27.8.14

Full house: Take 2 [s2 ep4.2] (2012)

Tae Ik on Kang Hwi peale pahane, sest nüüd on poisiga kõik korras ja talle tundub et poiss tegi meelega. Selle saate reitingud on aga väga kõrged. Tae Ik peab minema metsa võtetele ja tegema seda hästi, kui tahab oma lepingut jätkata. Kang Hwi peab aga minema haiglasse ja tegema sellest ka kindlasti pilti, et fännidele näidata.

Metsas aga ei suuda Tae Ik teha koostööd loomadega ja käsib need minema saata ning siis saab kudagi oma võtted tehtud. Ühed aga kritiseerivad Tae Ik'd ja Man Okil viskab üle ja ta ütleb mis asjast arvab. Kogu jama aga aetakse tüdruku süüks.

Go Dong läheb minema ja jätab autovõtmed Man Oki kätte. Too leiab kassi ja läheb teda päästma kuid kukub metsas olevasse auku. Teda läheb otsima autosse tahtev Tae Ik. Kuna seal on ka kass, siis tõmmates üles tüdrukut tuleb poisil aevastus ja nad kukuvad koos tagasi auku. Siis aitab poiss tüdruku välja ja too tõmbab poisi ka üles. On pime kui nad treilerini jõuavad. Man Ok peab öö väljas veetma, kuid Tae Ik ei suuda uinuda ning viib külmetava tüdruku sisse. Hommikul hakatakse neid otsima ning kui Man Ok silmad lahti teeb hakkab ta karjuma, sest leiab ennast Tae Ik kõrvalt.



Tae Ik: For someone who knows how is that you forgot your lyrics during a lips sync?

Kang Hwi: The highest point is when sir me was on camera, right?

Tae Ik: If you can't win when fighting against a girl, isn't there a problem with you?

Tae Ik: If we sleep together and get into a scandal, will you take responsibility?

10/7 (Mnjaa...Tae Ik on ikka paras ego.. aga samas armas, et ta külmetava tüdruku siiski sisse tõi. )




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar