7.7.14

My love from another star/You Who Came From the Starsar [s1 ep7] (2014)

Min Joon lahkub enne kui Song Yi Hwi Kyungilevastab. Ta peatab aja ning sõidab minema, kohta kus ta 1600 oli Seo Yi Hwa surma tunnistajaks. Song Yi ütleb mehele et sekund tagasi oleks ta jah öelnud aga nüüd ei ole ta valmis siiski mehega suhet alustama ega tunne samamoodi. Peale seda joob Hwi Kyung ennast täis ja baari tuleb Se Mi talle seltsi.

Song Yi ema ja vend tulevad naisele külla ning ema arvab tütre ukse parooli ära. Min Joon saab polisteijaoskonnast kirja. Ning Song Yile saadetakse veel üks julm kiri, et naine sureb varsti...

Min Joon saabub ning Song Yi tutvustab teda kui oma manageri ning lükkab ema ja venna ruttu lifti. Siis aga palub naine et mees oleks tema manager ning räägib talle saadetud kingist. Se Mi uurib vennalt kes on too mees nendelt piltidelt aga vend ei tea. Min Jooni küsitletakse polit’seis ning mees uurib et kuidas tal oli võimalik puht füüsiliselt jõuda oma korterist laevale poole tunniga ning tema alibiks on lifti lindistus mis nätiab et mees läks koju aga välja sealt ei tulnud öö jooksul.

Song Yile meenub filmimine kuid siis saab ta aru et seda filmib nüüd Se Mi. Siis aga jätab ta Min Joonle sõnumi ning käsib mehel kiirelt endale telefon muretseda ning mees lähebki mobiili ostma. Peale seda arutab ta mehega menüüd ning tellib mehe korterisse süüa, see ei meeldi eriti Min Joonile. Ka esmarkordselt söövad nad elutoas ja vaatavad draamat milles Se Mi mängib Song Yi osa. Song Yi arvab et saate reiting kukub alla 8% peale aga tegelikuses tõusis reiting lausa 20% peale, mis on isegi rohkem kui Song Yi ajal.





Jang on veidi pettunud ja pahane, et Min Joon nüüd telefoni ostis, kuna ta on juba aastakümneid rääkinud telefoni ostmisest ning 2 kuud enne lahkumist ostab mees telefoni. Nagu tüütus helistab Song Yi talle koguaeg. Min Joon toob naisele süüa ning Bom toob Song Yi kätte Yoo Ra koti, arvates et see on Song Yi oma. See kukub naisel maha ning ta avastab mälupulga ning sellelt videod millest ta eriti aru eisaa.


Jae Kyeong aga käsib kellelgil midagi alustada ning lausub omaette et Song Yi ei jõua ei tema ega Hwi Kyungiga koos sööma.... Song Yi ja Min Joon söövad koos ning siis märkab mees mängukaru ning avastab et seal on kaamera. Ta tirib mõmmil silma peast. Song Yi läheb oma asju ajama ning kohtub Se Miga. Nad lähevad kohvi jooma ning Se Mi tunnistab sõbrannale, et tahtis et Song Yi oleks kasvõi kord tema peale kade ning tahtis temaga võistelda ega võtnud teda kui oma parimat sõbrannat. Üeale seda Song Yi lahkub. Uksest väljudes näeb Min Joon kedagi katusel ja hetk hiljem visatakse klaaskauss naise poole. Sekundiga on mees naise juures ja tõmbab ta eemale. Väljuv Se Mi näeb kuidas Min Joon Song Yi autosse tassib ja siis meenub talle too õhtu kui Min Joon väikse Song Yi auto juurest päästis.

Song Yi on taas haigas kontrollis ning Min Joon läheb polit’seisse kiusajat üle vaatama. Siis aga saabub eeldatavasti Jae Kyeong ning süstib naisele midagi ning viib ta palatist välja. Ta paneb naise autorooli ning täiskäigul kalju poole sõitma. Min Joon tunneb et midagi on valesti ja tormab haiglasse, naist pole aga ta kuuleb kuidas Song Yi teda hüüab. Ta jõuab vahetult enne kui auto kaljult alla sõidab ning peatab selle..




Song Yi: You said you studied in America. How come you are not generous with physical contacts?

Min Joon: I never said I’d be your manager. Don’t say that to people
Song Yi: You asked how much it was?
Min Joon: You only asked. Did I say I’d do it?

Min Joon: I’m going to type my password in.
Song Yi: Type it. Even if I see it, I won’t be able to memorize it. I forget my own password all the time anyway.

Min Joon: It's not as good as the first generation though.
Song Yi: You sound like youve had this since then

Song Yi: What the heck?
Mom: What? You were home? 
Song Yi: I'm Cheon Song Yi. I don't just open the door to anyone. My security isn't lax like that
Mom: And your passcode is 1111? You might as well leave the door open

Song Yi: Damn, how did you know?

10/8 (Min Joon kiire liikumisvõime meenutab Twilighti.. aga My love from another star is still better love story than Twilight, that's for sure :D kuid mehel tuleb oma liikumiskiirusega väikest selgitustööd teha.. ja ma pole veel pihta saanud miks jae kyeon nii väga Song Yist lahti tahab saada ja kas ta on ka mingit sorti alien? või ta teab lihtsalt et Song Yi on too seotud tolle tüdrukuga minevikust?)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar