28.8.14

Fall in love with me [s1 ep2] (2014)

 Le Si läheb Tian Xingile kallale kuid sõprade palumise järel laseb mehest lahti. Tian Xing on naise juurde minemas, ta näeb teda nutmas aga mõtleb ümber ning Leo lohutab Le Sid. Järgmine päev lahkuvad mõlemad hotellist. Tian Xing läheb Lance juurde ja tahab et firma loobuks sellest projektist ja annaks selle OZile tagasi. Lance ei saa aru miks ja keeldub. Le Si leidis hotellist Tian Xingi rahakoti ning tahab selle firmasse tagasi viia, ning kohtub kuulsa moekuulsuse Huan Huaniga, kes on samuti teel Tian Xingi juurde.

Huan Huan arvab ja tahab olla Tian Xingi tüdruk aga mees pole sellest huvitatud. Peagi ilmub sinna Le Si ning annab rahakoti tagasi kuid vastutasuks tahab oma projekti tagasi. Tian Xing ei anna ning naine lahkub. Ta rebib ajakirjast mehe pildi ning läheb parki nukrutsema. Sinna ilmub aga Xiao Lu ning neiu viib ta enda koju, kus ema hakkab karjuma ja peab teda Tian Xingiks. Aga siis suudab Le Si ta maha rahustada ning Tian Xingi onu Ah Fu tuleb ja selgub et Ah Fu ja Le Si ema olid kunagi armunud.

Fu annab Tian Xingile idee. OZi töötajad hakkavad uut tööd otsima ning Tian Xing saab Le Siga kokku. Nad saavad ühe teise projekti ning Le Si tahab üht kindlat näitlejannat ossa. Aga see naine keeldub kuna ta töötas kunagi hästi palju ja kaotas pojaga suhted seetõttu.Tian Xing püüab seda Le Sile öelda aga naine ei malda oodata magustoiduni ning kui mees naise käest haarab, jääb ta kallis kell naise juustese ning kui naine vabaks rabeleb, siis lendab kell kaugele ning läheb katki. Le Si peab selle kinni maksma ja seniks jääb tema kell Tian Xingile.

Järgmine päev lähevad Le Si ja Xing Lu ehk Tian Xing seda naist otsima aga too viskab nad välja ja naabrilt kuulevad nad et ema ja poeg ei suhtle ning saavad pildi ning aadressi ja leiavad vajalikud inimesed üles.Le Si ema tahab aga Xing Lule teha masaazi aga kuna ema tunneb peale esimest katsumisest ning kuna naine haaras Tian Xingi õlast nende esimesel kohtumisel siis Xing Lu ei taha mazaazist kuulda..

Tian Xing: Let go, you're breaking my arm
Gai Xian: Excuse me, our boss is a black belt in karate, so there's no use fighting back

Tian Xing: Where do you look different? Did you get fatter?
Huan Huan: How is that possible?

Tian Xing: Write gently, you also have to pay for the pen

Le Si: Just be careful, don't break the watch
Tian Xing: Is this something that should be said by someone who just broke my watch?

Tian Xing: Mommy Tao. You're yoo close to me. I'm scared to breathe.

10/8 (See kella koht on nii fake ja mees sa oled liiga sarnane ja messid sisse kui sa kõike nö tead)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar