30.6.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep6] (2014)

Min Joon jookseb autost välja ja kaob poolelt teelt ning sajab majja sisse. Turvamehed peavad ta kinni. Samal ajal kuuleb Jae Kyeong naiselt et too teab tema suhtest Yoo Raga. Siis aga ilmub kohale Hwi Kyung ning vend lahkub. Ka Min Joon saab vabaks, kuid enne kui ta turvaruumist lahkub, näeb ta Jae Kyeongi liftis. Siis tormab ta naise juurde. Seal avab ukse Hwi Kyung ning Min Joon astub sisse, jättes teise mehe välja, too prõmmib ukse taga ning Song Yi viskab lõpuks mehed korterist välja. Hwi Kyung teeb Min Joonle selgeks et naine on tema.

Min Joon annab tundi ning Song Yi ema korraldab agentuuris skandaali. Song Yi tahtis Yoo Ra käekotti tagasi anda aga surnud näitleja fännid viskavad ta autot munadega. Siis aga püüab naise manager viiskalt selgeks teha et ei taha hetke olukorda arvestades naise lepingut pikendada kuid Song Yi ütleb selle ise otse välja. Naise ema on marus, siis aga tuleb nende juurde Se Mi emaga ning Song Yi saab teada et Se Mi sai tema osa draamas endale ning ka et sõbranna valetas ema vigastuse kohta.



Koju minnes saab Song Yi paki kus on tema pilt ja seal on punasega juurde joonistatud silmade alla nagu oleks veri.. Ta tahab Min Joon juurde minna aga mees on Jangiga kalal ning arutavad mehe peatset lahkumist. Min Joon jätab naisele kirja et too tulgu eksamile muidu kukub aines läbi. Song Yi sõidabki oma autoga kohale kuid siis sõidab talle ajakirjanik tagant sisse ning peagi on suur hulk rahvast naise auto ümber. Eksam algab ning Min Joon kuuleb mis toimub ning läheb naisele appi. Ta teatab et ajakirjanik sõitis meelega naisele sisse, et temast lugu teha. Song Yi teatab et Min Joon on tema manager. Peale seda lähevad nad kahekesi muuseumi. Se Mi näeb venna laual Min Joonist pilti laeval ning talle meenub 12 aastat tagasi juhtunud õnnetus kui Song Yi oleks auto alla jäänud. Ta tegi pilti kui Min Joon tüdrukut süles hoidis ja leiab et tegu on sama mehega. Song Yi palub Min Jood endale manageriks.

Song Yi ilmub Hwi Kyungi juurde koos Min Joonga ning mehe ei meeldi see. Min Joon aga lahkub ning Song Yi ja Hwi Kyung lähevad vaaterattale. Eemal olles aga kuuleb Min Joon siiski mida need kaks omavahel räägivad. Hwi Kyung palub Song Yid olema tema tüdruk ja püüab selgeks teha et armastab naist ning tahab et naine talle vastaks. Min Joon peatab vaateratta ja kogu ümbruse, et saaks enne naise vastust lahkuda...





Song Yi: Why are so many male guests showing up at my house today?

Song Yi: Who? Jae Kyeong oppa?
Min Joon: Who?
Song Yi: The brother of the one who is busy knocking on my door out there.


Min Joon: Jealousy is the lowest and most childiish emotion.

Song Yi: My Boom Boomie, it’s been a while but shall we go for a ride???

Jae kyung: I go now
Song Yi: Okay, can you take him with you?
Hwi Kyung: I just got here

Song Yi: Get out! Now!
Min Joon: Wait! I hate being touched!
Song Yi: Hate my ass

Hwi Kyung: Did she get drunk and go there?

Min Joon: Ahh.. it wasn't like that. Don't get the wrong idea. She slept at my place when she was completely sober.

10/9 
(oh.. päris tore.. ja põnev :D muidug saab kahju olema kui Min Joon lahkub aga samas tundub et ehk ta ikka ei lahku veell, )







26.6.14

Sonny with a chance [s1 ep3] - Sonny at the Falls (2009)

On lõuna ning So Randomi jaoks mitte parim söögi valik. Chad tuleb ja  saab kuningliku lõuna, kuid So random peab imeliku lõunaga  leppima.

So randomile ei meeldi Sonny ideed sketsiks ning lahkuvad. Chad suudab Sonny meelitada The Fallsi, et nende sari saaks veelgi kuulsamaks. So Randomile viskab lõuna jagamine närvidele ja nad lähevad Fallsidega rääkima ja avastavad Sonny sealt ja on vihased.

Sonny liitubki Fallziga. Samal ajal ei suuda So random siiski rõõmsalt ennast tunda ja teesklevad et on rõõmsad. Ja lõpuks üritavad nad teineteist üle trupata.

Sonnyl ei ole eriti edukas  Fallzis ja So random plaanib  Sonny tagasi tuua. Ja panevad  Sonny sketsi riided selga.. Nad lähevad Sonnyt tagasi tooma. Sonny on õnnelik neid kostüümis nähes ja annab andeks. Selgub et põhjuseks miks So random läbi ei saanud oli Chad, kes hoidis neid tülis. Vastutasuks võtavad So random kogu söögi Fallzi võtteplatsilt ja lahkuvad...

Chad: Hei, Sonny, rainy and cloudy 

Girl: Looks like we have unexpected visitors
Chad: Uhuh.. excuse me

Grady: Sonny?
Tawni: Sonny?
Sonny: Sonny? What am I doing  here?

Zora: Snap out of it woman
Tawni: Thank you

Chad: Wait, who’s talking when  I’m acting?

Nico: I think you caring
Tawni: What?


Tawni: Trusting, caring, it all so much

Girl: But it's ruins Chad plan?
Sonny: What plan?
Chad: I don't have a plan

Sonny: You missed me..
Tawni: I experience trust, it was horrible

10/7 (Nalja saab aga minu meelest on see Fallsi teema ülehinnatud)

25.6.14

The woman who still wants to marry [s1 final ep16] (2010)

Min Jae ja Shin Young läksid lahku. Nad kohtuvad koridoris kuid kõnnivad üksteisest mööda, Shin Young vaatab tagasi aga Min Jae kõnnib ainult otse. Tööl on Shin Youngi viimne eetrisse minek, peale seda on töökaaslased väljas väikesel istumisel. Seal kujutab ta ette Min Jae häält. Naise kolleeg võtab telefoni ja jookseb Shin Youngi eest ära.

Keegi on hommikul naisele süüa teinud ja õhupallid kaunistavad tuba. Naist õnnitletakse edenduse puhul. Da Jungil viskab Ban Seoki õe külas käimised üle ja ta läheb mehega sellest rääkima, kabinetist lahkub ta aga joogi või mingi meditsiinilise nähtusega, mis peaks ta rasedaks ruttu tegema. Ta läheb Boo Ki juurde lohutust ostima ja rahu saama. Sinna tuleb ka Shin Young kes tänab sõbrannat meeldivate üllatuste eest aga Boo Ki teatab et see pole tema. Min Jae on hoopis kõige selle taga.

Selgub et Shin Young peab lahkuma varem kui ta arvas. Da Jung valab ravimeid igale poole mujale ning läheb seetõttu Ban Seokiga tülli. Naised saavad kokku ja tantsivad, peamiselt Boo Ki ja Da Jung. Laupäeval tuleb Min Jae ja ootab naist, kuid naine ei ilmu kohale terve päeva jooksul.

Da Jungil hakkab tööl paha ja ta teeb rasedustesti. Selgub et ta on rase. Sang Mi tantsib ja Sang Woo pildistab teda salaja aga naine märkab teda. Ta tahab et Sang Mi talle tantsu õpetaks. Ban Seok võtab lõpuks aru pähe ja saab aru et õe pidev sissetungimine ei ole normaalne. Ta läheb naise käest andeks paluma ning kuuleb et too on rase. Nad lepivad ära.

Shin Young tahab Min Jaed viimast korda näha ning nad jooksevad kokku. Mõlemad on kurvad aga teevad näo nagu saaks ilma teineteiseta hakkama ning lähevad igaüks oma teed. Shin Young pakib oma asju. Min Jae kihutab bikega mööda linna ringi. Ja teeb avarii.. Ta sõidab autole ette ja kukub rattalt. Shin Young on lennukil kui kuuleb et Min Jael oli õnnetus. Ta kiirustab lennukilt maha. Tal tuleb sellest tööl jama aga ta tormab Min Jae juurde. Haiglas läheb ta algselt vale kuti juurde. Aga siis jõuab Min Jae juurde.





Sang Mi tuleb poja juurde aga märkab Shin Youngi tema juures ja lahkub vaikselt. Shin Young teeb oma uudised ja Min Jae vaatab :) ta saab teada et Shin Young käis teda haiglas vaatamas. Min Jae teeb ilma oma bändiga, aga muidu on ta endiselt kurb. Shin Young on lennukis ja mõtleb Min Jaele. Ta näeb uudisest Min Jae bändi ja vaatab intervijuud temaga.

Sang Woo ei anna nii lihtsalt alla ja püüab Sang Mi tähelepanu saada. Tal tuleb reis Pariisi ja kutsub naist kaasa. Sang Mi aga keeldub. Min Jael on kontsert. Seal on kuulamas ka Shin Young. kontserdi viimaseks looks on "Woman who cut my guitar string" ja siis tuleb meenutusi kuidas Min Jae ja Shin Young esmakordselt kohtusid.

Sang Woo on lennukis valmis lendama. Lennukisse astub ka Sang Mi. Mehele teatakse et naine on pardal. Tööl tervitavad vanad kolleegis Shin Youngi ning nad lähevad lõunale. Tagasi tulles ei tööta naise arvuti. Ta juhe on välja tõmmatud ja kui ta pildi ette saab, on tal kiri arvutis. Ja tal hakkab väga kiiire :D Ta jookseb koridorri kus nad tavaliselt Min Jaega kokku said. Ja leiab sealt telefoni ja kõrvaklapid ainult. Ta kuulab lugu mis sealt mängib. Ja selja taha ilmub Min Jae ning nad kallistavad!!

Da Jungil on sünnitus aeg. Ban Seok elab täiega kaasa ning peagi sünnibki väike beebi. Boo Kile on tekkinud austaja kellest ta enam lahti ei saa. Sang Mi õpetab Sang Woole tantsu. Ja nad tantsivad koos. Min Jael on taas kontsert kus ta kitarri lugu laulab ja teatab et too isik on seal samas saalis. Ja Shin Young puistatakse paberilehekestega üle. Meenutatakse nende hetki.

Min Jae ja Shin Young suudlevad ja lehekesed lendavad nende kohal.





Shin Young: When did you start becoming my mystery bride?
Min Jae: Why would call me a man a mystery bride? Call me your mystery groom.

Min Jae: I don't fall in love with just anyone because I'm 24-years old

Shin Young: Even if you loved me, you're still a 24 year old youth.

Min Jae: Why did you just leave that day? 
Shin Young: You saw?
Min Jae: I felt

Ban Seok: If it's hard, just let the baby do it by itself.

10/9 ( Inglise keelsed laulud korea sarjas..nii heaa... Min Jae on ikka selline gangasta :D Min Jae kui lauda tahad siis laula ikka mikrofoni, nii on asjal mõtet kaa. ja nagu ikka enne lõppu hunnik draamat.. ja siis happy happy end ! :D aga siiski super hea sari !)








23.6.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep5] (2014)

Min Joon ja Song Yi suudlevad, kuid naine arvab et see on uni. Kui mees lahkub siis kuuleb ta Hwi Kyungi venda rääkimas Yoo Rast. Uudistes räägib ufodest ning Min Joon jääb kuulama ning talle meenub et 1600 aastal lendasid ka ufod ringi ning seda sama tüdrukut otsis polit’sei, selle aja oma, taga ning käskisid maja läbi otsida. Selgub et tegelikult ei tahtnud isa et naine lapse tapaks ning oli rõõmus kuuldes et türuk minema sai.

Min Joon ja Song Yi on rõdul ning naine uurib et miks mehel sõpru külas ei käi ja kas tal pere pole. samas teatab mees, et kuigi naisel on fännid, manager ja assistent siis on naine praegu ikkagi üksi. Hwi Kyung sööb koos reporteritega koridoris lõunat ja püüab ajakirjanike veenda naise süütuses.

Min Joon annab naisele voodipesu ja too jääb diivanile magama. Öösel sätib mees naisele teki paremini peale. Hommikul on aga elutoast saanud täielik seapesa ning mees käsib naisel korda teha. Siis aga astub uksest sisse Jang ning Song Yi arvab ekslikult et mees on Min Joon isa ning nad söövad kõik kolmekesi koos, kuigi Min Joon tavaliselt teistega ei söö. Öösel viis keegi Yoo Ra tuppa kirja, nagu oleks naine teinudki enesetapu, kirja leiab tüdruku õde. Samal ajal uurib aga uurija endiselt pilte nö kummitusest, ehk siis Min Joon saabumisest ja olekust laevas.



Selgub et uurija Yoo Seok, kes uurib Yoo Ra surma, on Se Mi vend. Uurijad lähevad juuksurisalgongi juhtunu kohta küsima ning videolindilt leiavad nad taaskord selle imeliku mehe, kelleks on Min Joon... Min Joon ja Jang lähevad poodi naisele asju ostma.. kuig Min Joonl pole pooltest asjadest aimugi, tagasi minnes näeb mees kuidas suur naise näoga reklaam maha võetakse ning korteris ei lase ta naisel akna juurde minna. Ta isegi ajab vaasi ümber oma mõttejõul, et naist eemale saada. Song Yi vigastab klaasikildudes oma jalga ning Min Joon hoolit’seb ta eest. Reporterid lahkuvad ning Song Yi saab oma korterisse minna. Yoon Jae läks kolme kutiga kaklema ning istuvad nüüd kõik polit’seis.

Hwi Kyung toob poisi politseist ära. See ei meeldi aga poisile ning ema käitumine veel vähem. Ükskõik kuhu Song Yi ei läheks, keegi ei taha temaga tegemist teha ja selleks keeldub ta ka ise nendega koostööd tegemast. Ta jätab ära kosmeetika pildistamise, draama filmimise ja juuksuri. Se Mile pakutakse draamas kohta ning naine valetab Song Yile et emaga juhtus midagi. Jae Kyeong, Hwi Kyungi vend, võtab Song Yiga ühendust ning tahab naisele külla minna. Maja parklas märkab Min Joon meest ning teda peatab uurija, kes viib Min Joon ülekuulamisele. Teel on aga suur ummik. Samal ajal laseb naine mehe sisse ning autos meenub Min Joonle kus ta seda meest varem nägi ning just siis kui uurija küsima hakkab mida ja kuidas too laevale sai, jookseb Min Joon autost välja...




Song Yi: Shh.. if you come someone else dream, you shouldn’t talk.

Min Joon: You should close your mouth when you eat.
Song Yi: How can I eat with my mouth shut?

Song Yi: You lived less, less
Min Joon : I probably lived more than you.

Min Joon: You want to know a secret to not getting hurt by others? Don't give or take anything and don't expect anything. Then you have nothing to be disappointed or hurt about
Song Yi: Then where's the fun in life?

SOng Yi: DO you have a family? Isn't it lonely to live on an island?
Min Joon: There are more thhan ten reporters waiting for you. More than half of the peope down there know you well. Your manager, stylist and fans. You're always surrounded by people. And yet you're alone right now.
Song Yi: I am not alone. We're together

Song Yi: look at me, I Song Yi, hugging a man.
Min Joon: 1 meter

Min Joon: after one person slept here, it has become a completely different place.
Song Yi: Right? a girl changes things, doesnt she? She brightnes things up, right?
Min Joon: I cant stand a mess. get up and clean up right now

Song Yi: 1111
Min Joon: Ah?
Song Yi: 1111, my password. I changed it to the easiest passcode possible. Now I remember

Song Yi. He is too young to understand it. A friend's father is a father. A neighbor's father is a father. H´Thats the kroean culture. you havent lived long enough to understand it.
min joon: i bet ive lived onger than you

song yi: then show me your id


10/9 (miks teiste trepist allakukkumine nii naljakas on? ja see lõpeb alati iiii pagana põneva kohapealt ära.. ..D)