21.8.14

Fall in love with me [s1 ep1] (2014)

 Algab sellega et Lu Tian Xing  ei võta kõnesid vastu ja peab ilmuma tähtsale kohtumisele, mis algas juba 1 tund tagasi. Teel kohtab ta aga üht neiut ja seda seetõttu et naine sõitis talle ette ning auto kastis olnud värvipulbripudel lendas kõik Tian Xingi autosse.

Nad lähevad koos motelli, ning kuna seal on ainult 1 tuba vaba, peavad nad seda jagama. Lõpuks saabub Tian Xing kohale kuid peale seda kui kuulutati juhi ametikohale, teatab ta et võtab töölt vähemalt 3 kuuks eemaloleku, et leida inspiratsiooni.Tian Xing paneb sealt jooksu ning napilt õnnestub tänu oma abilisele minema saada. Siis aga satub ta otse filmimise keskele, kus aetakse ta segi ühe teisi mehega ning selgub seal töötab ka Le Si. Le Si tunneb mehe ära aga Tian Xing teatab et tema nimi on hoopiski Xiao Lu ning kõik jäävad uskuma.

Õhtul meenutab Tian Xing kuidas ta esimest korda kohtus OZ entertaimenti juhi Lu Yuaniga ning kes andis talle selle pesapalli. Ning kuidas ta kohtus Lu Yuani õega, kelleks on Le Si. Tian Xing läheb Le Si koju ja teeb ettepaneku et tahab OZ firma ära osta, kuna ta niigi omab sellest ettevõttest 30%. See on aga Le Sile suureks üllatuseks, kuigi peale venna surma on ta juba 3 aastat firmaga tegelenud ning isa tunnistab et kunagi tema ja Tian Xingi isa tegid kokkuleppe, nii et Tian Xingi isa andis talle laenu ja tema firma osakud.

Tian Xing läheb oma firmasse tagasi ning talle öeldakse et teda vajatakse kui talle helistatakse kuid kui mees naeratab ja lahkub siis teistel on nii et kuidas ta minema sai nii lihtsalt jalutada. Siis aga ootab teda kodus üllatus. Ta onu Lu on teinud tema garderoobi taha teise garderoobi Xiao Lu riiete jaoks et kutt saaks OZ advertaisingut nii aidata kui ise töötab seal, kuna firmat talle ei müüdud.

Le Si võtab ta lahkelt vastu kuigi kahlteb ikka kuna Xiao Lu näeb vägagi sarnane Tian Xingie. Le Si võtab Xiao Lu tööle ja saab oma ülesandeks presentatsioon Galaxy Reality Proecty, sama projekt mille ta sai ka oma firmas ja tal tekib idee. Järgmine päev peab Tian Xing minema oma firmaga samale esitlusele ning kohtub seal Le Si ja tema meeskonnaga. Neil läheb ütlemiseks ning on aeg Tian Xingil teha oma etteaste. Neile plaksutatakse ning siis on OZi kord. Nad teevad nagu etenduse ning siis saabub aeg kes sai töö endale.

Tian Xing on rõõmus et OZil läks hästi ning OZ saigi töö endale. Seepeale teatab Tian Xing et tema läheb nüüd puhkusele ning läheb OZiga võitu tähistama. Nad jäävad purju ning Leo uurib mehelt kuidas too OZi leidis. Tian Xing meenutab kuidas ta Le Yuaniga kohtus ning et Le Si käes olnud pall veeres autoteele ning Tian Xing tormas järele, auto tuli ning Le Yuan lükkas poisi eemale aga sai ise autolt löögi.

Kuna Tian Xing ajab Gai Xiani üles, siis viib Leo Gai Xiani ja Miao Miao koju ja Tian Xing viib Le Si diivanile magama. Kogemata aga kuna mõlemad on purjus, jäävad nad koos magama ning hommikul leiavad teised kolm nad üksteise kaisus magamas. Tian Xing läheb puhkusele ning Le Si ja ta meeskond sõidavad samasse kohta tööle ning lärmavad Tian Xingi kõrval toas. Mees palub neil vaikselt olla ja siis saab ta Le Si kõne et Tian Xingi firma sai siiski töö endale ning naine läheb Tian Xingile kallale.

Manager: Lu Tian Xing, what do you mean you'll stop doing advertisements?
Tian Xing: That's just the literal meaning

Tian Xing: I'm not really used to this
Uncle Lu: No, you look bright and refreshing. Not like snobbish Lu Tian Xing
Tian Xing: Hahhaa..

Uncle Lu: Careful not to be revealed
Tian Xing: Don't worry. Even I can't reconize myself anymore

Le Si: Lu Tian Xing?
Tian Xing: No, I'm Xiao Lu, you got it wrong again
Le Si: Just kidding

Le Si: He never dies, right?
Leo: He can't die
Miao Miao: I've never seen him die
Le Si: He's really hot, right?
Gai Xian: Not as hot as me

10/8 (ALGUS on paljutõotav ning vähemalt üks sari kus peategelased tunduvad ka teisele peategelsele ühte nägu, kuna on sama isik, mitte nagu alati et ei tehta vahet..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar