9.7.14

Full house: Take 2 [s2 ep1.1] (2012)

Tegemist on 2012 aastal tehtud Lõuna-Korea draamaga, mille keskmes on Korea populaarne grupp "Take one".

Sarja esimeses osas viiakse pisike tüdruk kelle nimi on Jang Michelle, Taekwondo õpetaja juurde ja too paneb talle nimeks Man Ok, mis tähendab Full House. Ning tüdruk jääb mehe juurde elama ja kutsub teda vanaisaks. Nad lähevad ühele peole, kus on noor poiss, kelle nimi on Tae Ik. Poiss ei taha tüdrukuga erilist
tegemist teha, eriti aga siis kui tüdurkul kaob kassipoeg ning poiss aitab tal selle kätte saada, ning kui näeb et on tegemist kassiga, siis viskab selle tüdrukule, kuna on ise kasside vastu alergiline.

Möödub mitu aastat ning Man Ok on suur Taekwondo proff ning saadab vanaisa kolmeks kuuks ära ja kui vanaisa on läinud, teeb Man Ok, kes taas tahab et teda Michelleks kutsutakse, Taekwondo hoonest riietemüügi koha, nimelt on tüdruku salaunistus saada kuulsaks disaineriks. Samal ajal treenib ta ka lapsi ja tal käib palju rahvast.

Take One, kes on Korea popgrupp, on väga edukas ja teel oma järgmisele edukale kontserdile. Bändi kuulsad lauljad Kang Hwi ja Tae Ik, aga ei saa omavahel eriti hästi läbi, kuid nagu ikka, siis fännide ja ajakirjanike ees tehakse head nägu.

Kang Hwi ei meeldi Tae Ik stiil ja tema arvates on poiss alla igasugust stiilitunnet, samas aga süüdistab Tae Ik Kang Hwi'd mööda laulmises ja viisipidamatusel. Kang Hwil viskab üle sest Tae Ik teeb selgeks et teda pole vaja ja mõni minut enne kontserdi algust kõnnib Kang Hwi minema. Ta ostab uue Hiina rahvariide ja ootab, et talle järgi tullakse, et keegigi otsiks teda ja vajaks teda. Üks pisike fänn aga tahab minna Take One kontserdile kuid juhatakse valesti ning Kang Hwi viib tüdruku kohale ning näeb kuidas Tae Ik annab intervijuu.

Kang Hwi ei ilmu kohale ja Tae Ik läheb üksi lavale. Kuid tal tekivad häälega jamad ja Kang Hwi tuleb lava taha. Kang Hwi suudleb Tae Ik, et poissi aidata ja võtta ära sall, kuid selle tulemusena keeldub Tae Ik poisiga koostööd tegemast ja Kang Hwi teatab, et ei vaja Tae Ik'd et karjääri teha.

Tae Ik: If it's a kitten you should told me that it is a kitten. Stupid.

Kang Hwi: Everyone knows that 'one' from 'take one' is Won Kang Hwi. I know that and even he knows that

Tae Ik: How can we find him? I heard he didn't even take his cell phone

Kang Hwi: I told his so many times not to wear that scarf and he ends up wearing it.

10/7 (Kang Hwi on armas ning Tae Ik paras ass ja nii kuradi peenike... woah...)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar