16.11.13

TUTVUSTUS: 사랑비/Love rain [Ep1 - 20] (26.3 - 29.5.2012)

FAKTID:
Drama: Love rain
Hangul: 사랑비
Director:  Yoon Seok-ho
Writer: Oh Soo-yeon
Starring: Im Yoon-ah, Jang Geun-suk
Network: Korean broadcasting system
Episodes: 20
Release Date: March 26 - May 29, 2012
Runtime: 60 minutes
Language:  Korean
Country: South Korea
Genre: Drama, Melodrama, Romance
Format: Live action

TUTVUSTUS:
Hakkasin vaatama tänu Jang Keun-sukile, keda ma tean You're beautiful ajast ning he is also hot.. ja story siis kahest noorest Inhast ja Yoonheest, kes kooliajal olid armunud kuid olude sunnil läksid lahku ja nüüd on Inha õnnetus abielus Yoonhee ühe sõbraga ega ole Yoonheega aastaid suhelnud. aga asjad muutuvad kui Inha poeg Seo Joon ja Younhee tütar Hana kohtuvad ja samuti armuvad. Aga saatuse tahtel saavad Inha ja Yoonhee kokku ega tea et nende lapsed käivad ning teatavad et abielluvad,

TEGELASKUJUD:

Jang Geun-suk as Seo Joon

Noor iseteadik ja üsna otsekohene fotograaf, kes on Inha poeg.

Im Yoon-ah as Jung Hana

Noor, rõõmsameelne neiu, vastupidine oma emale Yoonheele. Samuti meeldib talle et kõik oleks hästi, isegi kui see tähendab et ta ise saab haiget.

Jung Jin-young as Seo Inha

Noorena üsna vaikne ja tagasihoidlik noormees, kes tegeles kunstiga. Nüüd elab ta oma poja Jooni emast lahus aga pole endiselt oma esimesest armastusest Yoonheest üle saanud.

Lee Mi-sook as Jung Hana

Noorena ka üsna vaikne neiu, kes abiellus ühe Inha sõpradest aga on nüüd üsna õnnetu ja samuti pole tegelikuses oma esimesest kallimast Inhast üle saanud. Aga tal on tütar Hana, kes on emale täielik vastand aga nad on väga lähedased.

HETKEID DRAAMAST:


''



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar