15.8.13

Why why love [s1 ep7] (2007) - 換換愛

Jia Di veab Huo Da kooli ja raamatukokku õppima, see aga ei mahu poisi sõpradele pähe, et kuidas Devil küll õppima on hakanud. Raamatukogus mängib Huo Da tüdrukuga trip-traps-trulli, ning kui tüdruk võidujoovastuses püsti kargab, teeskleb poiss õppimist. Peale raamatukogu veab tüdruk poisi verd annetama. Tüdrukul pole häda midagi aga selgub, et Huo Dal on nõelte kartus ning see pakub tüdrukule palju nalja.

Järgmisel päeval läheb tüdruk poisi juurde, et too kooli viia. Huo Da pole endiselt vaimustunud kuid kui kord koolis, siis seal tunneb poisi ära tema klassiaaslane, keda poiss pole vist peale ühe korra näinud ning ühineb temaga. Terve päeva jooksevad tüdrukud poisi kannul. Huo Yan lepib Jia Diga kokku kohtumise, et venna õpikud üle anda. Ning just siis kui Huo Yan seisma jääb, suudleb Huo Da Jia Di'd sest tüdrukud ei jäta poissi rahule ega usu et Jia Di on tema tüdruk.

Yan Shule ei meeldi et Jia Di Huo Da'd õpetab kuid Huo Yan on rahul. Xiao Nan käsib Huo Dal sõbranna ees vabandada. Nii tuleb poisil plaan. Ta annetab verd, annab peaagu teadvusetu pildi sellest tüdrukule ning kingi, kus on MP3 mängija ning poiss vabandab sellel ja laulab laulu. Tüdruku isa oma. Jia Di teatab Huo Yanile et ei saa venda õpetada ning Huo Yan palub tüdrukult abi, et too käiks kauplusest kauplusesse ja prooviks riideid, et teada saada, kuidas teenindajad klientidesse suhtuvad.

Yan Shu läheb oma jalgrattaga Huo Da juurde ning kui poiss tuleb siis lähevad nad koos sõitma, just nagu vanasti. Kuid siis palub tüdruk, et isegi kui poisile Jia Di meeldib, siis ärgu tema mingu tüdrukuga jalgrattaga sõitma, et las see jääb nende mälestuseks. Õhtul kuulab tüdruk poisi laulu ning andestab. Huo Da sõbad ei suuda ikka uskuda, et nende Devilst sõber on hakanud õppima ja täie hooga. Hommikul läheb ta Huo Da juurde, kuid kahjuks kohtub ta Yan Shuga ning lahkub enne kui Huo Da alla jõuab. Jia Dil tekib plaan oodata poissi tema kodus kuni ta saabub kuid kohale ilmub Yan Shu.

Bo Zi: He's studying right now
Friend: What? Mangas or the television?

Bo Zi: Wierd things happen every year to the devil.

Bo Zi: ...because his brain has been damaged! His brain has run away.

Jia Di: Being in the library is not like being in jail.

Jia Di: The Huo family's devil can actually pick up money?

Huo Da: You dare to say I’m cute? Do you want to die?

Huo Da: Evil is the correct answer!

Jia Di: The cute devil is scared of needles.

Huo Da: Give me 5 more minutes
Jia Di: There won’t be 5 minutes. I’m gonna use my ultimate technique

Huo Yan: Since it could be just anyone, why can’t it be Jia Di?

Huo Da: Don’t think that just because Bo Zi likes you I won’t dare to do anything to you.

Yan Shu: Even if you like that girl, don’t ride a bicycle with her.

Guy: Jia Di bears don’t look too bad when you loo at them individually, but when you put them together they don’t match.

Friend: It’s so hard to imagine.
Friend2: Did he get kidnapped by the aliens?
Bo Zi: It was him who argued with Jia Di, but why am I the one who's unlucky?

10/8 (Need sõbrad on nii lahedad, kui püüavad aru saada mis Huo Daga juhtunud on:D ja samas on Yan Shu veidi isekas, ise kutti ei armasta aga ei taha et keegi teine samas ka poisile tähtis oleks. )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar