20.11.13

City hunter [s1 ep3] (2011) - 시티헌터

Yoon Sung näeb et üks ametnik paneb paberid paberhunti ning et teada saada mis paberitega on tegu,siis paneb ta prügikasti põlema, rahvas evakueeritakse ning mees korjab hundist paberid ja teeb teistest paberitest pilti. Kodus paneb ta need paberid kokku.

Lee Keyong Wan peab kõnet, nagu ta oleks puhas ja temast tehakse lihtsalt süüdlane. Rahvas valib tema. Yoon Sung ja teised turvaõpilased harjutavad laskmist. Yoon Sung laseb kõik ühte auku,kuid teistele tundub et mees sai ainult ühe pihta. Ta läheb õhtul Kim Nana juurde. Uurija Yeong Ju aga oma ekspruudi juurde seltsi otsima.

Da Hye tahab Yoon Sungi omale õpetajaks aga mees ei taha sellest mitte midagi kuulda ja on tüdrukuga väga ebaviisakas. Ta ei taha kuuldagi et peab tüdrukut õpetama hakkama. Yoon Sungi vana sõber saabub Koreasse ja hakkab mehe juures elama. Samal ajal on Keyong Wanil avalik esinemine kus lapsed peavad lillesid tooma. Ka Yoon Sungi sõber on kohal ja aitab Yoon Sungi. Yoon Sung käsib Keyong Wanil lapsed rahule jätta ja on nõus mehega kohtuma. Nad saavad kokku ja Keyong Wan räägib kuidas asjad on, teadmata et Yoon Sung filmib teda oma prillidega. Kui mees kõnet pidama läheb, siis laseb Yoon Sung seda kõigile ning seda on võimatu kinni panna.

Keyong Wan viiakse ruttu minema, kuid Yoon Sung jõuab järele ning saadab mehe kinniseotult suures pappkastis uurija Yeong Jule. Ka paneb ta mehele kaela üle 20 aasta tagasi surma saanud sõjaväelaste ketid. Peale seda läheb Yoon Sung Kim Nana ja lastega kohtuma ning nad veedavad toreda päeva. Jin Pyo üritab Yoon Sungi kätte saada aga mees paneb telefoni kinni, sest on Kim Nana juures.

Linnarahvas kutsub seda tundmatud meest, kes Keyong Wani kinni püüdis, City Hunteriks. Yoon Sungi sõber uurib et kas mees on juba oma ema otsinud kui kutt ei taha sellest naisest midagi kuulda, seega sõber teeb ise otsingu ja annab aadressi Yoon Sungile. Järgmine hommik läheb mees naist vaatama. kui ta ümber pöörab on tema ees Jin Pyo.

Kim Nana: You didn’t even try to look for me? You only care about your own safety.
Yoon Sung: I have my pride too. How can I enter the women's bathroom?

Yoon Sung: Not only do you have a bad bain, even your ears are bad.

Kim Nana: He saves every minute and second just to date

Ahjussi: Wow.. is this a house or a palace?

Yoon Sung: Your coffee is best in Korea. Oh.. its so bitter! Has it always been this bitter?
Ahjussi: Even your taste has changed.

Yoon Sung: Me? I’m the type of people who hates to see children starving

Yoon Sung: If you don’t want to leave any evidence, you have to throw it away

Yoon Sung: I don’t know why... I just want to drink that sweet coffee.

Yoon Sung: It’s cold. Lets go
Kim Nana: Where are we goin?
Yoon Sung: To your house
Kim Nana: Qhy must you go to a girls home?
Yoon Sung: Who's a girl? You only know how to flip me over your shoulders everyday


Kim Nana: Was it that woman again? Does this woman knows that you are a man who’ll pick out all the vegetables when you eat?

Ahjussi: This kid..has a shrap tongue with a soft heart, a child beyond his age.

Ahjussi: I’ve already said this several times to you boy, you have to smile at a moment like this.

10/8 (Lee Min Ho ja bike.. cant be any better..isver kui badass ta ikka on:D niii super lahe:) love it)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar