14.11.13

You're beautiful [s1 ep1] (2009) - 미남이시네요

Mi Nyeo on tüdruk, kelle unistuseks on saada nunnaks aga nagu ikka, siis jääb ta alatasa hiljaks ning viimasel palvusel korraldab ta stseeni kui tahab kirikus olevalt tüdrukul keelata muusikat kuulata ning selle tulemusena kuuleb kogu kirik A.N.JELLi muusikat.

Mi Nyeoga võtab ühendust Hoon Yi, kes on tüdruku kaksikvenna Mi Nami manager ning tahab et tüdruk mängiks korraks oma venda, et  allkirjastada leping ning Mi Nam ei saa seda ise teha kuna on Ameerikas ravil. Mi Nyeo on algul vastu kuid nõustub. Ta kohtub korra ka A.N.Jelli poistega. Nimelt sai Mi Nam A.N.Jelli teiseks lauljaks, kuna bändi pealauljal Taekyungil on häälega probleeme. Taekyung on ka poiss, kellele üldiselt on väga raske meelejärgi olla ning talle ei meeldi miski, ka see mitte et bändi tuleb uus laulja ning testib Mi Nyeod sellega, et viib ta prooviruumi ja käsib laulda. Algul tüdruk ei tea mida teha ning poiss on rõõmus et ehk too loobub aga siis hakkab tüdruk laulma ja tal on inglihääl... Taekyung on rabatud..

Mi Nyeo on lennujaamas, et lennata Rooma ning seal samas on ka A.N.Jelli poisid. Taekyung läheb kohvi ostma ning jookseb Mi Nyeoga kokku. Selle tulemusena satub poisi pleier tüdruku kätte ning tüdruku lennupilet poisile. Taekyung tahab pileti tagasi anda aga Mi Nyeo kardab et poiss tunneb ta ära ning paneb jooksu, ka jookseb ta samal põhjusel eest nii Jeremy kui ka ShinWoo  eest. Nii jääb Mi Nyeol Rooma minemata ning ta on nõus venda teesklema üheks kuuks.

Toimub pressikonverents kus teda uue liikmena tutvustatakse. ka kolib ta poistega ühte majja. Ta tahab pleieri Taekyungile tagasi anda ning liigutab lampi, mida tuppa tulev poiss kohe märkab. Mi Nyeo põgeneb ruttu vannituppa aga Taekyung leiab ta sealt.

Poisid lähevad klubisse ning Mi Nyeo joob ennast täis ning läheb katusele kus hingab värsket õhku ka Taekyung. Taekyung ei salli üldse Mi Nyeod... kohale tulevad ka Jeremy ning ShinWoo.



Taekyung: As you know,  not  anyone can sing my songs.

Mi Nyeo: David, a bird pooped on your butt.

Mi Nyeo: It seems David, Julian and Thomas from our garden was  walking around

Mi Nyeo: But these pants have too many rips and they keep falling down 
Hoon Yi: This is what we call "trendy"


Jeremy: He is much shorter than  I thought. 

Jeremy: Where did that voice come from?

Jeremy: Doesn’t Taekyung dislike him?
shnwoo: There is nothing Taekyung Hwang likes.

ShinWoo: He hears everything he needs to even with headphone on.

Jeremy: How can I find a nun?

Taekyung: Are you taking a shower with my bidet?

Taekyung: The bidet is more  dangerous than I thought.

10/8 (Nii naljakas...lihtsalt naersin niii palju et anna otsad.. kuigi, tundub et Mi Nyeol on kuulmisega probleeme.. talle öeldakse ühe osa jooksul 3 korda, et oota ja ole paigal, aga tema hakkab LIIKUMA!! Taekyung on ikka nii äge.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar