6.8.14

Full house: Take 2 [s2 ep3.1] (2012)

Man Ok peab kandma paksu musta riiet ja tal on sellega palav. Ta nihverdab autos ja Tae Ik kahtleb kas tegu on õige asjaga aga siis valetab tüdruk, et kui poiss talle otsa vaatab, siis tähendab et tema ja poiss ja kõik saavd surma, Tae Ik paneb silmakatte ette ja keeldub tüdrukuga tegemist tegema.

Üle pika aja on taaskord olukord kus kiidetakse Tae Ik riietust. Kang Hwi lubab naisel kasutada Tae Ik sauna ning läheb ise korra minema. Tae Ik tuleb varem koju ja leiab Man Oki saunast. Ta saab teada, et too stilist ongi Man Ok ja tahab ta vallandada, kuid kuna enne andis poiss oma nõusoleku ta palkamiseks ja nüüüd on paberid korras, siis enne 3 kuud ei saa Tae Ik tüdrukut vallandada, muidu peab suuri summasid maksma, aga tal pole selleks palju võimalusi.

Ta on vihane ja plaanib teha kõik, et Man Ok ise lahkuks. Ta annab oma nimekaardi, et tüdruk läheks riided tooma kui kõik poed kes kuulevad et tegemist on Tae Ik'ga, keelduvad riided andmast, sest poiss võtab aga ei kanna neid kunagi kuskil viimases poes aitab Kang Hwi tüdruku hädast välja ja pood annab mõned riided Tae Ik'le.

Kodus Kang Hwi ja Man Ok ajavad juttu ja järsku on nende ees Tae Ik kes tahab teada, et kas nad on varem tuttavad, et nii sõbralikult juttu ajavad ja et poiss tüdruku nende majja sokutad stilistina tööle.




Kang Hwi: Say hello, this is our new stylist Apsala 

Man Ok: It's so stuffy, I could die 

Kang Hwi: The fashoin terrorist, Tae Ik, cleans his name and becomes a fashionista. 

Man Ok: If you really don't like it 
Tae Ik: I really don't like it 

Tae Ik: Among the stylists, I am the ultra No.1 on their blacklist. Let's wait and see who breaks the contract first 

Tae Ik: Hey! You! Stylist Jang! Choose between the 3 
Man Ok: Then stylist Jang 
Tae Ik: good, sylist Jang 

10/7 (Kang Hwi on lahe ja sõbralik kuid praegu mulle Tae Ik küll ei meeldi..)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar