7.8.13

Devil beside you [s1 ep16] (2005) - 惡魔在身邊

Ah Meng annab Ahsenile tüdruku päeviku ning Ahsen tormab oma tüdruku juurde. Kodus hakkab Qi Yue soovima ning Ah Meng proovib talle kooki näole määrida kuid jääb vahele, siis proovib ta tüdrukut suudelda jääb ka vahele ning tüdrukul õnnestub poisile kooki põsele määrida. Siis vaatavad nad vanu pilte Qi Yuest ning koju jõuab poisi isa kes kingib suure karu tüdrukule. Samal ajal proovivad Ah Mengi sõbrad, Yuan Yi ja Qing Zi lepitada Ahseni ja ta tüdrukut.

Kõik Ah Mengi sõbrad, Li Xiang, Yuan Yi, Qing Zi ja Ahsen kirjutavad naisele omad kirjad. Üksi neist pole see mida naine tahab ning lõpuks saab mees aru ning kui naine taaskord postkasti juurde läheb, leiab ta sealt enda ja Ahseni pildi. Mees läheb naise juurde ja nad lepivad ära. Kodus teatavad Ah Mengi isa ja Qi Yue ema, et plaan on minna pikaks nädalavahetuseks naise vanemate juurde. Sellepeale teatab Ah Meng, et ei ole huvitatud ning Qi Yue, et tegi juba ammu Qing Ziga plaanid ära. Vanemad on natukene pettunud kuid lepivad. Selgub, et Qi Yuel pole plaane kuid ta tahab minna isa hauale ning Ah Meng lubab kaasa minna. Vanaema räägib Qi Yue emaga noortest.

Vanaema räägib mis talle tundub kuid tüdruku ema püüab asja teistpidi vaadata kuid peale vanaema lahkumist on ta veidi mures noorte koju jäämise pärast. Eriti kui ta näeb tütre sõrmes sõrmust. Ta palub mehel lillepoodi minna ning viib oma kadunud abikaasale lilli ning siis suunduvad edasi. Kodus hakkab Qi Yue süüa tegema, kuigi kell on alles pool kaks päeval. Ah Meng käsutab tüdruku diivanile ja paneb pea talle sülle ning püüab magama jääda.

Hiljem lähevad nad koos tüdruku isa hauale. Peale haual käiku lähevad nad randa ning neil on seal väga lõbus. Tüdruk teatab, et kui ta isa ei oleks surnud siis nad ei oleks kohtunud, kuid Ah Meng lohutab et nad oleks ikkagi kohtunud. Mingi surfar tuleb ja hoiatab neid algava tormi eest ning soovitab rannast lahkuda.

Ah Meng: Ahsen
Ahsen: This is unusual. It's the first time I've heard you use my name.

Ahseng: Don't dissapoint me or I will really pummel you.
Ah Meng: You really love to preach. 

Qi Yue: The first day of being 20 years old, I pulled a prank on the Devil.

Qi Yue: Looking for happiness is why we met each other.

Qi Yue: Huh? Ahmon learned to knock?

Ah Meng: You lied to auntie. You're getting naughty.

Grandmom: Family background doesn't decide a person's character.

Ah Meng: Hey, its 1:30 PM, and you're making dinner?

Qi Yue: Been a while since you've been to the beach?
Ah Meng: This summer, the gang and I went to kending. Picking up chicks.
Qi Yue: Picking up chicks?
Ah Meng: The beach was full of hot bikini chicks. Very hot.


Ah Meng: I like when I'm the biggest devil, you save me

Ah Meng: You'd clumsily spill soda on me, so I'd be unlucky enough to know you.

10/9 (Ah Meng on nii armas :) Ja hooliv. Aga see kuidas ta üritas tüdrukut tema soovimise ajal segada oli nii naljakas )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar