30.3.15

Romantic princess [s1 ep4] (2007)


Jin vaatab kuidas Xiao Mai õpib tantsimist aga kuna neiu pole enne tantsinud ja kõrgete kontsadega kingi kandnud, siis kukub ta rohkem kui tantsib ja juhendaja lahkub vihasena. Jin aitab neiule kinga jalga ja proovib talle tantsimist õpetada. 

Ah Boa ja Sha Sha tulevad Xiao Maile külla aga selgub et nad ei sõbrustanud tüdrukuga et olla ta sõbrad vaid et olla ja kohtuda empiga ning Xiao Mai mõistab millest Jin ennist rääkis ja miks kutil sõpru pole. Jin leiab kurva neiu ning mingil põhjusel hakkab ta rääkima miks tal sõpru pole.

Selgub et tal üks sõber oli Ah Jie, kes oli temast parim jooksja ja tahtis minna olümpiale. Jin oli sõbrale toeks kuniks saabus võistlus  mille Jin võitis, ta arvas et ehk jooksis ta tõesti Ah Jiest paremini aga selgus et sõber lasi tal võita, kuna too oli empi sugulane ning pm maksti sõber kinni et ta kaotaks ning peale seda pole Jin sõbraga rääkinud.

Peale seda tahab Xiao Mai kindlasti kihluse katkestada kuna teab et Jin tahab lahkuda ja tema hoiaks meest ainult kinni. Cai aga nõuab oma raha tagasi ja siis teeb avastuse et Xiao Mail on Jini vastu tunded. Xiao Mai püüab seda küll eitada aga mõtleb ise samas et ehk tal ongi tunded noormehe vastu.

Jin ja Xiao Mai peavad minema pulmakleiti valima ning kutt ei saa tüdrukult silmi, samas aga ei kinnita kui ilus neiu tegelikult on. Nad teevad valiku ning selgub et nende auto on kuskile läinud. Xiao Mai kutsub noormehe jalutama et nad saavad ka metrooga koju. Jin pole aga kunagi jalutanud kuid on nõus ning leiab korteri kuulutused.

Xiao Mai ja Jin lähevadki ühte korterit vaatama ning järsku räägib noormees oma tulevikuplaanidest ning on isegi üllatunud et seda tüdrukule niimoodi räägib. Hiljem püüab Xiao Mai vanaisalt raha tagasi saada ja kui vanaisa tahab teada miks siis küsib ta raha Sen Chuanilt, kuid mees teeb rohkem draamat ja neiu annab alla.

Õhtul tuleb Jin tüdruku juurde ja ütleb et viib ta kohtingule. Nad lähevad ühte perekonna hotelli. Xiao Mai on juba musta stenaariumi välja mõelnud aga selgub et kõik 4 kutti: Jin, Lin, Ying ja Cai on seal ja teevad tervituspeo Xiao Mai auks. Nad joovad purju ning hommikul ärkab Xiao Mai Cai kaisus. Peagi saab Cai aru mis Jini plaan oli ning Xiao Mai on kurb, kuna mõistab et Jin ei taha tõega abielluda ja tahab kihluse katkestada ning kuna vanaisa juba plaanib seda siis muudmoodi pole võimalik peatada seda.

Hiljem teatab Sen Chuan tüdrukule et Jin on haige ja jättis tantsutunni ära. Xiao Mai kardab et poiss väldib teda. Xiao Mai otsustab et ütleb vanaisale et kihlus tuleb katkestada...

Jin: Sometimes it's more troublesome to have friends 

Jin: Just a pair of cheap and low quality earrings can make you so happy.

Xiao Mai: Because we are human beings we need friends

Jin: Nobody wants to become a monster.. and futhermore a lonely monster.

Ah Jie: There's no one who cannot be moved by money. There's nothing that you can't buy with money

Xiao Mai: The truth is that you're not scared of getting hurt, but you're afraid of hurting others.

Cai: Whatever he has decided on, there's no way to change it even if it's the end of the world

Xiao Mai: But where did you learn those lines from?
Sen Chuan: That was close. I go home and watch korean dramas with my wife every day

Jin: Please don't ridiculously laugh like an idiot while I'm driving

Jin: All three of us know that nothing happened that night but emp doesn't know that.

Xiao Mai: Why can even such harsh words sound so gentle coming from him?

10/8 (päris hea plaan sel jinil aga samas saan ma ka temast aru ja selliseid sõpru nagu need kaks olid,  kui sa oled rikas pole sa kellegi eest kaitstud... kahjuks on see nii..)



25.3.15

Buzzer beat [s1 ep5] - Your Tears (2009)

Natsuki palub meeletult vabandust kuid Naoki ei taha midagi kuulda ja lahkub. Riko kutsub Kawasaki enda juurde ning sinna tuleb veel paar sõpra ning nad tähistavad Shuji sisse kolimist. Naoki läheb parki harjutama ning tal ei tule asi eriti hästi välja ning ta harjutab kõvasti terve öö.

Hommikul läheb Riko posti tooma ja märkab poissi ning teeb magavast Naokist pilti, seda näevad Mai ja Shuji. Kurb Naoki ärkab ja läheb lõpuks koju. Mai nõuab selgitust miks Riko poisist pilti tegi ning too tunnistab et talle meeldib Naoki, kuid kuna poisil on neiu ja ta tahab poisiga sõber olla siis püüab ta Kawasakit armastama hakata. 

Naoki läheb koju, kuid ei seleta emale ega õdedele midagi. Naoki harjutab palju üksi ega võta Natsuki kõnesid vastu. Naoki läheb Rikole raamatupoodi külla ja nad ajavad juttu. Pärast läheb ta koju ja seal on Yukino mees Yusuke vabandamas ja uut võimalust palumas. Naoki ütleb ka paar sõna vahele ning see paneb õdesi ja ema mõtlema mis on küll juhtunud kuid Naoki viskab nad oma toast välja ja käsib õel mehega rääkida ning enda olukorrast rohkem ei räägi. 

Kawasaki peab minema Bostonisse mõneks ajaks aga enne on suur treeninglaager kuhu Naoki, Yoyogi ja Natsuki lähevad. Saatuse tahtel pannakse Yoyogi ja Naoki ühte tuppa. Naoki on mängides agressiivsem kui tavaliselt ning meeskonnakaaslased uurivad et kas Naokil ja Natsukil on kõik korras aga poiss ei jaga selgitusi. Natsuki helistab uuesti Naokile ning poiss on nõus tüdrukuga rääkima. 

Natsuki tunneb ennast halvasti ja tahab ära leppida aga Naoki ei suuda naisele andestada ning jätab naise. Poiss palub Yoyogil Natsuki eest hoolitseda ja läheb jooksma. Ta mõtleb Natsukiga koosoldud ajale ning jookseb edasi. Tuppa jõudes helistab talle Riko, kes mängib viiulil ühe loo ning kõik juhtunud ja viiulimäng ajab poisi nutma ning ta ei suuda enam head nägu teha. Riko on mures ning hommikul kui Naoki harjutab, tormab Riko uksest sisse. Selgub et ta tuli viimase bussiga mis ei peatnud läheduses ning kuna taksot polnud, siis jooksis ta terve tee poisini ning Naoki kallistab teda. Peale kallistust ta vabandab kuid Riko kallistab teda uuesti kõvasti. 

Naoki: Why are you the one crying?

Shuji: Mai and Riko and I can all become a friends
Mai: You're not our friend. You're a freeloader. Don't mistake the two

Riko: Oh wait, you forgot your best friend

Mai: Riko, tell me something. Where can you find butterflies in the center of this city?
Riko: Oh no.. did you saw everything?
Mai: I can't believe it. Why did you secretly take his picture?
Riko: No I didn't intend to do it. But seeing Naoki's sleeping look, my hand naturally took out my phone and just pressed the button.


Yoyogi: Don't stab me with the knife while I'm sleeping.

Naoki: It might be lousy. But my pride matters a lot to me. 

Mai: No matter how much they say they're friends, they're still a man and the woman in the end. They can't do anything like just hold each other or kiss 

Shuji: But couldn't they do that as friend?

Riko: Kamiya-kun, are you okay?
Naoki: I should be asking you that.

10/8 (Tahaks ka sellist sõpra... ja nii armas oli see kallistuskoht.. Naoki ja Riko sobivad nii hästi kokku...)

23.3.15

Romantic princess [s1 ep3] (2007)


Kuna Xiao Mai tegi vanaisaga lepingu siis peab ta raha ju kuidagi tagasi teenima. Kasuisa teatab oma sõnumis et Rmp aitas tal lasta ennast tõestada ning mees võttis vanaisa pakkumise ainult seetõttu vastu et Xiao Mai saaks isa üle uhke olla, mitte et vanaisa sundis neid lahkuma.

Seepeale mõtleb neiu välja plaani: ta tahab vanaisa majas tööle hakata ning virutab kirvehinnad oma teenustele, seepeale laseb vanaisa aga töötajatel kiunuma hakata et Xiao Mai võtab nende tööd ära. Nii ei teeni neiu mitte ühtegi summat. Ta on masenduses ja kaua vannis ning kui väljub, on tema voodis Lin, kes üritab neiule selgeks teha, et armastab teda. Xiao Mai kutsub turvad.

Vanaisa kutsub kohale nii Lini kui  ka Jini ning käsib Linil Xiao Maist eemale hoida ning Jin peab nüüdseks neiu toa vastu kolima ja talle turvamehe eest olema. Nii Jinile kui ka  Xiao Maile see ei meeldi ja nad lähevad riidu, neiu viskab poissi vaasiga ja seda kuuleb pealt Cai.

Xiao Mai tahab Jinilt teo eest andeks paluda ja leiab noormehe toast infot korterite ja tööde kohta ning uurib kas mees tahab vanaisa juurest lahkuda. Cai viib Xiao Mai lõbusat päeva veetma ja pakub et annab neiule selle summa, mille too vanaisale võlgneb, kui neiu on nõus Jinile lõksu seadma. Xiao Mai on nõus.

Cai annab neiule tshekki ning too peab lihtsalt vanaisale ütlema, et talle meeldib Jin ning vanaisa käsiks neil kihluda, aga kuna Jin pole firma juhtimisest huvitatud ja kuna talle ka neiu ei meeldi siis teab Cai et Jin hakkaks ainsana vanaisale vastu ja see oleks juba põnev. Xiao Mai teatabki vanaisale et kutt meeldib talle ja annab ühtasi ka tshekki.

Lin tahab aga tüdrukult andeks paluda aga Xiao Mai arvab et poisil on halvad kavatsused kuna ta on ainult saunalinas ning kukub leiliruumis kokku. Peale seda teatab Xiao Mai Jinile kihlusest. Mees saab pahaseks kuid neiu üllatuseks ei torma vanaisaga võitlema.

Hommikul peavad nad aga kooli minema ning ka teised vennad saavad kihlusest teada, mis on shokk noorematele. Jin ja Xiao Mai peavad koos ühes autos olema. Lin on üllatunud et vaatamata faktile et vend on neiu vastu, ei hakanud ta vanaisale vastu. Tüdruk püüab Caiga rääkida ja tehingu lõpetada aga seepeale tahab Cai oma raha tagasi, aga Xiao Mai andis selle juba vanaisale.

Koolis püüab Xiao Mai sõpru leida aga kõik hoiavad kui katkust eemale. Kuid kaks neidu Sha Sha ja Ah Boa pakuvad sõprust. Jin on skeptiline neidude kavatsuses ning Xiao Mai kuuleb tüdrukutelt et poiss ei suhtle koolis kellegagi ning jätab endast kurja mulje ning mitte keegi ei proovi temaga suhelda sest noormehele see ei meeldiks, see teeb Xiao Mai murelikuks. Hiljem peab Jin ja Xiao Mai minema  tantsutundi.

Xiao Mai: You can reject him
Jin: Didn't you hear emp say this is an order that cannot be refused?
Xiao Mai: Really? You don't look like somebody who would take orders.

Xiao Mai: I finally get to see how you look like when you're nervious. At least you have some human emotions.

Cai: What if I told you a good way to play a prank on Jin?
Xiao Mai: What is it?
Cai: Get engaged with Jin

Cai: Of the four of us, the one who dares to fight back against emp is Jin

Lin: I either scare her or make her faint

10/8 (god damn... see cai pole ka idioot... aga jiing on niii lahe :D )

18.3.15

Buzzer beat [s1 ep4] – A schoking evening (2009)

Natsuki on nõus Naokiga kohtuma ning ajab ruttu Yoyogi korterist välja. Riko arvab, et Naoki telefoni sattumine tema kätte oli saatus aga Riko üritab sõbrannat veenda, et saatus oli selles et Riko Kawasakit kohtas ning Naoki ei tohi talle meeldida. Naoki läheb Natsuki juurde ning avastab sealt võõrale mehele kuuluva eseme kuid ei ütle midagi. Natsuki käitumine on muutunud ning hiljem kodus mõtleb ta võimalusele et naine võib teda petta, samal ajal arutavad ta õed ja ema õe abikaasa petmisest.

Naoki lahkub kodus ja läheb korvpalli mängima, seal mängib Riko viiulit ning küsib luba poisi mängu vaadata ning püüab endale sisendada, et Naoki on ainult sõber ja ei midagi muud. Shuji kolib Mai ja Riko juurde sisse. Kawasaki ja teine abiline märkavad et Naoki on palju energilisem kui varem.

On suvefestival ning Riko ja Mai lähevad ka sinna. Selgub et Kawasaki on naistemangent ning vägagi populaane. See ei meeldi eriti Rikole. Ka ei saa ta palle korvi. Peale festivali läheb aga Riko Kawasakiga tülli, sest ei suuda leppida et mees on naiste hulgas niivõrd populaarne ka minevikus olnud. Mai lohutab teda ning Naoki helistab ka ning püüab tüdrukule selgeks teha et Kawasakit saab ikka usaldada.

Yoyogil on võistlus ning telekast jälgivad seda teised meeskonnakaaslased. Naoki tunneb ära randmepaela mille ta Natsuki juurest leidis ning uurib selle kohta. Natsuki suudab ennast välja vabadada aga poiss mõtleb sellele koguaeg.. õdedega shoppama minnes leiab ta et Riko esineb seal samas ning läheb teda kuulama.

Kohale tuleb ka Kawasaki hiiglasuure roosikimbuga ning seda nähes annab Naoki oma väikse lille ühele väiksele lapsele. Riko ja Kawasaki lepivad ära. On naoki ema sünnipäev ning Naoki püüab rõõmus olla aga kahtlused Natsuki kohta häirivad. Yoyogi peab veel nädala puhkama ja vigastust ravima. Riko ja Naoki kohtuvad teel, kui Riko on teel kohtumisele Kawasakiga ning Naoki teel võimlasse korra tagasi. Naoki ja Riko teevad omavahel lubaduse viia oma unitused täide isegi kui see võtab sada aatat aega.

Riko püüab ennat veenda, et talle ei meeldi Naoki, kuid jõuab ikka järeldusele, et on Naokist sissevõetud, kuid püüab seda maha suruda ja olla koos Kawasakiga. Võimlas on aga Yoyogi endas ja vigastuses pettunud ning teda lohutab Natsuki. Naine suudleb mees ja sel hetkel astub uksest sisse Naoki...


Yukino: The drink that you made for me when I was having exams. 

Naoki: I can't even be troubled even if I want to in this kind of family environment. 

Riko: Oh good morning 
Shuji: Good morning 
Riko: Oh.. I forgot my bra 

Mai: Thanks for burting my bubble 

Naoki: I have to pull myself together. 

Yoyogi: If you are so kind to everyone, you'll just get in trouble later

Riko: I don't like him, right? I don't like him, I don't like him.. I like him 

10/9 (Naoki ja Riko võiks juba koos olla... My heart skips a beat kui ta lõpus Natsukit ja Yoyogid suudlemas nägi... mul on Naokist nii kahju aga paras Natsukile et ta vahele jäi..) 

16.3.15

Romantic princess [s1 ep2] (2007)


Xiao Mai saab aru et vanemad ei taha majast kolida ja teeb vanaisaga lepingu, et too annab talle 5 miljonit taivaani raha ning tüdruk maksab 5 aasta jooksul raha vanaisale tagasi, kui ta ei suuda raha maksta siis abiellub ta vanaisa otsusel vanaisa pärijaga, kelleks on ilmselgelt Jin. 

Xiao Mai on nõus ning näeb unes õudusunenägu et viis aastat hiljem on Jin paks ja türdruk ei taha temaga abielluda. Xiao Mai tahab minna oma vanematele külla aga ei tohi seda üksi teha ning Jin peab tüdrukuga kaasa minema. Tüdruk läheb aga üksi majja ning kutt jääb autosse tööd tegema. Veidi hiljem kutsub Xiao Mai poisi majja sööma ning nad söövad neljakesi õhtust, samal ajal ootab vanaisa  lapselast sööma aga neiu ei ilmu kohale.

Siis aga selgub et vanaisa maksis Lao Maile, Xiao Mai isale, raha et too läheks naisega Brasiiliasse tööle ja jätaks Xiao Mai maha. Tüdrukul polnud sellest aimugi kuid sai teada et vanemad on lennujaamas kui Xiao Mi helistas sõbrannale. Xiao Mai tahab mnna lennujaama aga vanaisa turvamehed  hoiavad neiut kinni ning tüdruk jookseb saabuva Jini auto ette. Poiss nõustub neiu lennujaama viima ja seda näeb pealt Lin. 

Xiao Mai jõuab lennujaama kui vanemad juba turvakontrollist läbi läksid ja peatada ei saa enam midagi. Tüdruk on vihane ja lohutamatu ning Jini õlg on neiu jaoks just perfektne. Hhiljem sõimab neiu vanaisa näo täis ja lahkub majast, kuna tal aga raha pole siis peab ta vihmaga jala oma vanemate uude majja minema, aga tal pole maja võtit, järsku on tema selja taga Jin ning taaskord on mehe õlg parim lohutaja.

Xiao Mai jääb poisi õlal magama ning hommikul teatab kutt et parem oleks kui neiu vanaisa juurde tagasi läheks, kuna tal pole ju raha. Saabub Sen Chuan ning viib neiu vastu tema tahtmist koju. Vanaisa käsib Jinil olla Xiao Mai vastu viisakam ja sõbralikum, kuid poiss teab mis see endaga kaasa toob, aga vanaisale vastu hakata ka ei saa..

Jin mängib üksi tennist ning sinn tuleb Lin kes teatab et teab et Jin käis vanaisa lapselapsega lennujaamas ja oli öö koos neiuga ning teatab et kui Jin neidu ei taha, siis on tema kohe neidu endale võtma nõus ning Jin teatab et temal pole selle vastu midagi...

Sen Chuan: The more you don't want  something to happen, the more likely it will happen.

Xiao Mai: Let me tell you first, I  wasn't looking at you. I was looking at the thing that just flew past outside the car window. There was..
Jin: A ufo?
Xiao Mai: Correct.. there was a ufo.
Jin: Are you sure it wasn't a superman that flew past?

Xiao Mai: The Mai family ancestors have dictated that there can't be any uneaten food left on the table. If there is, we have to fight for it. I can't go easy even if my opponents are mom and dad.

Emp: Lions are different from cats

Jin: Cai, why do I keep having the feeling lately that you're waiting to watch a good show?
Cai: Really?
Ying: Yes
Lin: It's very obvious

Jin: Okay, I'll take you there
Sen Chuan: Young master Jin...
Jin: Or else what do you plan to do? Hit her unconscious and then carry her back? Okay, I don't mind. But you're in charge of doing it. Be careful, don't get blood onto my car.

Jin: It's very ugly for a girl to  cry like this.

Jin: Since when have I become so  kind-hearted?

10/8 (Jin on nii armas kui neiuga koos on ja talle oma õlga pakkus :D so cute :) )



11.3.15

Buzzer beat [s1 ep3] - A secret between two people (2009) - ブザー・ビート~崖っぷちのヒーロー

Naokil ja tiimil on rasked treeningud. Yoyogi ei jäta endiselt Natsukit rahule. Riko harjutab pargis viiulit ja loodab ning ootab et Naoki tuleks. Poiss valmistab aga Natsukile õhtusooki ja räägib, et ei ole veel valmis neiuga abielluma ning loodab et Natsuki on valmis ta ära ootama.

Naoki uurib emalt et kas ta sõber Shuji võib mõneks ajaks neile elama tulla. Riko kuulab muusikat ja ei pane poes tähele enne kui Naoki kärule sisse on sõitnud. Naokil oli plaan oma tüdrukule õhtusööki valmistada aga selgus et Natsukil oli tegemist.

Nii maanduvad Riko ja Naoki samas pargis ja joovad õlut. Tüdruk annab poisile üht lugu kuulata ja jääb iga purgiga aina rohkem täis. Parki tulevad mingid tüübid, kes lihtsalt viskavad prügi maha ja sõidavad minema.

Rikol hakkab paha ning Naoki viib naise ta koju. Kuna maja on väga sassis siis igavusest koristab poiss toad ning teeb süüa. Hommikul tuleb Mai ning ei suuda uskuda, et Riko võis koristada. Shuji kolib Naoki juurde kuid siis astub uksest sisse õde.

Kawasaki, Naoki ja veel paar sõpra lähevad Mai esinemist kuulama. Hiljem on nad väljas kus Kawasaki teatab et Riko on ta tüdruk. Riko vabandab Naoki ees eelmisel õhtul juhtunud pärast. Yoyogi piirab endiselt Natsukit ning naine tahab lahkuda. Naoki saadab naise koju ning Kawasaki vabandab Riko ees et teda luba küsimata oma tüdrukuks nimetas. Natsuki ei tea mida peale hakata ning lõpptulemusena lähevad nad Naokiga tülli. Kawasaki kutsub Naoki ja sõbrad koos Mai ja Rikoga randa ning nad veedavad koos lõbusalt aega.

Naoki saadab Natsukile sõnumi ja tahab ära leppida, teadmata et naine koos Yoyogiga aega veedab. Naoki on sisestamas Riko numbrit kui naine tunneb ära telefoni mille ta tookord bussis leidis ja tänu millele ta Kawasakiga kohtus. Edasi mängivad nad rannas lõbusalt palli..


Naoki: You can really drink
Riko: I often get that

Mai: Some neurotic underwear thief who cleaned the room in return for stealing? Riko, nothing happened to you, right?
Riko: No, seems like they didn’t touch me

Mai: Was I having a crazy daydreaming session by myself again?

Natsuki: I want to love Naoki more
Naoki: You want to? You mean you don't love me?

Riko: Did I do anything weird?
Naoki: Ah, you said "Please take off my bra cause it hurts"
Riko: ah.. I'm done as a woman


Yoyogi: On the court, my eyes chase the ball. Off the court, they chase after women. that's they way I am made

Mai: Is there any problems?
RIko: But I don't wear bra at home
Mai: Just put it on

Mai: A woman in love has lots of troubles
Shuji: Well, but men have many more troubles

Mai: Look at this! Six pack heaven!

10/9 (Naoki lihtsalt nii armas.. aitab koristada ja süüa teha ja on nii hooliv...)


9.3.15

Romantic princess [s1 ep1] (2007)

 Lugu algab sellega et noor neiu nimega Xiao Mai unistab olemast nagu printsess aga tegelikult elab vaeselt ning rabab mitmes kohas tööd teha et koguda raha kooliks ja oma elamiseks.

Tööl olles aga jookseb üks kutt talle otsa ja neiu kaotab teadvuse, samal ajal saabub neiu kodu juurde kallid autod ja Huangfu Xiongi majahoidja ning teatab et Xiao Mai on Taivaani rikkama mehe lapselaps ning neiu viiakse vanaisaga kohtuma.

Samal ajal sõidavad võidu Nanfeng  Cai, Nanfeng Jin, Nanfeng Lin ja Nanfeng Ying. Ning nad on juba kuulnud et kadunud lapselaps on leitud. Ainus kellele see idee ei meeldi on Jin.

Xiao Mai jõuab vanaisa majja ja ta ei suuda uskuda kui suur ja ilus maja on ning kui vanaisa näeb lapselast on ta kindel et tegu on õigega, Jin aga arvab endiselt et tüdruk võib ainult teeselda et on lapselaps et siis raha ja head elu nautida. 

Teised kutid ei saa aru miks Jin ei taha et talle neiu meeldima hakkaks ja et tema neiule meeldiks, sest nende meelest on Xiao Mai üsnagi tore.

Xiao Mai püüab oma vanematega ühendust saada aga selgub et vanaisa ostis mehele ja naisele kingiks maja kui saab tüdruku enda juurde elama. Xiao Mai on selle peale vihane ja vanemad lubavad maja tagasi anda ja tüdruk et kolib vanemate juurde tagasi.

Xiao Mai: Do you feel somebody is watching us?
Xiao Mi: Yes... it's .... it's our supervisor.

Xiao Mai: That means "born with silver spoon", I have only a plastic spoon.

Xiao Mai: The dressing room here is twice the size of our living room. The bathroom here is bigger than my room.

10/8 (ÜSna tore, mulle tohutult meeldib kui rahulik ja vaikne on jin... ta jääb kohe silma :D )

4.3.15

Buzzer beat [s1 ep2] - The summer of love begins! (2009) - ブザー・ビート~崖っぷちのヒーロー

Riko ja Naoki söövad koos hommikust kus nad esimest korda kohtusid ning sinna tuleb Mai, kes ei suuda uskuda et Riko räägib võhivõõrale enda elust ja rahaprobleemidest. Sest nagu selgub, siis Riko ei tea kuti nimegi veel. Samas hakkavad nad sättima ennast topelt-kohtingule.

Natsuki tuleb Naoki emale ja õele külla. Yoyogi ei jäta kuidagi Natsuki rahule. Õhtul saadab Naoki Natsuki välja ning kui naine üksi jääb, kõnnivad Mai ja Riko temast mööda.

Buzzer beatil toimub pildistamine ja uus raske trenn. Natsuki valib 4 mees meeskonnast, kes juhendaksid väikseid lapsi korvpallis ning aitaksid tõsta huvi selle spordiala vastu. Kõigil on terve päev huvitav ja tegus. Õhtul läheb Riko Kawasakiga välja. Kui mees tüdruku ära saadab siis suudleb ta tüdrukut ning alguses on Riko rahulik aga koju jõuab ta juba suurest õnnest särades..

Yoyogi tuleb Natsuki ukse taha ja  tahab naisega teha tehingu, et kui mees saab rohkem punkte kui Naoki siis jätab Natsuki Naoki maha ja on koos Yoyogiga.

Riko: My parents took out the money that they saved for my wedding and got me a violin. So I don't have money for weddings.

Mai: Why did you talk so much to a person whose name you don't even know? 
Riko: I don't know either.. but he's a very good listener. 

Mai: Oh, nusiance candidates are the best! 

Naoki: And you should at least finish watching the match after yelling at me. 

Mai: Sorry, Im sorry. She doesnt know about the cheering rule. Im sorry

Riko: Hey, in order that I'll be able to shout next time could you tell me your name?

10/8 (Naoki on nii lahe ja meeldib hullult Riko juuksed... nii armas samas et tüdruk aitas poisil võistlusel enesekindluse tagasi saada.. kuid see Natsuki ja Yoyogi suhtes on mul tunne et seal alles hakkab jama tulema..)


2.3.15

TUTVUSTUS: 公主小妹/Romantic Princess [Ep1-13] (16.9 - 9.12.2007)

FAKTID:
Drama: Romantic princess
Hangul: 公主小妹
Director:  Lin He long
Starring: Wu Chun, Angela Chang, Calvin Chen, George Hu
Network: CTV
Episodes: 13
Seasons: 1
Release Date: 16 september - 9 december 2007
Runtime: 70 minutes
Language: Mandarin 
Country: Taiwan (Republic of China)
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Mulle väga meeldib selle sarja algus.. Aga lugu siis järgmine: Xiao Mai on eduka ärimehe Huangfu Xiongi lapselaps ja on nüüd sunnitud vanaisa juurde kolima, kuna lapsena rööviti tüdruk ja kasvas üles vaeses perekonnas ja nüüd leidis vanaisa ta üles ja viib koheselt enda juurde. Seal elavad veel neli sugulast: Jin, Cai, Lin ja Xiong. Vanaisa unistuseks oleks kui Jin ja Mai abielluks aga Jini unistus on vanaisa köie otsast minema saada ja on selleks ka salaja ettevalmistusi teinud. Aga ootamatult noored siiski armuvad, kuid hoiavad seda saladuses, et Jin saaks vabaks. Siis aga tuleb keegi teine neiu, kes veenab et tema on õige lapselaps. 

TEGELASKUJUD:

Angela Chang as Xiao Ma/Huangfu Shan

Noor töökas neiu, kes saab ühel päeval teada, et tema vanemad pole päris need kelleks ta neid pidas ja et ta on kuulsa ja rikka mehe lapselaps. Tema elu muutub üleöö ja peale selle saab ta kohe ka endale 4 kena sugulast, kellest ühega plaanib vanaisa ta paari panna.

Ku Pao-ming as Huangfu Xiong

Edukas ja üsna karmikoeline ärimees, kes on enda elamisse võtnud neli noort sugulas, kellest tema oma mantlipärija aga tal on ka lapselaps Xiao Ma, kelle ta pärast pikki aastaid otsimist lõpuks leidis ja nüüd on tal plaanis neiu Jiniga paari panna ja keegi ei tohi talle vastu hakata.

Wu Chun as Nanfeng Jin

Xiongi peamine mantlipärija ja ütleks, et lemmik. Edukas ja tark noormees, kes küll austab oma vanaisa, kuid ei taha tema ärisid ega elada tema taktikepi järel ning teeb salaja plaane vanaisa pilgu alt ära kolimiseks, mis sest et see sulgeks kõik uksed. Samuti ei meeldi talle et Xiao Ma niisama sisse kolib aga aegamööda hakkab talle neiu meeldima, kuna too on siiski kahe jalaga maapeal.

Calvin Chen as Nanfeng Cai

Vanaisa Xiao järgmine mantlijpärija ja naistemees Cai, kes on rõõmsameelne noormees, kuid keda vanaisa ärid ja pärimine eriti ei huvita, kuid talle pakub huvi uus sugulane Xiao Ma, eriti kui too meeldib ka Jinile, siis on paras Jini kulul nalja saada.

Eric Lee Ang Lin as Nanfeng Ying

Veel üks neljast sugulasest, kuid nendest on Ying kõige vaiksem ja tõsisem, kuna tal oli aastaid tagasi suhe, mis purunes ja nüüd on ta põhimõtteliselt naiste vastane ega salli Xiao Ma'd silma otsaski, eriti kui too hakkab Jinile meeldima, on Ying kindel, et Xiao Ma lihtsalt mängib tema venna südamega.

George Hu as Nanfeng Lin

Ja viimane pärija on Lin, kes on ka lahke ja rõõmus noormees ja kellele meeldib Xiao Ma koheselt ega tee sellest ka saladust, aga tema katsed naises usaldust ja tundeid äratada, toovad kaasa aga ainult pahandusi ja hirmutavad Xiao Ma'd rohkem kui peaks.

HETKEID DRAAMAST: