23.11.13

Love rain [s1 ep1] (2012)

Inha kohtub hetkeks Yoonheega ning armub koheselt tüdrukusse. Hiljem näeb ta tüdrukut pingil istumas ning kuna poiss on kunstnik siis joonistab ta koheselt tüdrukut ning läheb teda õue otsima, kuid neiu on lahkunud. Otsides tüdrukut, jookseb ta talle otsa ning Yoonhee asjad kukuvad laiali. Samal ajal teatab Inha sõber Dongwook oma sõpradele et nad hakkavad võitlema tüdruku pärast ning sõbrad Changmo ja Hyejung on üllatunud kuuldes, et Inha on armunud, sest nemad pole poissi kunagi ühegi tüdrukuga näinud.

Inha ja Dongwook mängivad tennist ning seda juhtub nägema ka Yoonhee, kuid lahkub kui märkab et ta päevik on kadunud.

Inha aitab oma sõbra ilma jamadeta majja ning loeb Yoonhee päevikut ning tahab tüdrukust veelgi rohkem teada. Järgmine päev tahab ta päeviku tagasi anda aga märkab üht teist poissi tema juures ja juba saabuvad sõbrad. Dongwook märkab tüdrukut ja hakkab temast huvi tundma. Raamatukogus otsib In ha "Väikest printsi".

Yoonhee sõbranna räägib kolmikust, millesse kuulub Dong wook, kaunis ja naiste lemmik DJ, super hea häälega Changmo ning müstiline kunstnik Inha, kes kuulujuttude järgi olevat kihlatud, kuid Inha teatab seal samas et ei ole tal kihlatut.

Siis aga avastab Inha et sajab ning et Yoonhee seisab sealsamas, ootamas samuti et vihm järgi jäeks. Siis aga palub Inha tüdruk oodata ja läheb vihmavarju otsima. Mille ta ka leiab ja kutsub Yoonhee selle alla. Kõndimise ajal teeb Yoonhee poisile selgeks et tema ei öelnud et too on kihlatud. Nad ajavad jalutades juttu ja kui auto möödub, katab Inha naise veepritsmete eest. Koju jõudes kutsub poiss tüdruku filmi vaatama, kohtigule.

Bussijaamas jõuab Yoohee juurde aga Dongwook, kes kutsub tüdrukut ka filmi vaatama aga too ei taha temaga mingit tegemist teha. Inha jõuab aga kunstiruumi ja hakkab kohe tööle. Hiljem kirjutab Inha ka laulu ja teda tuleb segama Dongwook, kellele hakkab see lugu meeldima. Siis märkab Dongwook aga kinopileteid ja saab kadedaks, kuna tema kutse lükati tagasi. 

siis aga otsustavad Changmo ja Dongwook viia Inha pimekohtingule. Mõlemad mõtlevad kes see neiu olla võiks kelle Dongwook kohale kutsus ja leiavad et see saab olla ainult Yoonhee. Hyejung toob kaasa kaks sõpra, kelleks üks on Yoonhee. Inha ja Yoonhee on üllatunud teineteist nähes kuid ei ütle midagi, samas aga Dongwook ei jäta mainimata et nad uuest kohtusid. 

Dongwook märkab Inhad jalutamas ja uurib ega too pahane pole. Ta usub et Inha on pahane, kuna Dongwook võib Yoonhee südame murda, naistemes nagu ta on. Aga ei, asi pole üldse selles.Siis uurib ta Inhalt neiu kohta, kellesse too armus ja Inha teatab et loobus. Dongwook on üllatunud ja uurib miks mees ei ürita aga enne kui too vastata jõuab, tulevad Hyejung ja Yoonhee.

Dongwook pakub välja et nad kõik võiks midagi koos teha ja Inha vabandab end välja, sis aga uurib Hyejung et kas Inha tõesti ei suuda Yoonhee seltskonnas olla? Yoonhee teab aga põhjust ja teatab et peab ka lahkuma, mis ajab muidugi Dongwooki vihale. Hyejung nõuab aga Inhalt vastuseid, mida too anda ei taha.

Kuid hiljem kohtuvad Yoonhee ja Inha raamatukogu juures ja taaskord sajab. Aga tüdrukul pole endiselt vihmavarju ja Inha pakub enda oma. Inha uurib talt miks too nendega rohkem aega ei veeda ja Yoonhee teatab et ei taha segada ning et kui tema kohalolek tähendab et poiss ei saa olla koos sõpradega siis ta parem ei tule. Inha teatab et on rõõmus Yoonhee ja Dongwooki pärast, kuid Yoonhee annab märku et ei kavatse Dongwookiga välja minna. Inha muidugi ei märka seda vihjet. 

Inha: In just 3 seconds, I fell in love

Changmo: I can't get that kind of love even when I sing my throat out.

Changmo: You're going to fight over a girl?
Dongwook: Inha fell in love at first sight
Changmo: Inha wouldn't fall for a girl.
Dongwook: I know. I lived in the same dorm for 3 years. I've never even seen him with a girl
Changmo: Try putting Inha and a girl in a deserted island. I bet he won't even talk to her

Hyejung: Go Inha
Changmo: Why are you always on Inha's side?
Hyejung: Because Dongwook is trying to steal what was rightfully Inha's

10/7 (Kusjuures ma hakkasin vaatama seda kuna ma tahtsin nende noorte kohta teada aga esimene osa on vanematest ja see ei paku eriti pinget)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar