7.11.13

TUTVUSTUS: 미남이시네요/You're beautiful [Ep1-16] (7.10 - 26.11.2009)

Leidsin selle ammu ammu aega tagasi ning ilmselt tänu Jang Geun-Sukile.

FAKTID:
Drama: You're Beautiful
Also known as: He's Beautiful / You're Handsome
Revised romanization: Minami Shineyo
Hangul:  미남이시네요
Director: Hong Sung Chang
Writer: Hong Jung-eun, Hong Mi-ran
Starring: Jang Keun-suk, Park Shin-hye, Jung Yong-hwa, Lee Hong-gi
Network: SBS
Episodes: 16
Release Date: 2009-Oct-07 to 2009-Nov-26
Runtime: Wednesday & Thursday
Language: Korean
Country: South Korean
Genre: Romance, Comedy, Drama, Music
Original Soundtrack: You're Beautiful OST
Format: Television drama
Running time: 60 minutes
Related shows: Ikemen desu ne, Fabulous Boys

TUTVUSTUS:
Sari räägib kaksikutest, pigem ikka ühest. Go Mi Nam on võrratu häälega noormees kes ühines Korea kuulsa poistebändi A.N.Jelliga et leida oma ema, kuid ta peab minema Ameerikasse operatsioonile ja tema manager otsib üles poisi kaksikõe Go Mi Nyeo, kelle unistus on saada nunnaks, kes hakkab oma venda teesklema.

Muidugi bändi liider Taekyung saab teada et ta on tüdruk ja tahab ta välja visata aga kuuldes et too otsib oma ema, siis lubab suu kinni hoida, teine liige Shinwoo teab ka et tegu on tüdrukuga kui ei ütle midagi, Jeremy, kolmas liige ei tea ja üsna pea saab ka kuulus kahepalgeline näitlejanna Youie teada MI Nyeo salduse ja kasutab seda ära, et hoida Taekyungi enda juures.

Taekyung ja Mi Nyeo hakkavad teineteisele meeldima, kuigi poiss seda rangelt eitab et hoolib tüdrukust, kuigi aitab ta alati hädast välja kui too vajab. Ka peab poiss tegelema oma kuulsa lauljast ema Mo Hwaraniga, kes oma pojast peale tema sündi pole kunagi hoolinud ja kes nutab taga oma vana armastust mida tegelikult polnud.

Mo Hwaran unustab Taekyungi päris sünnipäeva ning tänu sellele saab Mi Nyeo teada kes on Taekyungi ema, kuna mitte keegi ei tea seda. Naine tahab et poeg komponiseeriks ühte lugu mida ta väidab et Jaehyun kirjutas talle, Jaehyun on Mi Nyeo isa.

Siis saabub tõde... Mi Nyeo kuuleb oma ema ja isa kohta infot ning ei suuda seda uskuda ning selgub et Mi Nyeo isa ja Taekyungi ema töötasid kunagi koos ja Mo Hwaran armastas meest.. Mi Nyeo usub et Mo Hwaran on põhjus miks isa ema maha jättis ja ema suurest kurvastusest suri ja kaksikud ilma vanemateta jäid kui ka isa suri ning Taekyung saab teada, et Mi Nyeo isa oli põhjus miks ema peale poja sündi pojast välja ei teinud ja kunagi hoolinud pole...

Kaua Mi Nyeo saladus peitu jääb? Kas reporter Kim saab saladusele järele? Mis saab Taekyungist ja MI Nyeost?

TEGELASKUJUD:

AJang Keun-suk as Hwang Tae-kyung
A.N.Jelli juht, laulja ja kitarrist. Ta on karm ning sünge noormees ning ei suhtle eriti kellegagi. Ta on ka esimene kes saab teada et Mi Nyeo on naine. Ka on tal keerulised suhted oma emaga. Kuid peagi hakkab poisile tunded Mi Nyeo vastu tekkima.

Park Shin-hye as Go Mi-nyeo
Mi Nyeo on Mi Nami kaksikõde, kelle unistus on saada nunnaks, kuid kui vend operatsioonile läks, asendab ta venda bändis ja püüab oma identiteeti varjata, kuid tal tekivad üsna pea tunded Taekyungi vastu.

Park Shin-hye as Go Mi-nam
Mi Nyeo kaksikvend, kes lendas Ameerikasse operatsioonile ja liitus A.N.Jelliga, et leida oma ema. Tal on võrratu hääl.

Jung Yong-hwa as Kang Shin-woo
Bändi bassist ja klahvimängija. Shinwoo avastab ka et Mi Nyeo on tüdruk, kuid ei ütle seda kellelegi, isegi mitte Mi Nyeole, kuni lõpuni kui kõik välja tuleb. Tal tekivad tüdruku vastu koheselt tunded kuid Mi Nyeo ei tea et tema on see tüdruk.

Lee Hong-gi as Jeremy
Jeremy on bändis vokaal, räppar ja trummar ning kõige rõõmsam ja lõbusam liige. Jeremy on viimane kes saab teada et Mi Nyeo on tüdruk ja ta juba hakkab oma endas kahtlema, et ehk on ta gei kui avastab et talle meeldib Mi Nyeo.

Uee as Yoo He-yi
Kuulus näitlejanna, kes jätab kõigile ingli mulje aga on tegelikult saatan. Ta sunnib Taekyungi endaga suhet teesklema kui poiss ei taha et Mi Nyeo saladus välja tuleks. Ta püüab igal juhul Taekyungi tähelepanu saada ning lõpus pöörab MI Namile tähelepanu et Taekyungi armukadetaks ajada.

HETKEID DRAAMAST:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar