28.8.13

Devil beside you [s1 ep19] (2005) - 惡魔在身邊

Qi Yue läheb Ah Mengile kinki ostma ning jookseb poes kokku Ahrangiga. Poiss räägib tüdrukule, et läheb Itaaliasse ning kas Ah Meng pole midagi rääkinud, sest ema olla kirjutanud pojale. Qi Yue läheb koju ja küsib poisilt ema kohta ning Ah Meng räägib ning ütleb lõpuks et on valmis emaga kohtuma. Samal ajal helistab poisi ema isale ning nad saavad kokku. Tüüpiliselt eks-abikaasadena nad peavad üksteisele halvasti ütlema.

Nii lähevadki Ah Meng ja Qi Yue koos kohtuma poisi emaga ning õhtusöögile. Ah Mengi isa on mures ning alguses ei saa Qi Yue ema aru miks, kuid kui mees teatab, et naine kavatseb poisi endaga Itaaliasse viia, saab naine aru. Õhtusöök on rohkem kui piinlik ning järsku teatab ema et tahab Ahmoni endaga kaasa, see on nii Ahrangi, Qi Yue kui ka Ah Mengi jaos suur shokk.

Ah Meng ei taha ema kuulata ja lahkub lauast, Qi Yue läheb järgi ning üsna pea tuleb ka Ahrang ning teatab et ema tuleb ka. Ah Meng läheb wc-sse ning Qi Yue ja Ahrang lähevad alla. Möödub tükk aega ning Qi Yue läheb vaatama kus poiss on ning kuuleb kuidas ema ja Ah Meng vaidlevad ning Ah Meng kõnnib minema, sest ei taha uskuda, et ema nüüd järsku hoolib ning süüdistab, et ema pole muutunud, vaid mõtleb ikka ainult endale. Poiss tirib tüdruku endaga kaasa ning õues kallistab tüdrukut kõvasti. Nad lähevad koju ning seal ootavad vanemad, et mis otsuse poiss tegi. Ah Meng ei räägi palju ja läheb üles oma tuppa. Isa küsib kuidas pojal on ning Qi Yue vastab et mitte väga hästi. Ah Mengi ema vaatab nende kolmekesi pilti.

Ah Mengi ema on lohutamatu ning Ahrang otsib venna üles ning palub tollel uuesti emaga kohtuda. Samal ajal püüab isa vanaemale aru pähe panna, et ükskõik mida Ahmon ei otsusta, nad peavad kõigega arvestama. See teeb muret ka Qi Yuele, sest ta ei tea mis siis saab kui poiss tõesti Itaaliasse läheb. Yuan Yi ja Qing Zi püüavad teda lohutada. Ning Ah Meng nõustub lõpuks ema vaatama minema.

Ema juurde minnes sõimab ta ema näo täis, kuna jätab kõik noorema poja kanda ning natukene tülitsemist, kuid ema kallistab Ah Mengi ning peale seda Ah Meng lahkub. Ta läheb isa juurde ja küsib luba minna emaga Itaaliasse. Ning teatab et ei taha isa firmat üle võtta ning teab et valmistab sellega vanaemale pettumuse.

Ah Meng: Your girl manga is so boring

Ah Meng: That obasant is still crying.

Ah Meng: Old man, I'll reluctantly let you hug me.

10/7 (See Ah Mengi ema ei meeldi mulle aga mis teha, ma ei kujutaks ise sellist olukorda ette ega seda mida ma teeks...)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar