22.8.13

Why why love [s1 ep8] (2007) - 換換愛

Jia Di läks Huo Da koju ja lahkus just siis kui Yan Shu sisse astus. Yan Shule tüdruku kohalolek ei meeldi ja järsku ilmub ka poiss ise kohale. Yan Shu toob endaga kaasa ülikooli targema õpilase, et too õpetaks Huo Da'd ega Jia Di peaks enam poisi ümber tiirutama. Majja sisse minnes selgub et tüdruk pani igale poole märkmepaberiga fakte et poisil oleks hea õppida. Jia Di lahkub ning uus õpetaja tahaks Huo Dad õpetada aga kuna poiss kuuleb et Yan Shu tegi seda kõike ainult Huo Yani pärast, siis saab ta vihaseks ja viskab poisi välja.

Siis aga tunnistab ta veelkord oma tundeid Yan Shu vastu kuid too ei vasta samaga ning Huo Da jookseb majast välja vihma kätte. Ta ei tea kuhu minna ja mida teha, kuid helistab Jia Dile ning tüdruk on bussijaamas vihmavarjus. Huo Da näeb teda ning on teisel pool teed ja just siis kui hakkab tüdruku poole astuma, peatub Huo Yani auto ning võtab tüdruku peale ja viib koju. Kodus Jia Di minestab ning on palavikus. Unise ja palavikulise peaga tunnistab ta, arvates et tema ees istub Huo Da, et poiss on hakanud talle meeldima.

Huo Da läheb tagasi koju ning seal ootab endiselt Yan Shu ning nad räägivad asjad selgeks. Huo Da ei taha naisega mingit suhet, kuna naine võtab poissi kui oma väikevenda. Koolis nõuab olukorrast ülevaadet Xiao Nan, kuid Jia Di ei räägi midagi peale selle, et Huo Yan ei meeldi talle enam. Ta ei ütle sõbrannale, et ei tea kas sonis unes või ütles tõesti välja, et Devil meeldib talle. Tema selja taha ilmub Devil ning nad peavad üksteisele solvanguid viskama ning kuna Huo Dale ei meeldi, et tema juurest minema kõnnitakse siis kõnnib ta ise Jia Di juurest minema, jättes tüdrukud õhku ahmima.

Huo Da teeb üle pika aja taaskord mootorrattaga sõidu, kuid see ei meeldi talle, sest pole sama hea kui varem. Jalg ei lase teha. Ta sõbrad vajavad raha ning Huo Da läheb vennalt küsima, kuid too keeldub kuid et raha saada on poiss nõus isa kaupluses töötama. Kauplus vajab lisatöötajad ning kohale kutsutakse Xiao Nan ja Jia Di. Taaskord ei meeldi see Yan Shule kes arvab et tüdruk teeb kõik et Hou Yanile lähedal olla. Järsku ilmub sinna Huo Da ning nähes Yan Shu'd, tirib ta Jia Di endaga kaasa, et naine teda ei näeks.

Hiljem tahab Bo Zi, et sõber laseks oma vennal talle ka töökoht vaadata et ta saaks Xiao Nani lähedal olla. Ning teatab poisile, et kui too vaid teaks kuidas Huo Da nägu muutub kui näeb Jia Di'd, kuid Huo Da ei taha sõpra uskuda ega tunnistada et Jia Di on talle meeldima hakanud ning saadab sõbra minema.

Jia Di: Listen, if you fail on your exam, I’ll teach you a very big lesson

Xiao Nan: Fever burnt your head

Jia Di: They are so open that even dirty-minded people like you can enter.

Huo Da: I don’t want to see arrogant people walk away from me. If someone has to leave, I’ll leave first.

Friend: The way the devil changes his gears is still not smooth.

Xiao Nan: Wasting the time, you are wasting my air.

Xiao Nan: If you don’t want to be killed in Huo Shi just buzz off.

Jia Di: At least this is the back tairs. If it was a window, we would have fallen off the building

Huo Da: If you don’t shut up then I’ll kiss you

Bo Zi: devil, so mu angel Xiao Nan is working here

Huo Da: I already spoke Yan Shu, her answer was a "zero" relationship.
Bo Zi: I’m not talking about her.
Huo Da: What does that mean?
Bo Zi: Did you really not realize? When you saw Jia Di, your facial expression changed almost 300 times in one second !

Huo Da: When I say it three times...
Bo Zi: Then its true
Huo Da: Bye bye bye

10/9 (Oh...see Huo Da :D nii armas, et tegelikult Huo Da hoolib inimestest ja oma sõpradest   Ja see Yan Shu käib närvidele )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar