6.11.13

City hunter [s1 ep1] (2011) - 시티헌터

Naine sünnitab ja samal ajal on ta mees presidenti kaitsmas, kus toimub suur plahvatus. Naisel sünnib poeg. Mu Yeol lubab oma naisele Kyung Heele et tuleb tagasi ruttu ning lahkub. Sõjaväes ei lähe asjad väga hästi ning Mu yYeol saab surma...

Mehe hea sõber on ainus kes pääseb ja ta läheb kätte maksma. Peale selle röövib ta Kyung He'lt lapse ja loodab et naine saab uut elu alustada.

Möödub 10 aastat ning Yoon Sung  õpib laskma ja kaklema, kuid  pole siiani piisavat hea, siis aga otsib ta pildi kus on ta vanemad, aga ta "isa" tõmbab pildi katki. Yoon Sung igatseb ema paitust ja hellust.

Mööduvad veel aastad ning nüüd on Yoon Sung suur. Ta satub peale kui üht meest lüüakse ning sekkub ja viskab peameest õuntega. Teda hakatakse taga ajama kuid kutile pakub see ainult lõbu. Nad põgenevad ja tekitavad palju segadust. Yoon Sung viib mehe enda juurde.

Hommikul harjutab ta sihtimist kuid pole Jin Pyo arvates piisavalt hea. Ta toob ühe naise, kelle mees viis narkot nende juurest ja tahab et poiss naise pihta laseks. Yoon Sung pole nõus, kuid et naist päästa siis teeb ta Jin Pyoga kokkuleppe et kui saab asjadele pihta, siis naine pääseb. Kõik on närvis ja õnneks suudab Yoon Sung lasta pihta puuviljadele ja naine jääb terveks.

Yoon Sung on ise shokis, kuid järsku tulevad tüübid kelle eest poiss tolle mehe päästis ja algab suur tulistamine. Yoon Sungil õnnestub pääseda, kuid too naine saab surma ning sellepeale lubab poiss mehed tappa. Ta jookseb neile järgi ja astub miini otsa. Jin Pyo aitab kutil pääseda, kuid saab ise viga. Jin Pyo on suremas ja räägib Yoon Sungile tema vanematest tõtt. Poiss otsustab muutuda ja maksta kätte oma isa ja kasuisa surma pärast.

Möödub 7 aastat ja Joon Sung on valmis kättemaksuks. Ta oli need aastad Ameerikas, kuid nüüd tagasi Koreas.

Yoon Sung: You are korean yeah? That's amazing. You're the first korean person I've seen. 

Yoon Sung: If I get all the targets, will you forgive her? 
Jin Pyo: Fine, I'll try this "forgiveness" 

Yoon Sung: Does it make sense to shoot such an important person? 

10/8 (Isver kui ilus ja lahe Yoon Sung on.... wooowww... aga ma ei tahaks iial olla selle ema asemel kellelt laps varastatakse.. jube...) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar