16.7.14

Full house Take 2 [s2 ep1.2] (2012) - 풀하우스 테이크 2

Tae Ik keeldub Kang Hwiga koostööd tegemast aga kuna ta tahab saada Full house, mille boss ta hetkel on, kunagi endale saada, siis tema ülemus käsib tal vait olla ja  edasi teenida, muidu võib poiss majast suu puhtaks pühida. Kang Hwi peab aga oma gei maine puhtaks pühkima ja minema lastega tegelema.

Tae Ik ei salli kui tema stilistid tema majas on ning stilist Choi on valel ajal majas, kuna hoolis poisi nahast, sest poiss ei võtnud kohe meiki maha aga tulemuseks  lasi Tae Ik naise töölt lahti. nüüd peab poiss endale uue stilisti leidma aga tal pole erilist lootust sest keegi ei taha temaga koostööd teha.

Man Ok on aga õnnelik sest ta äril läheb hästi ja tal tekib idee kasutada meesmodelli oma riiete müügiks aga kuna inimese palkamine on kallis siis läheb ta poodi ja võtab väikse raha eest salaja maneekeeni kaasa ja jookseb kokku Kang Hwiga. Ta aitab poisil hullunud fännide eest pageda ning poiss võtab ta telefoni numbri. Tae Ik bussil saab bensiin otsa ning ta võtab mööda sõitva Man Ok rolleri. Manager aga aitab naise koju, sest tal on aega ainult 20 minutit kuna vanaisa helistab. Ta jõuab napilt koju ja anna allkirja, et ei räägi rolleri võtust kellelegi.

Harjutusel ajab Kang Hwi laval sassi ja lööb pea ära. Ta ei saa minna lastega kohtuma ja Tae Ik peab ise minema. Seal aga väänab ta õla välja ja ta viiakse Man Oki juurde ja see paneb käe paika. Kang Hwi tellib teise nime alt Man Okilt pluusi aga ei saa ise vastu võtta ning Tae Ik võtab kuid viskab selle minema, kuna Kang Hwi ei jõunud õigeks ajaks trenni.

Tae Ik: Where the hell do you think you're putting your lips on? 

Kang Hwi: Have you ever seen a good-looking pervert like me?? 

Kang Hwi: Don't hit my face. Hit somewhere else! 

Kang Hwi: You can't! Don't you know how Tae Ik will react if he sees you? He'll kill you 

Kang Hwi: I know I have a good personality and all, but do you think I wanted to kiss you? Just thinking about it makes me want to puke. 

Han Ga Rim: If you're going to hire someone, let's invest a lot of money and bring in a really hot one 
 
Man Ok: You'll be a great fashionista like Won Kang Hwi 

Man Ok: Take it off. Hurry 
Kang Hwi: Pardon? 

Man Ok: I'll die if I don't get there in 20 minutes 

10/7 (Tae Ik on suht julm vend... ja Kang Hwi päris naljakas ;D samas ma saan Tae Ik reaksioonist aru, ma ehk oleks samamoodi käitunud :D)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar