28.1.15

Full house: Take 2 [s2 ep15.2] (2012)

Tae Ik läheb Kang Hwile kallale ja süüdistab teda laulu varastamisest ning Kang Hwi tormab Lee Juni juurde aru pärima. Ülemus aga teatab et ärgu poiss muretsegu ja kuna ta peab võitma siis ei pelga Lee Jun ka tüssamist, et konurenti lüüa.

Man Ok otsib Kang Hwid ning leiab laulu, ja loeb et sõnade autor on Wolf. Ta tormab Hwagni juurde ja saab teada, et algselt kirjutas Wolf sõnad Tae Ik'le aga siis järsku andis laulu Kang Hwile.

Hwang ja Go Dong valavad oma kurbust välja ning Go Dong hakkab laulma. Seda kuuleb Tae Ik ja tormab uurima, kes selle viisi kirjutas, selgub et Go Dong ise. Siis aga tahab Hwang seda laulu kasutada nende võistlusel aga sõnu pole. Nad kasutavad Tae Ik kirjutatud sõnu, kuigi poiss algselt vastu oli. Algab töö laulu kallal.

On võistluspäev ning konkurendid kohtuvad, Man Ok tahaks olla nii Kang Hwile seltsiks kui ka Tae Ik'le. Kang Hwi esineb esimesena ning vahetult enne esinemist halveneb ta haigus ja ta kaotab nägemise täielikult. Ta on paanikas ja saadab Man Oki minema. Tüdruk nutab ning teda märkab Tae Ik ja uurib mis toimub. Tae Ik tormab Kang Hwi juurde ning veenab poisi ümber ning too ikkagi esineb. Tae Ik annab Kang Hwile kõlarid, et saaks siis ise poissi juhendada. Kang Hwi vahetab laulu ning püüab oma esitluse ära teha, kuigi mitte midagi ei näe.

Siis aga tuleb lavale Tae Ik ja müstiline poiss Go Dong. Nad teevad suurepärase esitluse. Lee Jun tormab aga Kang Hwi juurde ja sõimab poisi näo täis ning raputab teda, saamata aru, et poiss ei näe midagi. Siis aga peab Kang Hwi lavale minema ning selgub kes võitis võistluse...

Lee Jun: There is also a song: "The winner takes it all". That the winner takes all, you don't know that?


Manager Hwang: What Wolf? He is a complete fox!

Go Dong: What is so wrong about making a song that you throw stuff at me like this?

10/8 (Sellistel hetkeldel saad teada, kes on su tõelised sõbrad.... nii armas, et Tae Ik siiski Kang Hwile appi läks, mitte ei kasutanud poisi haigust ära, et ise võita... )





27.1.15

Hi! School Love on: Baby steps? First step when learning to love! [s1 ep4] (2014)

Seulbi näeb seenior inglit kuid too kaob tüdruku ees ära. Seulbil hakkab halb ja Woohyun viib tüdruku koju ja hoolitseb tema eest. Hommikul annab Woohyun Seulble mobiili ning koolis küsib neiu koheselt Sungyeoli numbrit ja Kisoo numbrit ka. Jihye sõidab peaegu Woohyunile kooli ees otsa aga Seulbi tõmbab poisi enne eest.

On lõuna ning Woohyun, Seulbi ja Kisoo söövad koos ning neiu kutsub Sungyeoli ka lauda. Woohyunil aga peale lõuna söömist halb, kuna ta on krabide vastu allergiline kuid sõi kogemata krabisuppi, ka hakkab halb Jihyel ning mõlemad satuvad hailasse. Jihye näeb Woohyuni haiglas ja ei suuda uskuda et tema on ta poeg, kuid samas kardab ka. 

Woohyun tunnistab et ei õpi nii hästi kuna ei taha tüdrukute tähelepanu saada ning Seulbi mõistab nüüd miks neiud kõik Sungyeoli sabas jooksevad. Jaeseok kiusab taaskord Cheonsiki ning Seulbi astub vahele ja tahab ka raha peale mängida, Woohyun saadab neiu ja poisi minema ning siis astub vahele Sungyeol kes annab Jaeseokile raha ja küsib kas too pole juba piisavalt rikas ja võiks teised rahule jätta. Jaeseok ei tee talle midagi.

Kuid hiljem kui Sungyeol oma kapi juurde läheb, jätab Jaeseok poisi sõrmed kapiukse vahele ja selgub et Sunyeol päästis kord Jaeseoki elu ja seetõttu ei kiusa Jaeseok kunagi Sungyeoli.

Woohyun küsib Sunyeolilt selle kohta kuid Sungyeol ei räägi. Woohyun märkab poisi vigastust, kuid Sungyeol ei räägi ka sellest. Jaeseok märkab kuidas Seokhun teeb matemaatika eksami vastustest kooopiad ning nõuab et too teeks tema eest ka eksami ära ja annaks siis enne lõpu vastused Jaeseokile, et siis tolle hinded ka tõuseksid.

Seulbi ja Woohyun õpivad tulevaks eksamiks ning Woohyun õpetab neiule kuidas nätsumulle puhuda. On eksami hommik ning kõik istuvad eraldi. Woohyun näeb kuidas Jaeseok midagi Seokhunilt tahab ning poiss annabki vastused Jaeseokile. Sungyeol saab vastused valmis ja istub omaette edasi. Jihye märkab kuidas Jaeseok midagi kirjutab ja avastab vastused.

Jaseok kinnitab et sai vastuses Sungyeolt kuid Sungyeol eitab seda. Woohyunile meenub et Jaeseok ja Seokhun sahkerdasid midagi ja räägib sellest Jihyele kuid tal pole tõendeid ja ta läheb neid hankima. Ta kuuleb kuidas Jaeseoki isa tahab poisiilt DNAd teha et olla kindel et too on ikka tema poeg. Seulbi kutsub Sungyeoli vürtsiriisi sööma ja püüab poisi tuju tõsta. Woohyun on aga jamas ja Jaeseok kiusab teda jälle ja hakkab oma mootorrattaga poisi poole sõitma, Seulbi ja Sungyeol kiirustavad parki...

Seulbi: Don't move. Don't lay your hands on me
Woohyun: Don't copy my catchphrase. Then can I touch you with my foot?

Kisoo: Is this shiny, sexy phone yours?

Kisoo: Can I be NO1?
Seulbi: That's already taken
Kisoo: Really? Then NO2?
Seulbi: That's taken too. You're NO14

Kisoo: Put me on top 5
Woohyun: Try to get your grades to top 5
Kisoo: The same goes for you

Woohyun: Selfies are all about the angle.

Kisoo: Lets hurry, the witch has gone crazy

Seulbi: Humans are happiest when they eat

Woohyun: You have a barf face, I have a handsome face

Seulbi: You shocked me
Woohyun: "You shocked me" I was more shocked than you were

Seulbi: You'd be even better if you studied hard.
Woohyun: Hey, if I were a good student, the girls wouldn't leave me alone.
Seulbi: Oh, that's why all the girls throw themselves at Sungyeol.

Jaeseok: Do I still look like a loser to you?
Sungyeol: You're an even bigger loser now

Sungyeol: At least you were worth helping back then
Jaeseok: I never asked you to help me you should've just left me to die
Sungyeol: Yes, I should've done just that. You live like trash anyway

Woohyun: Choi Jaeseok doesn't mess around with you
Sungyeo: It's beause he can't
Woohyun: Don't pretend to be tough again. You cheesy prince.

Woohyun: Take your mind off Seulbi. I'll take care of her
Sungyeol: You don't seem to be doing a good job.

Jaeseok: Good things are meant to be shared

Woohyun: What? Are you jealous?
Seulbi: What? I don't even know how to be jealous
Woohyun: You're totally jealous right now

Woojin: Have breakfast so you have energy.
Sungyeol: I don't want to eat that and choke

Seulbi: What's wrong?
Woohyun: Are you shooting a horror movie?

Sungyeol: Getting zero won't ruin my life, only teachers thinks like that

Jihye: Let me ask you one more time. Who is it?
Jaeseok: Hwang Sungyeol

Jaeseok: You told me to improve my grades or youd remove me from the family register

Seulbi: Don't worry, I know you didn't do it
Sungyeol: How do you know that?
Seulbi: The Sungyeol I know lends an umbrella when it rains, eats with me when I'm hungry, makes me smile when I'm in a bad mood.
Sungyeol: Is that the kind of person I am? Are you sure you're not mistaken?

10/8 (Sungyeol.. nii ilus ja armas ja tark :D just nagu kim hyun joong playful kissis :D ja woohyun on ka ikka täitsa tore .D see eksami koht oli päris hea aga ma pidin juba peaagu oma arvutiekraani purulööma kui jaeseok sungyeoli nime ütles.)

26.1.15

Vanga [s1 ep9] (2013)

Vanga abikaasa saadetakse tagasi sõtta ning Vanga on mehe pärast mures ja keelab mehel vett juua igalt poolt. Kuid mees ei kuula ja joob soost vett. Ta saab malaaria ja naaseb koju, kus Vanga hakkab mehe eest hoolitsema. Naaber näitab sõdurile et parimaks raviks on alkohool ja mees hakkabki jooma, Vanga on mures ja keelab mehel alkot juua, kuna teab et mees sureb alkoholi kätte.

Samal ajal otsivad sakslased inimeste maju läbi ja Olgal püüab ennast ja oma poega peita, kuna tal pole dokumentidega kõik korras, majaperenaine aitab Olgat. Olga läheb veneülema juurde ja tahab et too aitaks tal leida tema abikaasa, kes arreteeriti kui vene luuraja.

Vanga vend tapetakse kui ta partisandina silla õhku laseb ja Vanga tunneb ära, et vend sureb 24-aastaselt. Sel päeval saigi vend 24 ja talle lastakse kuul südamesse hoiatuseks teistele et mitte midagi sellist ei tohi teha.

10/8 (Päris huvitav... Tahaks teada juba millega see kõik lõppeb.)

25.1.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep3] – Does morning coffee smells of love? (2013)

Kotoko on kurb ning jõuab hilja koju. Naoki teatab et dušš on vaba ning kui tüdruk ei vasta siis astub ta tuppa, selgub et Kotoko magab, poiss leiab selle armastuskirja, mille tüdruk kirjutas aga poiss vastu ei võtnud ja loeb seda.

Hommikul magab Kotoko sisse ning kui Naoki lahkub, siis poisi ema soovitab tüdrukul ka minna. Poiss eemaldab puru tüdruku juustest ning Kotoko on natukene shokis. Kin ja ta sõbrad püüavad Kotokot eemale hoida ja kaista Naoki eest.

Õhtul teevad Kotoko ja ta isa süüa. Kin ja ta sõbrad luuravad Irie maja juures ning kuulevad kõike. Ema teatab et Kotoko on suurepärane tüdruk ja see õige kellega Naoki abielluma peaks. Poiss ja tüdruk lähevad riidu ning kõik saavad teada et Kotoko kirjutas poisile armastuskirja. Kin tahab uksest sisse saada ning teha Naokile selgeks et too hoiaks tüdrukust eemale. Naoki ütleb midagi mis paneb Kotoko mõtlema, et ehk asi polegi väga lootusetu. Algab suvevaheaeg.

Kotoko peab aga järeltundides käima, kogu F klass on seal. Naoki aga mängib koolis tennist ning tüdruk jääb teda vaatama ega pane tunnis tähele. Selle tulemusena peab ta staadionil 10 ringi jooksma. Viimasel ringil aga saab ta kogemata Naoki tennisepalliga vastu pead. Kodus tahab et Naoki ema õpetaks teda süüa tegema.

Kõik tähistavad Naoki tennisevõitu. Kui suvi möödub, siis lähevad Kotoko ja Naoki isad klassikokkutulekule. Ema käsib Yuukil asjad kokku panna et minna vanaema haiglasse vaatama. Naoki ja Kotoko peavad kahekesi koju jääma. Selgub et vanaema pole haige ning ema ja Yuuki lähevad restorani. Kotoko teeb süüa aga ebaõnnestub ning lõpuks teeb toidu valmis Naoki. Tüdruk peab nõud pesema ja köögi korda tegema. Ning siis alustab õppimist sest järgmine päev on koolipäev.

Järsku tekib tal plaan võtta Naoki õpkud ja sealt maha kirjutada. Ta hiilibki poisi tuppa aga enne kui ta välja saab, haarhab poiss tal käest. Poiss teeb tüdruku üle nalja ning lõpuks õpivad nad terve öö, et tüdruk saaks kodutööd tehtud. Hommikul tahab tüdruk süüa teha aga poiss palub ainult kohvi, sest ei taha kõhuvalu saada..

Mom: Naoki should marry Kotoko
Yuuki: I object

Naoki: People change their minds. You hate someone today, but tomorrow you might like that person.
Kin: What? So you like Kotoko, don’t you?
Naoki: I’m not sure about that. But just don’t forget that she likes me more than she likes you.

Kin: I thought he was a nerd with no motor skills.

Naoki: Is your class over?
Kotoko: Leave me alone! I just felt like running

Mom: Take care of house with Naoki.
Kotoko: Yes... what? Just the two of us??!!

Kotoko: Lets started...I don’t understand

Naoki: Even a genius can turn into a wild animal any time.

Kotoko: Doing homework is the only memory that I have in this last summer of high school

Kotoko: Ss a token of my apology, I would like to make breakfast for you.
Naoki: Please don't, I don't want to have a stomachache on the first day of the new semester.

10/8 (Ikka täitsa hea osa, erineb veidi ikka korea omast. Eriti meeldis mulle see õppimise osa aga tuppa hiilimine... ma ei või, seda kuuleb ju kilomeetri kaugusele ära... kui hiilid, siis ust ei ole mõtet linki panna, sest sul on vaja vaikselt lahkuda ka..)

21.1.15

Full house: Take 2 [s2 ep15.1] (2012)

Kang Hwi teatab Lee Junile et tahab osaleda selles konkursis. Ning Lee Jun saab Tae Ik ja Hwangiga kokku. Tae Ik teatab et osaleb ka selles võistluses aga siis kui ta võidu korral saab Full house tagasi. Alguses ei oska Lee Jun selle peale midagi öelda aga siis on nõus.

Man Ok paneb Kang Hwi asju kokku ning kohale tuleb Se Ryeong ning teatab et Man Ok ei ole tema tuba koristanud aga Man Ok selle peale, et see pole tema töö, tema on ainult Kang Hwi stilist. Siis saab ta aga teada Tae Ik ja Kang Hwi omavahelisest võistlusest.

Man Ok läheb oma sõbranna juurde ja saab teada millega sõbranna tegelikult tegeleb. Ta ei olegi niisama reporter, vaid uurib ja nuhib staaride elu järgi. Eriti aga Kang Hwi ja Tae Ik kohta. Ta saab sõbranna peale pahaseks, sõbranna läheb õhtul Man Oki juurde, seal näeb ta Tae Ik'd ja saab Man Ok vanaisaga kokku. Ta lobiseb vanaisale lubamatud juttu ning vanaisa saab teada, et lapselaps on stilist ja elab koos Kang Hwiga. Ta läheb kohale ja teatab et ei taha Man Oki enam näha.

Kang Hwi mängib üht lugu ning üks tüüp pakub et kas poiss ei tahaks ise sellele loole sõnu kirjutada. Samal ajal on ka Tae Ik ja Go Dongil lugu, kuid siis märkab neid Lee Jun ning Hwang saab teada, et tüüp kes pidi neile loo kirjutama, andis selle hoopiski Kang Hwile ja Lee Junile.

Tae Ik: The team we are going against is Won Kang Hwi?
Kang Hwi: You didn't say anything like this before!
Lee Jun: It's news to me, too

Go Dong: Even if I were to be born again, I couldn’t go gainst Kang Hwi hyung-nim

Tae Ik: What if we win?
Lee Jun: Is that possible?

Lee Jun: Okay, what do you want?
Tae Ik: Full house

10/6 (ei oska kohe midagi öelda.... konkurents on jube asi, eriti kui üks boss on nii lolllll )

20.1.15

Hi! School Love on: Excitement? The unstoppable flutter! [s1 ep3] (2014)

Woohyun on uppumas ja Seulbi tormab vette appi kuid ei jõua poissi tõsta ning järsku aitab neid veest välja hoopiski Sungyeol. Seulbi tahab kooli minna ning läheb annab paberid sisse, kuid juba on üks mees paberid valmis teinud. Selgub et ta vist näeb ingleid, igatahes on ta kahtlane.

Seulbi läheb samasse kooli kus on Woohyun ja Sungyeol ning on rõõmus mõlemaid poisse oma klassis kohata. See aga et Seulbi tunneb mõlemaid poisse ja elab koos Woohyuniga ei meeldi kahele klassiõele, kes hakkavad Seulbit kiusama.

Woohyun aitab tüdruku hädast välja, kuigi Seulbi ei saanud aru et teda kiusatakse. Kuid selle eest saavad mõlemad karistada ja peavad kooli koristama. Seulbi hakkab aga Woohyuni kadunud kaelakeed otsima ja appi tuleb Sungyeol. Poiss leiab peale pikka otsingut kee üles ja annab sellest Seulbile teada läbi Woohyuni.

Jihye näeb aga kaelakeed ja tahab teada kust Sungyeol selle sai ning järgneb poisile et näha kellele ta selle kee annab. Poes jookseb Woohyun naisega kokku ja naine küsib mis poisi nimi on ning see tundub talle tuttav ja ta järgneb poisile koju. Seulbi ja Sungyeol veedavad toredalt aega ning Sungyeol teatab et tüdruk peab kaelakee leidmise eest auto ostma. Seulbi ostab väikse mudelauto ja annab selle Sungyeolile.

Seulbi kiirustab koju kuid kaotab teel kee rentslisse ja püüab seda kätte saada. Woohyun on mures ja läheb tüdrukut otsima. Peale pikka otsingut leiab ta tüdruku ja Seulbi annab poisile kadunud kee. Siis märkab Seulbi seenior inglit...

Sungyeol: Stand up straight. It's not that deep.
Seulbi: Are you okay? In dramas at a time like this... try breathing in and out like this.
Woohyun: But wait, water was above my head just now.
Seubli: It's because you were sitting down.

Seulbi: You should still swim like that umbrella guy.

Seulbi: Morning, darling
Woohyun: Don't mess with me

Masook: It's telling you to forget her
Woohyun: Will you forget me if you lose me?

Seulbi: My name is Lee Seulbi. I live with Woohyun

Seulbi: Humans die if they can't breathe
Woohyun: People don't die so easily

Seulbi: Say you're upset if you are upset

Seulbi: I have seen it in dramas, bad girls like you always have bad endings.

Woohyun: Where are you going?
Seulbi: I'm going to meet the umbrella guy

Jae-seok: Stop flirting! We're in the middle of class.

Sungyeol: Is this what you were looking for?
Seulbi: Yes, how did you find it?
Sungyeol: It was really tough to find it
Seulbi: Thank you so much
Sungyeol: Then buy me a car
Seulbi: Car? I have bad experience with car

Woohyun: Did you fall in somewhere?
Seulbi: How did you know that?
Woohyun: Where did you fall? Could it be... did you fall in love?
Seulbi: Huh? What?
Woohyun: If you're going to fall in somewhere, fall in love

10/8 (Päris huvitav... mulle veel meeldib Sungyeol, kuid ma tean ja olen kindel et ta on see teine peategelane kes jääb peategelase tüdrukust ilma ning Woohyun saab Seulbi endale, eks? nii kahju temast.. ja see kiusamine on jube... )


19.1.15

Vanga [s1 ep8] (2013)

Teine ilmasõda jätkub. Vangelia tegeleb ka ravimisega ja ühel hetkel ilmub tema ette üks sõdurpoiss ja Vanga teatab talle et mees on tema tulevane abikaasa. Sõdur ainult naerab selle peale, kuid peagi naaseb ja viib Vanga ja naise õed-vennad enda juurde.

Vanga tegeleb ka ravimisega ning aitab inimesi kuidas saab ja oskab.

10/7

18.1.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep2] – Entrance exam of love (2013)

Naoki teeb tüdrukule selgeks et lollid talle ei meeldi ning Kotoko võtab eesmärgiks saada poisist paremad tulemused eksamil, klass naerab ta loomulikult välja ning sõbrad ka, sest Aihara on lollide klassis, ehk kõige halvemate tulemustega ning Naoki kõige paremate tulemustega klassis. Naoki on geenius. Seega otsustab neiu saada 100 parima hulka. Kuid õpimine ei lähe nii hästi kui tahaks.

Ema tuleb Kotokole süüa tooma ja nad vaatavad vanu pilte. Kotoko jõuab piltideni kus Naoki on väike ja tüdrukuks riietunud, saab teada saladuse et ema riietas poiss tüdrukuks. Ema vahetab poisi ja tüdruku pakid ning Naoki on sunnitud koolis Kotokoga rääkima. Sõbrad ei saa aru mis toimub ning Kotoko saab pildi ja saladuse abil poisi nõusse ennast eksamiteks õpetama.

Vanemate suureks üllatuseks on see kui poeg teatab et õpib koos Kotokoga eksamiteks. Kotoko aga ei tea mitte midagi, kuid poiss suudab plaanib paika panna ning tüdruk õpib igal võimalusel. Sõbrannad ei suuda uskuda, et Kotoko hakkaski õppima. Noored veedavad kõik õhtud kaua üleval ning lõpuks suudab Kotoko asju lahendada. Naoki jääb vahepeal magama ning Kotoko jääb ka, kui on märganud et poiss magab.

Hommikul teeb Kotoko endale ja poisile kohvi ning nad lähevad kooli eksamile. Koolis kordab tüdruk veel asju ning Naoki soovib edu. Eksamil on tüdrukule tuttavad ülesanded. Selguvad tulemused. Kotoko läheb uurima et mis Naoki sai ning Naoki, et mis Kotoko sai poiss õnnitleb 100 hulka saamise puhul ning tüdruk ei suuda seda uskuda. Koolis räägivad kõik et F klassi tüdruk sai top 100 hulka. Kotoko klassivend, kes on tüdrukust sisse võetud hakkab Kotokot jälitma et teada saada kus tüdruk elab ja miks ta nii käitub.

Poiss saab teada et Kotoko ja Naoki elavad koos ning nõuab koolis seletust. Siis aga kukub maha pilt, kus poiss ja tüdruk koos magavad ning sellest tuleb mõnus kuulujutt, millest lõikavad sõbrannad kasu ning kogu kool teab et geenius ja loll on koos. Naokile see ei meeldi ja ta on tüdruku peale pahane.

Kotoko: I don’t even understand what I don’t understand

Kotoko: At this pace, it’s going to take me a 100 years to get in the top 100

Naoki: Why do both of us have to be at the same school?

Naoki: What subject are you bad?
Kotoko: Probably math

Friend: You’re living at Irie Naoki's house right now?
Kotoko: Yeah, right, like that would ever happen ?

Jinko: Love needs to be planted before it sinks in

10/8 (Taime lehe taha peitu pugeda on väga mõtekas.. ma saan Naokist aru et miks ta pahane on aga samas ei oleneud tõe väljatulek ju otseselt Kotokost, kus ta pidi teadma et parimad sõbrannad nii teevad? )



Nullpunkt [s1 ep1] (2014)

Sari põhineb raamatul nimega "Nullpunkt."

Esimeses osas tuleb Johannesel ja tema nooremal õel ema juurest lahkuda, kuna ema on pshüühiliselt haige ja kui ta rohtusid ei võta, muutub ta kurjaks ja tahab endalt elu võtta. Isa ei talu seda ja lahkub pere juurest, ka lapsed lähevad minema.

Möödub aega ja Johannes naaseb Tallinna ning tal õnnestub keset kooliveerandit saada sisse ühte Tallinna eliitkooli ja ta jätab hüvasti Noarootsi kooliga. Ta asub ema juurde tagasi elama ning ema on nüüd taas korralik ja võtab ilusti rohtusid.

Koolis ei saa muidugi osad aru kuidas sai üks tavaline noormees niimoodi lihtsalt eliitkooli keset veerandit sisse, kuid suhtuvad noormehesse siiski sõbralikult, aga kuna Eesti on väike, siis ei jää Johannese ja ta ema kohta kuulujutud kauaks eemale.

Koolis laenab klassi tubli õpilane Johannesele oma rootsi keele vihikut kuid ema kastab lilli ja vihik saab märjaks. Johannes läheb pahaselt jooksma ja kohtub paari vana sõbraga kes ta peole viivad. Seal
kasutab üks ta sõber ta telefoni ja helistab ühele klassiõele´ja ajab igast jura suust välja.

Johannes saab vihaseks ja lahkub peolt. Klassiõde ei võta ta kõne vastu ning Johannes on pahane, et juba kisub kõik viltu.

See suure laubaga seal on Peep, see on Stinwald-tema poiss-sõber, ja see on robi. nendega ei pea suhtlema.

Paipoisid tahavad ka pidu panna

10/8 (Algus on paljutõotav.)

17.1.15

Healer [s1 ep1] (2014)

Lugu algab sellega, et ühes pealtnäha mahajäetud majas elab aga üks noormees nimega Junghoo. Talle tuleb kõne, mida ignob ja siis häkib üks naine tema mängu ja see naine on keegi, kes informeerib Junghoo'd uuest tööst. Metroojaamas aga hoiab Junghoo madalat profiili ning on ühenduses oma häkkerist partneri Minjaga. 

Junghoo teeb taustauuringut ja leiab et see töö on päevaseks ajaks liiga keeruline ja otsustab lahkuda. Ta peab välja segitama kes need tegelased täpsemalt on nng selleks saab ta ühe tegelase telefoni nii et minja saaks sinna sisse häkkida. 

Siis aga saabub uus klient ning Junghoo peab tegema kõik et enne kohale jõuda kui tema rivaalid. Ta saab kliendi küll kätte aga rivaalid märkavad teda. Samal ajal satub aga üks noor neiu lifti koos kulleriga. Ta võtab kullerilt paki, et ise kohale viia, ta keerutab mingi vale kokku ja saab pakiomaniku ukse lahti. Ja kui ta vett palub, teeb ta salaja korterist pilte. Ja siis teatab et pakk on valelel inimesele, aga too ei usu naise vale, kuna ta on kuulsus, siis aimab ta miks too naine tema ukse taha üldse tuli. 

Ja selgub ka et too noor naine ei ole keegi muu kui ajakirjanik Youngshin. Ta töötab väikesepalgalise ajakirja jaoks. Parklas ajab teda peaagu alla aga üks juht, ja naine on juba ütlemas mis ta arvab kui kuuleb sõna Healer. Ta kavatseb asja uurida ning teha suure loo Healeri kohta. Youngshin haarab mehe autoismelt salaja Healerist tehtud foto.

Junghoo aga kohtub oma kliendiga ja poole sõidu pealt lahkuvad nad rongist. Siis aga palub klient mehe abi et too teda aitaks aga see on mehe poliitika vastu aga siski aitab ta mehel gängi eest põgeneda. Minja saadab nende rongi minema, ja nad on pimeduses, ning siis lääheb kaklemiseks ja peagi on päris rong tulemas.  

Junghoo viib oma kliendi ohutusse kohta. Younshin teeb aga oma isale kimchit ning räägivad päeva uudiset ja muidugi Healerist. Youngshin unistab endiselt teha suurt ja avastavat lugu Healerist. Ta üritab isalt saada raha et palgata Healerit, et temast rohkem infot saada. Samal ajal aga sööb Healer õhtust ja otsib erasaartkuhu puhkama minna kui töö ükskord läbi saab. 

Minja uurib aga uuesti mehelt kaugel ta asjadega on ning selgub et ta on juba kolme neiu jälgi ajanud. aga nendest pole kasu. Nad usuvad et nende otsitud neiu võidi juba kakskümmend aastat tagasi lapsendatud olla. Junghoo pole sellest tööst eriti huvitatud aga saab aru et enne kui ta saab erasaarele puhkama minna, vajab ta siiski kõvasti rohkem raha.

SAmal ajal aga unistab Youngshin oma pärisvanemate leidmisest. Ta armastab oma isa, kuid tahaks siiski teada, kes tema päris vanemad on ja miks nad ta maha jätsid. Järgmine hommik unistab naine endiselt oma vanematest ja satub juhuslikult kokku Healeriga. Ehk siis samas kohas on ka Healer, kelle infoprillid ütlevad et isik keda ta otsib on just youngshin, naine kellel pole sotsiaalkontosid ja tema tarkvara tunneb naise just siis ära kui Youngshin bussi astub. Mees on leiu üle õnnelik ning buss pidurdab järsku ja Youngshin maandub otse mehe käte vahele.

Healer: I told you not to bother me whenever you want

Healer: You always say it's simple but it never is

Min Ja: 5 million won
Healer: I'm not doing it
Min Ja: We're already been paid in advance

Min Ja: WS Guard, they're Sang Soo's thugs
Healer: I swear
Min Ja: Your rival

Young Shin boss: She call whenever she wants and hangs up whenever she wants




14.1.15

Full house: Take 2 [s2 ep14.2] (2012)

Hwang kuuleb Go Dongi laulmas ning tal tekib idee. Ta tahab et Tae Ik ja Go Dong koos laulaks, ehk siis ei oleks Tae Ik solokarjääri, vaid tuleks uus bänd Take 2. Alguses ei taha Tae Ik sellest varjandist kuulda ning keeldub ka Go Dongi laulmist kuulamast.

Man Ok püüab Tae Ik'ga ühendust saada aga poiss ei taha temast kuulda, kuna tüdruk ei ütle miks ta tagasi selle firma alla läks. Kang Hwi näeb Man Oki rollerit ja läheb tüdrukut otsima. Ta on tsau ütlemas kui kuuleb kuidas Man Ok on kurb et Tae Ik selline jobu on ja Kang Hwi lahkub.

Tae Ik kuulab Go Dongi laulmist ning on nõus poisiga duetti laulma ning nad lähevad stuudiosse. Man Ok on masendunud ning joob täis. Sinna tuleb Hwang ning pakub tüdrukule seltsi, Go Dong veab Tae Ik välja ning nad lähevad sinna kus on Man Ok ning Hwang tirib Go Dongi minema ning Tae Ik tassib purjus Man Oki koju. Siis helistab Kang Hwi ja otsib tüdrukut.

Kang Hwi räägib Lee Juniga ning tahab oma uue albumi jaoks parimat ning töötab selle kallal kõvasti. Man Ok on poisi tervise ja silmade pärast mures aga Kang Hwi kinnitab et kõik on korras. Siis aga selgub et Kang Hwi plaat lükkub stuudio tehniliste viperuste pärast edasi ning Tae Ik ja Go Dongi esmaesinemine tühistatakse.

Firma bossil on aga idee. Ta kutsub Hwangi poistega kohale et panna Take 2 ühte muusikaprogrammi, et kes on parim. Tae Ik tahab teada kes on vastane aga Hwang ei tea isegi. Kohale minnes saabub shokk... Tae Ik ja Go Dongi vastaseks ei ole keegi muu kui Kang Hwi...

Hwang: Singing is good. But hurry and finish cleaning. 

Kang Hwi: Chaton, what are you to do? You've been abandoned by your mom. She likes that grass more than you.

Tae Ik: Are gone crazy? Do what with who?

Hwang: If the two of you are put together, you guys are a match made in heaven

Man Ok: I don’t know why he us making me feel so upset.

Man Ok: Hey, you, chicken foot!

Lee Jun: You are perpetually using a secondhand car
Hwang: But you see, your luxurious imported car can’t leave now because of my secondhand car!

10/7 (Kang Hwi võiks juba aru saada, et Man Okil on Tae Ik vastu tunded ja eemale hoida.... )