27.11.13

City hunter [s1 ep4] (2011) - 시티헌터

Kyung Hee saab presidendiga kokku, Jin Pyo nõuab Yoon Sungilt aru miks too ei tapnud Kyeong Wani, kuid Yoon Sungil on plaan mehe ärid ja elu põrguks teha enne kui ta lihtsalt tapab ning läheb ema vaatama, ta tellib söögi, kuid sinna tulevad Nana ja Da Hye. Da Hye tahab endiselt et Yoon Sung oleks talle õpetajaks, mees vihastab, ei söö, maksab arve ja lahkub. 

Hiljem saadab ta Nananle sõnumi et vajab autojuhti. Nana läheb nii kiiresti kui saab mehe juurde. Yoon Sungil pole hea tuju ning Nana ka näägutab ta kallal, et kas ema ei õpetanud mehele käitumist. Yoon Sungil viskab üle ning ta teatab et tal pole ema olnud ning tahab et naine auto seisma jätaks.

Nana mõistab meest ja lubab tollel tänasel õhtul enda peale viha välja valada. Järgmisel päeval on Yoon Sung ja Yeong ju kallis poes, et osta rahakott Nanale. Nad valivad sama koti. Yeong ju kutsutakse koosolekule et rääkida city hunterist, kes tõi Kyeong Wani uurijale kuid nad ei saa toojate kohta mingit infot, nägu ei ole näha ja sõrmejärgi ka pole. 

Jin Pyo kutsub enda juurde Jin Sang Gooki, kelle vend sai 28 aastat tagasi surma, milles Jin Pyo ainsana ellu jäi. Algul pole mees Jin Pyoga koostööst vaimustuses aga mõtleb ümber. Yoon Sung otsib politsei arhiividest ja andmebaasidest ülejäänud 4 inimeste kohta infot.

Yoon Sung näeb kuidas Nana on kurb ning tellib naiselt sõidu, kuigi Nana püüab leida vabandusi aga Yoon Sung lubab tema haiglaarve võla tasuda kui naine saabub. Nana saabubki kuid saab aru et Yoon Sung pole joonud aga siis võtab mees õlu välja. Nana viib mehe koju ja suundub ise bussi peale aga Yoon Sung sõidab talle autoga kõrval järel.

Nana ja ta partner saavad kutse Seo Yonghaki kabinetti, samal ajal tuvastab Jinpyo järgmise sihtmärgi. Siis aga tekib Nanal arvutiga probleem ja kuna Kijoon on hõivatud, leiab Yoon Sung oma võimaluse. Aga Nana pole eriti sõbralik. 

Yoon sung on väljas ja ootab Shikjoongi ning kui too välja ilmub, läheb ta talle järele. Samal ajal paneb Jinpyo bussijuhile relva pea kohale ja võtab bussi üle. Yoon sung on seal kõrval ning ronib bussi katusele. Jinpyo ähvardab Kyungwani perekonna tappa kui too ei avalda Councili nimed. Siis aga saabub politse ja Jinpyo saab põgenema..

Jinpyo on valmis tapma teist sihtmärki, kuid Yoon sung püüab teda peatada. Nana aitab Yonghaki laua alla peituda, kui tuled kustu lähevad, aga siis leiab Nana end ise sihtmärgina. 

Yoon Sung: A blood for blood revenge... I don't want to be part of this

Nana: You're just like a flower in a greenhouse, always been taken care of, am I right?

Nana: Do you also talk to your mother in this tone of voice?
Yoon Sung: I don't have a mother who will listen to me talk to her in this tone of voice.

Yoon Sung: If you're this upset, then buy her a house.

Yoon-sung: When this is done, I want to live like normal people do. If I’m a murder… after killing someone’s father, someone’s husband… Do you think I’d be able to be happy?




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar