13.8.14

Full house: Take 2 [s2 ep3.2] (2012)

Tae Ik pole ühegi tüdruku toodud riidega rahul ning kui peab minema bossiga kohtuma, siis käsib Man Okil anda kolmas riie mida ta proovis aga neiu ei mäleta milline see oli Man Ok läheb veel riideid tooma ja toob kaasa ka kallid kellad, mida tegelikult niisama ei anta sponsori korras.

Vanaisa helistab ja peale seda tormab tüdruk kohe poitsei juurde. Man Ok saab teada, et ta võiks klubi telefoni enda telefoniga ühendada. Poisid proovivad riided ja taaskord pole Tae Ik millegagi rahul kuid siis teatab Man Ok, et poiss mingu siis alasti kui ei meeldi. Talle tuleb kell meelde ja ta läheb hilja õhtul Tae Ikle kella viima ning poiss teeb nagu oleks maganud aga endal olid kurgi tükid otsaees. Ta proovib kella ja see toob vanad mälestused meelde. Tüdruk teeb kurgi maski ning on ära minemas kui näeb et poiss magab aga peab 15 mintsa pärast maski maha võtma. Ta jääb poisi juurde.

Han Ga Rim ja ta uus sõber ei saanud pileteid fännikohtumisele ja nad teesklevad ajakirjanikke, kuid firmas mida enam pole ja nad tormavad enne kinnivõtmist minema. Üldiselt läheb kontsert hästi kuid Kang Hwi teab et Tae Ik on allergia kuid teeb kõik, et see välja lööks ning Man Ok korjab kellad kokku kuid Kang Hwi ei taha enda oma anda. Man Ok viskab Tae Ik kella lauale ja tormab teisele järgi, tagasi tulles pole kella kuskil ning nüüd ei tea tüdruk mida teha.




Tae Ik: What was the third one I tried before?
Man Ok: I really don’t remember
Tae Ik: Are you bird? A chicken?

Man Ok: If you're not going to wear the clothes in this room, then just go out naked!

Man Ok: It’s really nice when he isn't talking

Man Ok: I don’t know why he talks so rudely with that good-looking face


Man Ok: If you keep doing what you're doing, I will record all of this and put it on the internet
Kang Hwi and Tae Ik: You can’t
Man Ok: So, lets fight later, gve me the watches first

10/7 (Mjnaa...Ega see sari nüüd super põnev pole aga samas vaatad ikka, et mis siis edasi saab.. )




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar