16.8.14

TUTVUSTUS: 愛上兩個我/Fall in love with me [Ep1-] (6.04.2014-)

Leidsin selle tänu Aaron Yanile ning kuna tudvutus ja videod olid huvitavad siis tahtsin vaadata.

Avaosa oli Taiwaanis 6.04.2014 ning kestab praeguseni. Sari ise on hea ja Aaron on nii ilus aga see kiirelt vahetus ühest teise on kahtlane ning kuidas keegi ei märka, et nad kumbki pole kunagi koos, isegi kui võiks ühes ruumis samal ajal olla???

FAKTID:
Drama: Fall in Love with Me
Revised romanization: Ai Shang Liang Ke Wo (Ai Shang Liang Ge Wo)
Hangul: 愛上兩個我 (爱上两个我)
Director: Guo Chun Hui
Writer: Zhang Qi En, Li Jie Yu, Wu Wei Jun
Starring: Aaron Yan, Tia Li
Network: TTV
Episodes: 20
Release Date: 6 April 2014 – Present
Runtime: Sunday
Language: Mandarin
Country: Republic of China (Taiwan)
Genre: Romance, Comedy
Original Soundtrack: Fall in love with me OST
Format: Television drama
Running time: 90 minutes

TUTVUSTUS:
Igatahes algab sari sellega et edukas ja andekas Lu Tian Xing teatab peale ametikõrgenduse saamist, et läheb kolmeks kuuks puhkusele, kuna vajab uut inspiratsiooni. Ta lahkub oma abilise Ah Fu abil ning vahetab riided ja näeb hoopis teine välja, ta lisas prillid ja kirevad riided ning nimetab ennast Xiao Lu'ks.

Enne pressikoverentsile minekut jooksis mees kokku OZ Advertisingu juhi Tao Le Siga kokku ja nende läbisaamine ei ole just parim, kuna nad on teineteise rivaalid ja naise dekoratsioonid rikkusid mehe välimuse.

Kui aga Tian Xing saab teada et OZ on raskustes, tahab ta firma ära osta aga neiu pere on sellele vastu ja ta muudab oma välimuse ning hakkab Xiao LUna OZis tööle. Peagi aga saavad Xiao Lu ja Le Si väga hästi läbi, samas kui Le Si ja Tian Xing kohe üldse mitte.

Le Si armub Xiao Lu'sse kuid kui ta seda tunnistab poisile, siis teatab noormees et ei saa enam töödata, kuna tema plaaniks on neiu panna armuma Tian Xingi kes ta ka tegelikult on... Samal ajal ajab Tian Xingi taga kuulus modell ja lapsepõlvesõber Huan Huan, kes on Tian Xingi töötaja Lance õde.

Tian Xing on Le Siga karm ning püüab neiut kaista karmi tööstuse eest, milles neiu endale kohta võitleb ning tahab et nii OZ kui ka Le Si selles karmis maailmas ellu jääks aga Le Si arvab et noormees lihtsalt kiusab teda.

Kuid mis saab siis kui tõde välja tuleb? Mis juhtub Tian Xingiga kui saadatkse teada et tema on Xiao Lu? Kas Le Si suudab mehel andestada ja kas ta suudab unustada Xiao Lu ning armuda Tian Xingi? Mis saab OZist ja mis juhtub Tian Ji'ga? Kas Leo vastab Miao Miaole ning leiavad oma õnneliku lõpu?

TEGELASKUJUD:

Aaron Yan as Lu Tian Xing
Lu Tian Xing on talendikas ning edukas ja endale suure nime teinud marketingi äris. Tal on väga head ideed ning ta on tänu oma ideele palju auhindu võitnud. Kuid ta on karm ning külm, et selles äris ellu jääda. Omab 30% OZ Advertingist. Peagi armub ta aga OZi juhti Le Si'sse.

Aaron Yan as Xiao Lu
Xiao Lu on Tian Xingi ja ta abilise Ah Fu väljamõeldud tegelane. Kui Tian Xing puhkusele läheb, riietub ta ümber ning asub OZ Advertingis tööle, et firma päästa. Samuti armub temasse OZi juht Le Si.

Tia Li as Tao Le Si
Tao Le Si on OZ Advertingi omanik ning tema vend, kes sai õnnetuses surma, lõi selle firma. OZ on raskustes aga Le Si ei anna alla. Kuid ta ei salli silmaotsaski Tian Xingi, kuna mees on liiga karm ja jääb talle koguaeg ette, samas aga armub ta armsasse ja lõbusasse Xiao Lu'sse, olgugi et ta alguses kahtleb kas poiss pole mitte Tian Xing.

Jack Li as Leo
Leo on Le Si venna vana sõber ja on alati OZis töödanud ning olnud Le Sile nagu vend, kuid mida aeg edasi, seda enam tunneb Leo Le Si vastu midagi aga neiu on juba Xiao Lu leidnud. Leole ei meeldi et Tian Xing koguaeg tüdruku ümber keerutab, samas on Leo andekas rezizöör ja Tian Ji Advertising, mille omanik Lu Tian Xing on, tahab et Leo nende heaks tööle hakkaks.

Katherine Wang as Miao Miao
Miao Miao on sõbralik ja tore neiu, kes on ka Le Si parim sõbranna ja elab tüdrukuga koos tema vanemate juures. Talle meeldib Leo, kuid mees ei vasta samaga. Ta tegeleb OZis disaini ja joonistustega.

HETKEID DRAAMAST:






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar