20.8.14

Full house: Take 2 [s2 ep4.1] (2012)

Kang Hwi viib Man Oki koju ja seda näeb Han Ga Rim, kes ei suuda uskuda, et sõbranna tunneb tema suurimat iidoli ja keeldub sõbrannale sellest rääkimast. Go Dong annab Tae Ik'le kassikostüümi ja kutt leiab selle külljest kaudunud kella. Ta helistab Man Okile aga too lülitas telefoni välja, kuna sõbranna helistas
koguaeg.


Hommikul ei helista ta poisle ka ning läheb otse poodi ja palub kaudnud kella pärast vabandust. Kang Hwi on talle toeks ning Tae Ik on kella tagastamas kui selle avastab Kang Hwi ja arvab et poiss võttis selle ise ära kuid kuidagi nihverdades siis annab Tae Ik kella tüdrukule.

Han Ga Rim ja sõbranna varitsvad toda ajakirjanikku ja saavad ta kätte ning asi lõppeb sellega, et kõik kolm jälitavad Man Oki rollerit. Man Ok avastab ja teeb ainult ringe kuid saab lõpuks minema.

Toimub proov ning Kang Hwil läheb silme eest uduseks ja hoiab peast kinni, kõik on mures kuid poiss kinnitab et kõik on korras. See läheb üle kuid tuleb otseeetris laulmise ajal taas peale. Ta jääb keset lava seisma sest ei näe mitte midagi kuigi tal on läätsed silmas.

Go Dong: She lost watch
Tae Ik: What watch?
Go Dong: The watch taht was sponsored this time
Tae Ik: Ha, she made such a big deal asking us to keep it safety

Kang Hwi: Are you adding oil to the fire now?

Pain in the ass for my entire life

Han Ga Rim: Why is she going raound and round? I'm getting car sick

10/7 (Karma selle kella kaotamise peale aga samas ise Man Oki olukorras olla ei tahaks, et kell ära kaob...)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar