28.11.13

You're beautiful [s1 ep3] (2009)

Taekyungil on video mis tõestab et Mi Nyeo on tüdruk ning kavatseb bossile seda näidata aga Mi Nyeo püüab teda takistada. Taekyung astub lifti ning enne kui uksed sulguvad haarab Mi Nyeo telefoni kus on video ning paneb jooksu, poiss jookseb järgi ning nad kaklevad telefoni pärast. Siis aga kukub telefon kaubaauto katusele ning Mi Nyeo peab sellele järgi ronima. Suto omanik saabub ja hakkab autoga sõitma nii et tüdruk on endiselt katusel.

Autojuht ei pane tüdrukut tähele ning Mi Nyeo on paanikas. Taekyung jookseb autole järgi ning kui tuleb fooris punane tuli siis püüab tüdruk alla hüpata ning Taekyung püüab tüdruku kinni. Mõlemad saavad viga. Hoon Yi kuuleb tüdrukult et Taekyung teab tõde. Jeremy püüab mõista mis toimub ja miks Taekyung ja Shinwoo Mi Nyeoga nii lähedalt suhtlevad.

Üks vanem naine kes kaksikuid kunagi kasvatas tahab Mi Namiga kohtuda ning magab maha võimaluse teda näha aga saab saata poisile pildi ning kui Mi Nyeo selle kätte saab siis tahab ta naist leida, lootes et too on ehk tema ema või teab ema kohta midagi. Ta jookseb rongijaama ning sealt viib Taekyung tüdruku ruttu minema sest ta on ju kuulus ja rahvas tunneb ta ära. Kui algul tahtis Mi Nyeo loobuda siis nüüd tahab ta bändi jääda et oma ema kindlasti leida.

See mõte ei meedi aga sugugi Taekyungile. Taekyung tahab et tüdruk loobuks otsimast ja lootmast et kord leiab oma ema sest teab enda kogemustest et kui sind on maha jäetud siis alatiseks ning ei taha enda emaga mingit tegemist teha kui teda hotellis kohtab.

Mi Nyeo annab Taekyungile oma nunna sõrmuse kinnitamaks et ta kavatseb leida oma ema ning poiss viskab selle vette. Mi Nyeo kinnitab et leiab selle ning tormab vette seda otsima. Ta otsib seda kogu öö ning Taekyung on veidi mures märgates neidu ikka vees sõrmust otsimas. Selgub et poiss tegelikult ei visanudki seda sõrmust vette vaid oli koguaeg tema käes. Ta viib tüdruku hotelli sooja ja pessu ning annab kuivad riided.

Toimub pildistamine ja seda vees. Taekyung norib tüdrukut et too peab ujumisriietes olema aga Mi Nyeo rõõmuks on pildistamine küll vees aga siiski riietes. Mi Nyeol on raskusi pildi kätte saamisega aga see lõpuks õnnestub. Ta ei saa aga minna poistega koos riideid vahetama ning vahetab pimedas basseini ääres. Üks mees avastab aga et tal jäi midagi basseini juurde ning Taekyung mõtleb kus tüdruk küll peita võks ning leiab ta basseinist. Mi Nyeo püüab hinge kinni hoida kuid kaotab teadvuse ning järsku hüppab Taekyung vette tüdrukut päästma...






Taekyung: How could you let go of it like that?
Mi Nyeo: Because you told me to let go.

Taekyung: It wasn’t recless to have tried to catch that weight from that height..

Mi Nyeo:I’m troublemaker you should avoid.

Mi Nyeo: Because this is too important for me
Taekyung: It’s also important for me to kick you out of here.

Taekyung: I’m pretty famous.

Mi Nyeo: Joli, now that I’ve became a member of the family, don’t bite me

10/8 (Taekyung hakkab muutuma aga endiselt nii evil...kahju muidugi et Keremy midagi aru ei saa, et mis toimub..)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar