4.8.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep11] (2014)

Jae Kyeong püüab Min Jooni tappa, lastes teda uinutipüssiga, kuid mees kaob ta nina alt koguaeg. Ja see ei meeldi Jae Kyeongile. Min Joon lööb mehe teadvusetuks. Song Yi otsib Min Jooni tema korterist ning siis märkab kapiklaasist et keegi on ruumis ning teeskleb et räägib telefoniga ning tormab korterist välja ning käsib turva kutsuda vennal. Keegi tuleb ukse taha aga kui Yoon Jae helistab turvale ja selgub et ukse taga pole turvamees. Song Yi helistab ruttu Min Joonile ning kui mees kuuleb et keegi on korteris siis teleporteerub ta naise korteri ukse taga aga eelnevalt aga eemaldas ta uinutipüssist saadud uinuti. Ta kukub naise ukse juures kokku ning Song Yi ja Yoon Jae viivad ta naise voodisse. Mehe kehatemperatuur on 28 kraadi. Naine on väga mures.

Uurija uurib Yoo Seok juhtumist ning sealt leitud pastaka omanikku. Song Yi valmistab Min Joonile süüa. Mees magab aga endiselt ja on juba üle 10h tunni maganud. Siis aga meenub Min Joonile kuidas talle esmakordselt mürki anti ning see oli 1600datel aastatel. Sealsed arstid avastasid et Min Joonil on ebatavaline pulss. Ning ühe väga andeka arsti üllatuseks paranes Min Joon mürgitusest üsna ruttu ning mees teatab arstile et põhjuseks on see, et ta on pärist kaugelt planeedilt, peale seda arvab arst et mees pole veel täielikult paranenud. Siis avab Min Joon silmad ning tahab Song Yi korterist lahkuda. Song Yi uurib mehelt ega too ometi raskelt haige pole, sest meenub et mehe päevikus oli sissekanne et viimased 3 kuud ning korra oli mehel kõrge palavik ning nüüd alajahtumine ja üle 10h magamine.



Min Joon läheb oma korterisse. Se Mi tuleb Min Jooni juurde ja see ei meeldi Song Yile ning ta on kade. Min Joon juhatab naise oma korterisse ning Song Yi püüab meeleheitlikult läbi seina kuulata mida nad räägivad aga tegemist on helikindlate seintega. Se Mi ja Min Joon räägivad Yoo Seokiga juhtunust. Pärast seda läheb mees poodi ning Song Yi läheb talle järgi. Ja püüab mehega vestelda aga Min Joon ei võta vedu. Siis aga küsib Song Yi oma sõbrannalt ja ja kahelt tüübilt poes nõu, et kas ta võiks Min Joonile meeldida või mitte. Min Joon läheb kalale ning Song Yi pressib ennast kaasa. Naisel on jääl lõbus ning lõpuks viskab mehel üle ja ta ütleb naisele et naine ei meeldi talle..See murrab Song Yi südame..

Min Joon ütleb naisele et too ei meeldi talle ning Song Yi teatab et mingil põhjusel ta ei usu meest aga lahkub. Tükk aega hiljem sõidab naise juurde Hwi Kyung ning korjab ta peale. Song Yi uurib et kus mees teadis kus ta on ning et kas Min Joon helistas. Selgub et Min Joon kutsus ta. Jang tuleb Min Joonile seltsiks ning Min Joon teatab et tahab tegelikult olla Song Yiga koos...

Song Yi joob ennast suurest kurbusest täis ning hommikul teatab Yoon Jae et läheb kooli õppima ning ei taha oma elu nii raisata nagu tema õde. Song Yi meenutab millega ta öösel hakkama sai ning selgub et tegi sada kõnet Min Joonile ning peale selle saatis igasugu sõnumeid ka... ja siis meenub talle et ta käsi Min Jooni ukse taga kaa.. Hwi Kyung sorib venna sahtlis ja leiab kaks passi.. venna ja mingi naise. Siis meenub talle kuidas samal õhtul ta ootas Min Jooni saabumist ning küsis kas Song Yi meeldib talle ning Min Joon käskis mehel kaitsta Song Yid tema venna Jae Kyeongi eest..



Jae Kyeong aga võtab Song Yi emaga ühendust. Uurijad saavad teada leitud pastakate omanikud ning selgub et paar tükki pole Koreas ja üks on surnud.. Min Joon saab Jae Kyeongilt sõnumi ja pildi kus ta on Song Yi emaga ning Min Joon lahkub kodust. Hwi Kyung teatab Se Mile et ei saa teda enam kui sõpra võtta. Se Mi läheb Song Yi ukse taga ning teatab naisele, et too lubas et kui kohtub oma kunagise päästjaga siis tunneks ta mehe kohe ära aga miks ta pole seda siiani teinud, kuid Song Yi ei saa aru kellest on jutt.

Min Joon näeb taaskord nägemust et mälupulk võetakse kellegi käest, kes on pikali maas. Ta vaatab mälupulka enda käes ja astub teele. Tema ette sõidab Jae Kyeong ning peatub enne meest, siis aga annab gaasi ja sõidab Min Joonile otsa. Mees lendab kapotile ja peaga vastu klaasi ning teeb õhulennu ja maandub asfaldile. Jae Kyeong tuleb ja võtab Min Jooni käest mälupulga, just nagu ettekuulutuses oli. Ning jätab Min Jooni asfaldile vereloiku lebama..

Lõpus näitab uuesti kuidas Min Joon ütleb Song Yile et naine ei meeldi talle ning Song Yi lahkub. Siis aga paneb mees aja seisma ning astub Song Yi ette ja suudleb teda...



Min Joon: I told you, you can't kill me.

Yoon Jae:You know his password...and you’re in a relationship where you lend your bed too?
Song Yi: I borrowed this guys bed once too
Yoon Jae: Are you two dating?
Song Yi: I said no
Yoon Jae: If not then why are you two lending each other's bed and stuff?

Yoon Jae: What man has such long eyelashes?

Song Yi: That suprised me!
Yoon Jae: Why are you suprised? Did you commit a crime?

Song Yi: How on Earth did he hear me when the soundproof system is this perfect?

Min Joon: I don’t buy unnecessary things just because it’s buy one-get-one

Min Joon: Do you want to get off?
Song Yi: While we're on the highway?
Min Joon: That's what I’m saying
Song Yi: Okay. I’ll just keep talking later

Min Joon: Because you really wanted to hear my answer, did you come all the way here?
Song Yi: No. I wanted to be with you.

Song Yi: Why do I feel like you lying to right now?

Min Joon: It's cold
Jang: Why do you keep saying it’s cold these days?

Song Yi: What happened? "Study" came out of your mouth.
Yoon Jae: After seeing you yesterday, I should study.

Song Yi: You bought a phone because I asked you to, but why aren’t you answering? Why?

Min Joon: I see that you can be noisy in many different ways.

Song Yi: Baked potatoes are the best. Do you dip them in sugar or salt? 
Min Joon: Salt
Song Yi: You have no idea how good it is to dip potatoes in sugar. Try dipping them in sugar for now on
Min Joon: Can't I dip them in what I want to eat? 

Song Yi: What about fried chicken? Do you like legs or breasts? 
Min Joon: Breasts
Song Yi: I'm all about chicken legs

Min Joon: You want to get out?
Song Yi: But we're on a freeway
Min Joon: Exactly
Song Yi: Okay, I will talk later

Song Yi: I feel so miserable

Hwi Kyung: It was only hard at first. It gets better after 15 years

10/8 (oh shit... miks miks pidi ta viga saama?? goddd ma nii vihkan seda Jae Kyeongi.. prr... aga lõpp oli küll ootamatu ja nii armas :D )





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar