3.7.14

90210 [s1 ep5] - Wilde awake and dreaming (2008)

Silver ja Dixon saavad aina paremini läbi ja muutuvad lähedasemaks. Dixon pakub ennast Silverile appi lavataha ning üsna pea saab neist kahest paar. Naomi aga klammerdub Ethani külge ega taha poissi vabaks lasta. Samas keeldub ta ka vanemate lahutust aksepteerima ja püüab leida põhjusi ja ideid, et vanemad ei lahutaks ja ikkagi oma probleemidest jagu saaks. Aga tema üritustel on aina hullemad tagajärjed.

Ty ja Annie ei suuda üksteisest eemale hoida ning tahavad privaatsust. Kord aga kui Annie ja Ty suudlevad astub Harry uksest sisse ning isa peab tunnistama fakti, et tema väike tüdruk on suureks saanud ja tunneb huvi poiste vastu ning otsustab tütrega poisi ja tüdruku vahelist suhet ja selle arengust rääkida. Kuigi ei ole kindel kuidas seda tegema peaks.

Brenda, Kelly ja Ryan on aga mures Adrianna ja tema narkoprobleemi pärast. Saabub muusikaliesietendus ning Adrianna peaks seal peaosa mängima aga on niivõrd pilves, et ei ole võimeline mängima ning Brenda määrab Annie peaossa. See ei meeldi Adriannale aga ta ei roni lavale vaid plaanib Annile kättemaksu. Kõik on saalis muusikali vaatamas ning Harry ja Debbie üllatuseks astub Annie Adriana asemel lavale. Kelly tormab uurima mis toimub ja selgub et Adrianna pole adekvaatne mängima. Etendus läheb suurepäraselt.

Annie plaanib Tyga esimest ööd ning seda kavatsevad nad teha Roosevelti Hotellis. Ty jõuab varem. Aga Adrianna kavaldab asja üle ning Anniele jääb mulje nagu oleks Ty Adriannaga maganud ning lahkub poissi nägemata hotellist. Adrianna on rõõmus, et sai Anniele kättemaksta, kuid Ty'l polnud asjad aimugi.

10/8 (uskumatu kui ilusad on annie ja adrianna lauluhääled)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar