25.8.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep14] (2014)

Song Yi valmistub võtetel hüppeks ja hüppab aga üks nöör annab järgi ja ta kukub alla ja saab tugevalt viga. Min Joon tormab aga Jae Kyeongi juurde ja viib ta katusele ning lubab tappa. Üks Jae Kyeongi abiline tormab Jangile otsa ja paneb ta kotti kuulari ning Jae Kyeong kuulab Jangi ja Min Jooni juttu pealt. Ja peale seda saavad Jae Kyeong ja Min Joon kokku..


Hwi Kyungi vanemad arutavad Jae Kyeongi ja ta eksnaise lahutust ning ema mõtleb mingile juhtumile mis Jae Kyeongiga juhtus ning isa ei taha sellest midagi rääkida. 3 päeva enne õnnetust külastab Hwi Kyung mingit hulluhaiglat ja otsib Yang Min Joo'd. Kuid sealne naine muutub närviliseks ja ei taha eriti Hwi Kyungiga rääkida sellisest patsiendist. 2 päeva enne õnnetust aga saab Se Mi ja ta ema managerga kokku. Ning Se Mi ema tahab et peategelane ja tähelepanu saaks siiski Se Mi ja mitte Song Yi.

Päev enne õnnetust aga käsib Jae Kyeong oma villas kõik korda teha ja kõik asjad vahetatakse välja kuna uurijad tulevad. Ta laseb ühel oma mehel öelda, et eelmine aasta käis üks naine koos Min Jooniga seal aga hiljem arutavad mehed autos, et kuigi asi on ilmne siis ei taha nad seda eriti uskuda.

On õnnetuse toimumise päev... Song Yi teeb ennast korda aga saab kõne et pole vaja meikida ning suundub emaga lifti poole. Sama lifti ootab ja Min Joon ning Song Yi palub meest et too temaga samasse lifti ei tuleks ning tunnistab lifti emale et Min Joon meeldib talle väga ja seetõttu ei taha ta et ema mehele midagi ütleks. Seda kõike kuuleb Min Joon... Jang püüab Min Jooni peatada et too ei läheks politseisse. Too aga tahab Song Yi elu päästa ja on valmis ennast süüdi tunnistama... võtetel aga harjutab ja püüab oma lauseid meelde jätta Song Yi üksi, samal ajal on naise eelmise abilised Se Mi seltsis ja aitavad võteteks valmistuda. Siis aga tuleb järsku hulk autosid ja väljub esimesest Hwi Kyung ning tõi Song Yile asju, et too tunneks ennast võtetel hästi.

Hwi Kyung tõi ka süüa ning kogu võtteplatsimeeskond sööb. Siis aga valmistub Song Yi hüppeks ning Hwi Kyung märkab et too kahtlane kutt lahkub enne kui naine hüppab. Song Yi hüppab ja nöör ning tugi annab järgi ja ta lendab hooga vastu seina ja sealt alla. Hwi Kyung tormab naist kinni püüdma ning mõlemad viiakse kriitilises seisus haiglasse. Song Yi vajab vereülekannet ning sellest kuuleb ka naise isa, kes tormab haiglasse. Samal ajal küsitlevad uurijad Min Jooni ning Yoo Seok kahtlustab et kas Min Joon võtab kellegi teise mõrva enda kanda ning siis tuleb teine uurija teatega et Song Yiga juhtus õnnestus ning Min Joon tormab välja. Uurija jookseb järgi aga Min Joon on kadunud ning keegi teine järgmisest ruumist pole Min Jooni näinud.

Min Joon tormab Jae Kyeongi juurde ja lubab ta tappa... Ta jätab ta kõrghoone katusele rippuma ning Jae Kyeong teab et kui Min Joon ta tapab, siis sureb ka ta ise ning teatab et kui Min Joon ta tapab siis sureb ka Song Yi ning Min Joon laseb mehel alla kukkuda aga enne maapinda peatab ja jätab ellu.. Song Yi operatsioon oli edukas ning isa jääb natukeseks tütre juurde. Yoon Jae ei taha hetkel isaga kohtuda. Min Joon tuleb haiglasse ning enne kui lahkub, haarab Song Yi ta käest...




Min Joon: I’m going to kill you

Min Joon: When you start to love someone then you start to fear too..

Song Yi: If you bother him, I will just go live with him.
Mom: What?
Song Yi: Becasue I like him, so I confessed to him but got rejected.

Song Yi: Mom, I have to memorize my lines
Mom: There are not many lines to memorize anyway..

Song Yi: I am going to make new history to the action world.

Dectective: What is that bastard? Is he Harry Potter?

Jae Kyeong: I know.. if you kill me you also die

Min Joon: If killing you stops you, then I’m fine if I die

Song Yi mom: Even if I said not to appear again, how can you seriously not appear? Not even once?

Mom: Aren’t you going to greet your father?
Yoon Jae: You said I didn’t have any father

Song Yi: When I was young, I called 'dad' whenever I got scared, but now I call out a different name. 'Do Min Joon'

Mom: You're crying for a boy?

Song Yi: Yes, I'm crying miserably over a boy

10/9 (Oii pagan.. ma nii arvasin et ta tapab ae kyeongi aga ei saanud üldse aru et too võib ise seejärel surma saada..nii armas kui sõbranna ja need kaks tola kaitsesid song yi'd, you never know.. )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar