21.11.13

You're beautiful [s1 ep2] (2009)

Mi Nyeo ärkab oma unistusest ning tema juures magavad Taekyung, Shinwoo ja Jeremy ja on shokis.. Ta jookseb ruttu õue ning püüab meenutada mis juhtus.. Õues avastab ta et ta huul on katki ning kardab kõige hullemat, et see juhtus kui ta kellelegi otsa kukkus ning mõtleb kumb poistest see olla võis.

Õue ilmub Jeremy kes on pahane ja nõuab eilse õhtu kohta seletust ning Mi Neyo pole kindel kas ta ehk kukkus Jeremyle otsa. Sama lugu on ka Shinwooga, kuid selgub et ainus kellel on kukkumisest veel huul lõhki ja kelle otsa tüdruk kukkus oli Taekyung. Mi Nyeo läheb poisi juurde vabandust paluma kuid too saadab ta minema ning läheb ise pesema. Tüdruk aga ei lahku sest tahab et poiss annaks andeks. Selle tulemusena aga suudab ta poisi toas olevale riiulile otsa koperdada ning plaadid kukuvad maha ning ta korraldab veelgi jama..

Taekyung tuleb pesust ja leiab seapesa toast. Teised vaatavad mis juhutus ning Mi Nyeo saab peahaava. Kõik arvavad et Taekyung lõi tüdrukut. Kiirabiautos aga teatab Mi Nyeo oma managerile et ta ei saa haiglasse minna sest siis saadaks aru et ta on naine. Nad astuvad autost välja ja Taekyung helistab ning tahab et too ütles bossidele et poiss ei löönud teda.

Mi Nyeole on tekkinud meeletu kogus antifänne kuna ta nö kakles Taekyungiga. Samamoodi ei meeldi ta eriti ka teistele bändiliikmetele peale Shinwoo, kes tundub et on Mi Nyeost sissevõetud. Mi Nyeo tahab oma segaduse koristada ja leiab Taekyungi plaate korjates ainult Hwanrani plaadid ning teda leiab omakorda Taekyung kes tahab ta majast välja visata aga kuna manager ei tee midagi siis lahkub poiss ise.

Ta läheb hotelli ja jookseb seal kokku Hwanrani kuid ei taha naisest midagi kuulda. Shinwoo mõtleb tollele õhtule kui Mi Nyeo purjus oli. Nossid otsustavad, et Mi Nami debüüt juhtub palju varem kuna nendele kuulujuttudele siis peab Mi Nyeo hakkama kõvasti treenima ja valmistuma. Mi Nyeol on pildistamine ja algul on ta ebakindel kuid saab julgust juurde ja fotod õnnestuvad. Tantsutrennis aga ei lähe nii libedalt.


Taekyung on hotellis ja räägib bossiga. Boss saatis poisile vale ajakava ning keerab arvuti kaamera paigast oma lahkumisega ning sinna tulevad Mi Nyeo ja nende stilist. Taekyung saab teada et Mi Nyeo on tüdruk ja tahab ta ruttu bändist välja visata. Ta tormab treeningsaali ning kõigi üllatuseks kallistab ta Mi Nyeod ning managerid on õnnelikud et poisid ära leppisid. Taekyung aga teatab bossile et Mi Nyeo tuleb ruttu bändist välja visata.

Hoon Yi annab tüdrukule nõu minna teise pesuruumi pesema kuid alumisel kus poisid läksid on vesi otsas ning nad lähevad üles. Napilt jõuab Mi Nyeo enne riidesse. Ka saab ta napilt välja kuid tal on vastas Taekyung kes teatab et teab tema kohta kõike..

Shinwoo: As you said, the one who got hit by the rock named Mi Nam Goh and passed out is Taekyung Hwang.

Mi Nyeo: He didn't hit me
Hoon Yi: You said you weren't an official nun yet, so you don't have to forgive him.

Mi Nyeo: You mean I've become a nationally famous liar.

10/8 (Ma ei tea  mis ma oleks Taekyungi asemel teinud kui oleks samamoodi teada saanud.. asi tõotab tulema põnev..ainult Shinwoo segab veidii...)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar