11.8.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep12] (2014)

Min Joon aetakse alla ja mälupulk võetakse ära. Mehe leiavad kaks möödujat ning kutsuvad kiirabi aga selleks ajaks kui kiirabi saabub, on Min Joon kadunud. Song Yi mõtleb Se Mi sõnadele ning püüab Min Jooniga ühendust saada. Lõpuks läheb ta mehe korterisse ning leiab verejälgi ning vereloigus lamava Min Jooni. Mees keelab kiirabi kutsumise ning naine kutsub Jangi. Jang hoolitseb Min Jooni eest ja teatab naisele et kui naisel on mehe vastu tunded siis peab ta mehe unustama sest vähem kui 2 kuu pärast Min Joon lahkub. Song Yi ei saa aru kuhu mees läheb. Jae Kyeong aga annab Song Yi emale lepingu ning kuuleb oma töötajalt et Min Jooni vigastati aga enne kiirabi mees kadus.

Min Joon näeb unes kuidas ta on Song Yiga koos ning neil on väga lõbus, nad oleks nagu paar ning kuidas naine last ootab.. Siis aga mõistab et see ei saa kunagi nii olema keelab endal naisele mõelda. Hwi Kyung leiab kurva Song Yi ning mõtleb venna sõnadele kui too uuris mis olukorras Min Joon on. Naise ema tuleb lepinguga mille Jae Kyeong andis kuid Song Yi keeldub alla kirjutamast ning Hwi Kyungile meenub Min Jooni hoiatus venna kohta ning nõustub et naine ei pea lepingut sõlmima kui ei taha.

Siis aga tuleb uurija ja tahab Min Jooni küsitleda aga Jang saadab mehe minema, too läheb Song Yi juurde ja uurib kas too teab kellega Yoo Ra kohtuda võis, Song Yi räägib mis ta nägi kuid keeldub enda suhtest Min Jooniga rääkida. Hwi Kyung võtab venna telefonist numbri ning helistab sellele. Min Joon tuleb teadvusele.

Min Joon teatab Jangile et ei suutnud autot peatada ning tundub et mida lähemale saabub lahkumisepäev, seda nõrgemaks tema võimed jäävad. Song Yi luurab mehe korteri ukse taga ning väljuv Jang käsib naisel mees rahule jätta. Song Yi laseb Min Jooni ukse kella kui selgub et mees on parooli vahetanud. Min Joon vaatab naist aga ei ava ust. Uurija läheb Yoo Seoki juurde ja mees laseb ennast haiglast välja kirjutada. Se Mi palub direktori et kui filmile peaks üks koht vabanema siis kas mees saaks selle anda Song Yile. Selgub et Jang on pannud Min Jooni korteri müüki ning naine teeb näo nagu oleks tegemist halvima majaga kuhu korterit osta.






Song Yi sõbranna Hae In on tal külas ning ei saa silmi saabunud Yoon Jaelt ning on kade et too noormees on Song Yi vend. Siis saabub Hwi Kyung ning taaskord on Hae Ini silmad rullis :D Uurjad lähevad Jae Kyeongi juurde ning küsitlevad teda Yoo Ra kohta. Mees meenutab mis juhtus tol õhtul, kuidas nad naisega viimati suhtlesid.

Selgub et Jae Kyeong pani Yoo Ra joogi sisse mingid rohud mis naise halvavad ning seda kuuldes püüab Yoo Ra põgeneda aga siis kukub ta üle laevaparda ning upub. Jae Kyeong teatab uurijatele et tal polnud naisega mingit suhet ning saab Min Jooniga kokku. Min Joon on nõus tegema kõik peaasi et mees jätaks Song Yi rahule. Song Yi tahab Min Jooniga kokku saada ja on valmis rõdu kaudu meheni minema kuid siis Min Joon helistab ja nad saavad kokku.

Min Joon viib naise ülikooli muuseumi ning räägib naisele et tema päästis naise 12 aastat tagasi ning seda põhjusel et naine nägi välja nagu üks väike tüdruku 400 aastat tagasi. Song Yil on raske meest uskuda ning tahab koju minna. Min Joon lõhub oma võimega ühe eksponaadi klaasi ja Song Yi hakkab kartma...



Song Yi: When we go home, shall we buy ice cream?
Min Joon: You’ll get fat
Song Yi: I’ve put on weight, right? I have, haven’t i?
Min Joon: You have a littling inside your belly. Of course you’ve gained weight. Why wouldn’t you?
Song Yi: I’m ruined
Min Joon: You’re not. You’re still pretty.

Song Yi: If I get curious, it means I lose

Hae In: Who’s that good looking cutie?
Song Yi: What cutie? He’s my little brother.
Hae In: Really? You look at that face every morning and night? You lucky bitch.

Yoo Ra: But oppa, is this really non-alcohol? But why do I keep getting drunk?
Jae Kyeong: You’re not getting drunk, but getting paralyzed.


Jae Kyeong: So you will be one of the many celebrities who killes themselves.

Min Joon: Where are you?
Song Yi: Where? In order to see you, I am risking my life...

Song Yi: If you don’t open it for me, I can just open it. It isn’t like I don’t have a hand

Song Yi: My Do Min Joon is still very ill.

Song Yi: I heard that's how human psyche works. When one sees another who is better off. Instead of thinking "I should be there too", she thinks "Come down to this hell with me"

Min Joon: Happy dreams only make me less happy after I wake up


Min Joon: Didn't you want to know who saved your life 12 years ago? The man who saved you back then is me

10/8 (God mis nüüüd saab?? Vähemalt ma tean kuidas Yoo Ra suri aga mis see enam aitab? Min Joon.. oh see oli naljakas kuidas Hae In vaatas kui Yoo Jae koju tuli ja siis Hwi Kyung saabus.. :D)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar