29.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep9.1] (2012)

Man Ok läheb välja ning Tae Ik lükkab Se Ryeongi eemale. Väljas on külm ning Man Ok ei jõua ennast ja oma käitumist ära kiruda, kuid Tae Ik ilmub kohale ja annab tüdrukule sooja jaki ning küsib kas tüdruk tuppa ei tulegi. Siis lähevad nad koos tuppa.

Järgmisel päeval on Se Ryeongil intervijuud ning vahetult enne teist intervijuud saadab ta oma manageri uusi kingi ostma, et siis ajakirjanikuga teha diili ja ta annab Tae Ik ja Man Oki pildid mehele, et siis too vajadusel nad kohe avaldaks.

Ülemus tahab minna Se Ryeongi ja Tae Ik lõunale kuid poiss keeldub ja kõnnib ruumist välja. Tae Ik istub autosse ja Man Ok hakkab ka minema kuid Se Ryeong lükkab neiu eest ning ronib ise autosse. Tae Ik saab vihaseks ja käsib naisel välja minna kuid kuna too ei tee seda siis läheb ta ise välja ja võtab takso. Man Ok jookseb järgi ja nad ei lähe koju vaid metsa jalutama ning tegema asju mille kohta nad oma võltspildid tegid. Inimesed tänavalt teevad pilte kuidas Tae Ik aega veedab ja mõtlevad kes too naine on.

Nad lähevad jäätist sööma ja Se Ryeong lasi fake pildid avalikustada ning nüüd tormavad kari vihaseid fänne Man Okile kallale. Selle tulemusena peab Tae Ik lööma üht fänni, et Man Oki nende käest kätte saada. Sellest aga kirjutatakse igas ajalehes ja direktor on marus. Man Oki vanaisa helistab ja tüdruk püüab näida et kõik on korras kuid peale kõne puhkeb nutma.


Hommikul kuuleb Kang Hwi Se Ryeongilt mis toimub ning poiss läheb Tae Ik juurde ja nõuab teada mis poiss teha kavatseb. Siis läheb ta Man Oki juurde ja poiss peab minema haiglasse lahast eemaldama. Tae Ik näeb kuidas Man Ok ja Kang Hwi naeravad ning käest kinni hoides lahkuvad. Peale seda ei võta poiss kõnesid vastu ning lahkub majast. Mures Go Dong helistab Man Okile, et kas tema ei tea poisist midagi. Ja kohe algab pressikonverents...

Tae Ik: Instead of being entangled with you, it's better to be misunderstood as being gay with Won Kang Hwi.

10/8 (Omamoodi hea.. aga eksbitchid on vahel päris julmad.)



27.10.14

Kurosagi [s1 ep1] (2006)

Kutt nimega Kurosaki läheb aga oma informaatori juurde kelleks on Katsuragi. Katsuragi on mees, tänu kellele kaotas Kurosaki oma perekonna ning plaanib suurt kättemaksu. Kurosaki on raha välja petja aga ainsa vahega, et tema aitab neil kellelt raha välja peteti, raha tagasi saada. Kurosaki ajab taga oma järgmist ohvrit Shinkawa Namie'd.

Kurosaki kogub naise kohta infot. Shinkawa on naine kes teeskleb et otsib investorit ning kui leiab siis võtab kogu raha mis investeeritakse ning järgmine päev pole enam seda firmat ning isik kes raha laenas on sellest ilma. Üks neist laenajatest oli ka üks mees, Tsurara onu, kes laenas 10 miljonit yeeni ning kaotas hetkega kogu raha ning jookseb kodust minema ning plaanib otse rongi ette astuda. Temast haarab kinni Kurosaki, kes otsis oma münti mille peal mees seisis. Mees tahab uuesti hüpata aga siis kuuleb Kurosaki et mees peteti. Rüseluses kukub Tsurara rongi ette ning Kurosaki jõuab naise eest lükata.

Hiljem läheb noormees Tsurara ja ta onu juurde ja pakub ennast appi raha tagasi petma. Tsurara ei taha sellest midagi kuulda. Samal ajal otsib Kashima, üks politseiuurija Kurosakit taga. Tsurara onu on nõus ning Kurosaki tegi uuringuid ning plaani. Nimelt hakkavad nad kasutama alibiks ühte niisama seisvat firmat Fujikita Kougyout nime kasutades välja petma Shinkawalt raha. Kurosaki riietub nagu oleks ta üks firma tegelastest ning läheb Shinkawa jutule. Seal pakub ta välja et firma on nõus andma 200 miljonit yeeni. Naisel silmad suured peas aga lubab mõelda. Samas püüab Kashima Kurosaki kinni ja hoiatab et tegu on petturitega.

Shinkawa on nõus firmalt raha võtma sest tegi taustauuringud ära. Tsurara ei taha oma onu lasta Kurosakiga koostööd teha. Onu ei kuula ja läheb panka. Kurosaki aga Shinkawa juurde ning läbi mõnigaste läbirääkimiste saab Kurosaki naiselt 50 miljonit sulas ja 50 miljonit tsekil, Kurosaki annab vastu 200 miljonilise tseki ning lahkub. Kuid kuna sinna saabub Tsurara pärast poitsei siis riietub poiss koristajaks ja lahkub nii majast. Siis saab Shinkawa teate et firma poolt antud tshekki ei saa rahaks vahetada enne kui on möödas vähemalt 2 päeva. Selle aja jooksul teeb Kurosaki pangakonto tühjaks ning maksab Tsurari onule ta 10 miljonit sulas. Politsei arreteerib tünga saanud Shinkawa raha välja petmise eest.

Kashima saab teada kes on Kurosaki. Hiljem tänab Tsurari poissi et too aitas raha tagasi saada aga ei kiida endiselt heaks kriminaalsust ning poiss tunnistab et kavatseb Shirosaki hävitada.

There's three kind of swindles in the world. Those who defraud other people's money - Shirosaki
Those who deceive others by manipulating their feelings - Akasaki. 
And then using the Shirosaki and Akasaki as his only source fo food, is the ultimate swindler in history. - His name is Kurosaki...

Kurosaki: You standing on my money

Kurosaki: How about letting those who want to die do so? 


Tsurara: Are you trying to say that you are going to swindle from a swindler?

Tsurara: Who exactly are you?
Kurosaki: My name is Kurosaki. My profession is swindling.

Kashima: Which means you, who planned to swindle him, in the end got swindled instead...

Man: You know that Kurosaki is doing this for revenge, right?
Katsuragi: He told me that one day he will kill me
Man: Then why do you leave him by your side?
Katsuragi: Because it's fun

Tsurara: Not everyone can do bad things so calmly like you.

Tsurara: You are...missing something that is really important. I think you are very sad person.


Kurosaki: The thing I hate the most in this world are swindlers..

Kurosaki: Any Shirosaki that apper in this world, I will destroy every single one of them.. 

10/7 (Looks interesting.. samas sad et polisteiuurija sai kohe teada et too vend ongi see Kurosakiii ::D aga samas mmm... ta on nii lahe oma tumeda pea ja rahuliku olekuga..)


22.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep8.2] (2012)

Tae Ik käsib Man Okil oma peenar lõpuni teha, mille tüdruk alustas. Se Ryeong helistab ülemusele ja teatab, et üks isik tahab temaga kokku saada ja selleks on kuulus riidedisainer Hwa Ming. Too tahab suure hulga raha aga tingimusel et Kang Hwi saab taas muusikamaailmas karjäääri teha. Boss lubab ning käsib ruttu poissi otsima hakata. Se Ryeong läheb Kang Hwi juurde ja räägib talle Hwa Mingist, poiss tunneb kohe nime ära. Aga tüdruk ei taha muud kui et poiss majast lahkuks, siis saaks ta Tae Ikga koos olla.

Hommikusöögi lauas muutub Kang Hwi nägemine jälle halvemaks ja ta lahkub lauast. Se Ryeong halvustab Man Ok sööki ning Tae Ik läheb söögiisu üle ja ta saab popstaari peale vihaseks. Hiljem uurib Man Ok miks Tae Ik ja Se Ryeong lahku läksid. Kuid suunduvad koos poisi albumit salvestama, pildistama ning hiljem ostab poiss tüdrukule kalli näokreemi.

Se Ryeong võtab Tae Ik paki vastu ning saab teada, et tegelikult on poisi kihlus üks show ning teesklus ja rahuneb maha. Ta joob veini ning kui Tae Ik õhtul vett võtma läheb palub ta poisilt uut võimalust ning teatab et teab et poiss hoiab endiselt nende pilti alles ega pole tüdrukust üle saanud ning kallistab Tae Ik'd. Seda näeb pealt Man Ok.

Hwa Ming: Your talent at destroying someone is first class.

Se Ryeong: I have something to say
Kang Hwi: I don't

10/7 (See Se Ryeong on nõme..ausalt..)





20.10.14

TUTVUSTUS: クロサギ/Kurosagi [Ep1-11] (14.4 - 23.6.2006)

Leidsin tänu Yamashita Tomohisale ja kuna mixed drama videos tundus ta nii lahe tegelane, siis ma lihtsalt otsisin selle draama üles. See draama on tehtud manga järgi.

FAKTID:
Drama: Kurosagi/The Black Swindler
Revised romanization: Kurosagi
Hangul: クロサギ
Director: Ishii Yasuharu, Hirano Shunichi, Takei Atsushi
Writer: Shinozaki Eriko, Natsuhara Takeshi
Starring: Yamashita Tomohisa, Horikita Maki
Network: TBS
Episodes: 11
Release Date: 2006-Apr-14 to 2006-Jun-23
Runtime: Friday 22:00
Language: Japanese
Country: Japan
Genre: Action, Crime investigation, Romance
Original Soundtrack:
Format: Television Drama
Running time: 90 minutes

TUTVUSTUS:
Sari räägib noormehest kes on swindler ehk pettur. Ja kõige rohkem maailmas vihkab Kurosaki pettureid, kuid tema petab petjaid, et ohvreid aidata. Ta leiab ohvri, mõtleb vastava plaani ja suudab ohvri raha tagastada ja pettur saab petta. Samal ajal astub tema majja ühte korterisse elama noor neiu nimega Yoshikawa Tsurara, kes on õigusteaduse õpilane ja tulevane advokaat, kelle unistuseks on petta saanud inimeste abistamine seaduslikul teel.

Ta saab teada millega Kurosaki tegeleb ja leiab et see pole õige, et asja tuleks seaduslikult ajada, kuigi nagu aegg on näidanud siis nii mõnigi ohver jääbki ootama, kuna pole seadust millega petjat kinni võtta.

Kas Kurosaki suudab leida oma suurimad vaenlased? Kas politsei saab ta enne kätte või jääbki noormees vabadusse? Ja mis saab Tsurarast?

TEGELASKUJUD:

Yamashita Tomohisa as Kurosaki
21-aastane noormees, kes tegeleb pettjate petmisega ja teenib sellega elatist. 

Horikita Maki as Yoshikawa Tsurara
Õigusteaduse õpilane, kes leiab et Kurosaki tegevus on ebaseaduslik ja vale, kuid peagi armub noormehesse. Ka üürib ta Kurosakilt elamist. 

HETKEID DRAAMAST:



15.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep8.1] (2012)

Tae Ik on shokis, et Jin Se Ryeong on tagasi. Man Ok räägib sellest Kang Hwile ning tüüp on sõbra pärast mures. Selgub et Jin Se Ryeong oli Tae Ik esimene armastus. Tae Ik käsib tüdrukul majast lahkuda, kuid neiu ei tee seda ja Tae Ik sõidab vihasena minema. Man Ok on mures, sest kell on palju ja poiss ei võta telefoni vastu ega ole veel tagasi.

Tuppa minnes märkab ta poisi autot ning läheb tuppa loootuses et poiss on tagasi aga Jin Se Ryeong teatab et poissi pole. Siis aga leiab Man Ok poisi kiigelt. Ta tahab poisile üht taekwondo võtet näidata kuid väänab jalga ja kukub aga Tae Ik püüab neiu kinni.

Hommikul kui Tae Ik kööki astub ja Man Oki näeb meenub eelmine õhtu. Kang Hwi tahaks vetsu aga Jin Se Ryeong ei lahku elutoast ning lõpuks avastatakse Kang Hwi asukoht. Tae Ik on maruvihane kuid lubab sõbral nii kaua keldris olla kui too oma asja leiab ja siis kadugu ning popstaar peab oma suu kinni hoidma kui tahab endiselt poisi majas elada. Man Ok tahaks poisilt andeks paluda kuid ei julge tuppa siseneda ja ka mitte helistada.

Ülemusel on Tae Ik jaoks laul olemas kuid poiss ei taha soolot teha. Kodus läheb Jin Se Ryeong Tae Ik tuppa ja näeb pilti, ta avab raami ja leiab nende kolme pildi. Siis aga tellib ta uue mööbli ja seab ennast teisele korrusele otse Tae Ik toa kõrvale sisse. See ei meeldi ei Tae Ik'le, Kang Hwile ega ka Man Okile.

Tae Ik: You are going to kick dressed like this?
Man Ok: It's okay, I have underpants on.

Man Ok: Oh, it's so embarassing.. a hapkido master that can't even kick

Kang Hwi: I don't like people who are like watermelons

10/8 (Ikka ja alati peab kuskil mingi vana tegelane välja ilmuma ja kõik ära rikkuma.. )







13.10.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 final ep21] (2014)

On aeg käes ning rahvas on väljas vaatamas meteoriitide saju ning nende seas  sõidab kohale ka UFO laev. Min Joon ja Song  Yi vaatavad koos rõdult ning ühel hetkel on Min Jooni käed läbipaistvad ning siis muutuvad tagasi. Min Joon ütleb naisele mida ta ei tohi teha ning kui Song Yi vaatab, on Min Joon  läinud.

Song Yi nutab hüsteeriliselt ning ta vana ülemus tuleb kallite kingitustega ta ema juurde, et saada Song Yi taas enda nimekirja. Song Yi pole juba päevi söönud ega maganud ega lahku Min Jooni korterist. Ema on murest murtud.

Toimub kohus Jae Kyeongi üle ning Yoo Seok ütleb millega mees on hakkama saanud ning Jae Kyeongi advokaadil pole  kaitsmiseks midagi öelda ja Jae Kyeong on shokis, sest lootis isa abile. Pärast püüab poeg isale selgeks teha et lindistus oli võltsing kuid isa ei usu ja käsib poja ära viia.

Song Yi vaatab pilte ja sõnumeid läbi ning leiab sõnumi, mille Min Joon saatis aga tookord haiglas naise telefonist ära kustutas. Hwi Kyung läheb Min Jooni korterisse Song Yile seltsi. Song Yi teatab sõbrale et ei kavatse Min Jooni unustada ja on kindel et mees püüab tagasi tulla.



Siis aga saab Song Yi teada, et Min Joon palus Hwi Kyungil naisele toeks olla ja olla ta kõrval ning kui naine venna juurde jõuab, näeb ta Yoon Jaed teleskoope puhastamas ja selgub et Min Joon palus ka vennal vaadata õe järgi ja teha mida õde ütleb ning sai teleskoobid endale. Song Yi avastab etMin Jooni korteris olevad taimed hakkasid uuesti kasvama ning mõistab etMin Joon pidi edukalt kohale jõudma.

Song Yi ei lähe aga võttepäevale  vaid maandub juuksurisalogis kus tahab kiilakaks lõigata, ta parim sõbranna on ka seal ning nad maanudvad koju, kumbki ei tee juustele midagi. Song Yi tahab et sõbranna räägiks lõbusid lugusid Min Joonist ning Se Mi tuleb ja toob Song Yi töökava. Song Yi küsib kuidas saada sellest valust üle ja kuuleb et Se Mil läks 15 aastat enne kui ta suudab rääkida mehest nii et valus poleks.

Song Yi läks üksi samadesse kohtadesse kus nad Min Jooniga käisid. On nende 100 päeva aastapäev ja Song Yi veedab selle üksi samas tornis ja restoranis kus nad Min Jooniga käisid. Ta loodab et mees tuleb aga ei ole. Siis aga järsku on Min Joon ta ees ning kui naine uuesti vaatab on mees kadunud. Ta räägib sellest Jangile ning mees tunnistab et kord kui ta taimede eest hoolitses, siis nägi ta ka Min Jooni ning see tundus nii reaalne.

Yoon Jae avastab uue asteroidi ning selle tunnistamine võtab 3 aastat aega. Möödubki 3 aastat ning Yoon Jae leitud asteroidi kinnitatakse ning ta saab sellele nime anda. Ta paneb selleks nime Do Min Joon. Song Yi on taas edukas ja parimates päevades näitlejanna.  Yoo Seok on üllatunud et Jae Kyeongi vanemad ei tee midagi et meest välja  aidata ning Yoo Seok räägib oma paarimehele et Jae Kyeong olla rääkinud et nägi Min Jooni aga see on ju võimatu.





Song Yi märkab ajakirjanike seas Min Jooni ning kuna mees kaob, puhkeb ta nutma. Ta tunnistab isale ja emale et  igatseb meeletult meest. 

On auhinnagaala ning Se Mi saabub koos oma kaaslasega kuid kohe peale teda saabub Song Yi ja saab kogu tähelepanu endale. Naine on kaunis ning järsku jääb aeg seisma. Kõik inimesed peale Song Yi seisavad. Naine märkab nende seas Min Jooni ning mees sammub naise poole. Ta paneb oma jaki naisele õlgadele ja suudleb teda. Siis hakkab aeg käima ning kõik on üllatunud et mees seal on, kuid järsku haihtub mees jälle ning Song Yi on paanikas.

Siis räägib Min Joo, et proovis mitu korda naasta ning alguses ainult sekunditeks, siis kui Song Yi teda nägi. Teine kord sai ta isegi sõna öelda, siis kui Jang teda nägi ning naine on rõõmus et ta polegi hull. Ning ta proovis aina veel ja seega sattus ta suvaliste inimeste juurde ja korra ka Jae Kyeongi juurde, kes peale edasi arvas et on hulluks läinud.

Nüüd on aga nii, et Min Joon on Song Yiga koos maal aga aeg-ajal ta siiski kaob ning siis mõne ajapärast jälle naaseb. Kuid igakord suudab ta aina kauem maal püsida. ning Song Yi enam ei paanitse kui mees kaob, sest  hindab igat momenti mis nad koos on, kuna igakord võib olla päris viimane. Aga tavaliselt mees siiski naaseb :)




Min Joon: The funniest thing I heard on Earth was people making wishes to meteorites

Hwi Kyung dad: In whole life I was building a company and I didn’t know what kind of monster was living in my family, I didn’t even know when that monster ate my son away

Hwi Kyung: I told him! That if he leaved you alone, then I’ll take his place. How could he leave after I told him that?

Min Joon: I’m asking you to stay with her. Not to take my spot.

Min Joon: I wanted to asked you a favour
Yoon Jae: Okay ask me. What is it?
Min Joon: Listen your sister while I’m gone. Be good to her and do as she says.
Yoon Jae: That’s a bit..
Min Joon: The telescope... didn’t you say that you wanted it? You can have it
Yoon Jae: I’ll die if she tells me to

Song Yi: What the heck. He left me in the hands of so many men.

Song Yi: Right now it’s harder to not think about him than to think about him

Min Joon: I told you not to go out with so much skin showing



Min Joon: After that I tried countless times and failed countless times.

Book: Once there was a rabbit, who found a way back home

10/9 (Do Min Joon.. miks nii ilus :D eriti selle mantli ja ülikonnaga sellel peol :D nii armas :D ja lahe et sa tagasi said tulla :) happy end ikkagi :D )