13.11.13

City hunter [s1 ep2] (2011) - 시티헌터

Näitab kuidas Yoon Sung edasi elas ja treenis ning kuidas ta loa Ameerikassse sai. Ameerikas elas ta John Lee nime all. 7 aastat hiljem on tagasi Koreas ja otsib isa tapjaid.

Kim Nana isa on haiglas ja naisel ei ole isa raviks piisavalt raha. Ühel hetkel saab ta kõne, kus teda vajatakse autojuhiks. Selleks on aga Yoon Sung, , kes on väljas ühe naisega et talt infot saada. Kim Nanal ja Yoon Sungil läheb ütlemiseks ning naine lahkub kuid telefon jääb tal autosse. Ta tahab seda kätte saada kuid Yoon Sung ei taha naisest midagi kuulda. Kim Nana paneb autoalarmi tööle ning mees saab teada et naisel on isa haiglas ning viib telefoni sinna, ka maksab ta naise isa ravi kinni ning lahkub.

Järgmisel päeval saab Kim Nana teada et ta on saanud turvameeskonna liikmeks ning tema ehmatuseks astub uksest sisse ka Yoon Sung, kes samuti seal turvameeskonnas tööle hakkab. Kim Nana peab hakkama presidendi tütrele turvameheks ja  see ei saa olema jonnaka neiu pärast kerge.

Ka jätkab Yoon Sung nende 5 mehe otsinguid, et neid siis tappa. Da Hye, presidendi tütar, läheb peale kooli ööklubisse, ning turvamehed peavad kaasa minema. Seal on ka Yoon Sung, kes jätab tolle naise kui kuuleb et too ei ole enam tähtsa tegelase armuke. Et tüütust naisest lahti saada, suudleb ta Kim Nanat. Treeningul teevad paaris Kim Nana ja Yoon Sung ning algselt paneb naine mehe matile aga siis teeb mees vastu ning naine vigastab jalga.

Yoon Sung viib naise haiglasse ja hiljem koju. Teel koju kohtub ühtede lastega kes haiglas olid, tüdrukul on jahu allergia kuid sööb saia, nad jooksevad naise ja mehe eest ära ja  jäävad peaaegu auto alla. Yoon Sung näeb toda meest, kes on süüdi ta isa surmas. Hiljem tuleb seesama väike poiss Kim Nana juurde sest õel hakkas halb ja noored viivad lapsed haiglasse. Hiljem lähevad nad uurima, miks lapsed toetust ei saa ja nälgivad. Yoon Sung näeb kuidas üks ametnikest  ühte paberit läbi paberhundi laseb.


Kim Nana: Don’t they know the difference between a hotel and a car?

Kim Nana: Resist your urges for 2 minutes. In2 minutes we'll arrive at the hotel.

Kim Nana: I’m "ten dollar" girl

Kim Nana: I don’t know if you’ll be able to chew the $5000 worth of gum, but please let me repay you.

Kim Nana: A contract?
Yoon Sung: You say you want to pay me back even if it kills you.

Kim Nana: English tutor? That guy would rather teach english with body language.

Kim Nana: You used me! 
Yoon Sung:I ended up on the floor because of you.

Yoon Sung: It training...take it easy
Kim Nana: If this is training, where are you looking so pervertedly?

Yoon Sung: If I was to write down all the people I spent one night with, my phone would need more memory space.

Kim Nana: Are you really asking me because you don’t know?
Yoon Sung: Why do you ask questions  when you already know the answers?


Yoon Sung: Can I go now? Why am I being punished? I don’t even know them
Kim Nana: You wouldn’t have even been here if it wasn’t for my leg

10/8 (Lee Min Ho on ikka niii ilus ja äge :) Minu meelest Boys over  floweris ta nii äge polnudki. Slow motion kiss.. yeah right...)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar