5.8.13

Playful kiss [s1 Final ep16] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni ja Seung Jo lähevad peale pulmi ja mesinädalaid taas kooli. Seung Jo aga ei kanna sõrmust ja see teeb Ha Nile haiget. Ha Ni tahab saada medõeks, kuid tema õpingute juures on see suure kahtluse all. Samal ajal külastab Ha Ni isa restorani üks tüdruk, kes tahab nuudleid süüa kahvliga, kuid Bong Joon Gu õpetab talle pulkadega söömist, peale seda hakkab tüdruku käima seal igapäev ja tellib sama toitu.

Sunbae räägib Ha Nile, et käib Hae Raga hot dogi söömas aga muidu pole midagi muud tõsist. Joo Ri külastab regulaarselt üks poiss, kes laseb igakord paar millimeetrit lõigata ning Ha Ni ning Min Ah teatavad, et poiss käib seal tema pärast.

Seung Jo emal tuleb idee, et lähevad ja registreerivad abielu ise ära aga selleks on vaja Seung Jo ID-kaarti ning selle peab võtma Ha Ni. Tüdruk lähebki poisi taskute kallale ning leiab rahakoti, kuid enne kui ta jõuab ID kaardi välja võtta, tuleb Seung Jo pesemast tagasi ja võtab rahakoti ära ja paneb selle padja alla. Öösel püüab Ha Ni rahakotti kätte saada ja lõpuks õnnestub ID kaart kätte saada. Ema ja Ha Ni põrutavad kohe registreerima, kuid seal selgub, et Seung Jo on juba Ha Ni oma nimele võtnud, kuigi poiss ütles, et ei tee enne kui plika eksami ära teeb. Tagasi koju minnes aga teab Seung Jo juba kadunud ID kaardist ning on pettunud Ha Ni käitumises. Tüdruk lubab eksami ära teha.

Too tüdruk tuleb Ha Ni käest uurima, et keda võiks Bong Joon Gu armastada kuid Ha Ni vastab et tegelikult pole kedagi. Ja lubab aidata need kaks kokku viia. See plaan ei meeldi Seung Jole ning käsib Ha Nil eemale hoida, kuid tüdruk tahab ikka aidata. Ha Ni kustub Bong Joon Gu kiikuma ja räägib talle tollest tüdrukust ja palub poisil kuulata oma südant ja ehk talle siiski meeldib see tüdruk, sest Ha Ni on ju juba abielus.

Sunbae saab sõjaväe kutse ja näitab seda Hae Rale, kuid tüdruk teeb näo nagu ei läheks see talle korda. Ha Ni õpib kõvasti tulevaseks eksamiks, ning on rõõmus kuid kuuleb, et Sunbae saaks teda aidata saada medõe kursusele. Joo Ri räägib tolle poisiga ning selgub, et too peab minema sõjaväkke, kuid Joo Ri lubab ta ära oodata. Ha Ni palub Seung Jo'd et too aitaks tal õppida eksamiks ning aidata proovida teha kunstlikku hingamist, sest ta pole seda kunagi teinud. Seung Jo juhendab kuidas teha kuid siis astub uksest sisse Eun Jo.
 
Järgmisel päeval on eksam, kirjalik osa läheb hästi, kuid kui Ha Ni peab nukku elustama hakkama, siis teeb ta seda liiga kõvasti ja tapab mannekeeni. Ha Ni on kurb, sest nüüd jääb ta esimene tõsine kohting Seung Joga ära. Nimelt oli poiss nõus kohtinguga kui tüdruk eksami ära teeb. Seung Jo aga teeb ettepaneku lihtsalt sööma minna.

Ha Ni sätib ja märkab, et on hilinemas. Ta kiirustab, kuid liiklus on tihe ja ta näeb kuidas auto sõidab rollerijuhile otsa. Ha Ni kardab, kuid proovib elustada ning tänu temale suudeti inimese elu päästa. Ha Ni vaatab kella ning tormab kohtingule, kuid ei näe Seung Jo'd ning arvab et poiss läks minema, sest ta hilines ikka kõvasti, kuid nurga tagant ilmub Seung Jo.

Bong Joon Gu mõistab et too tüdruk meeldib talle ja ta läheb lennujaama, kuid nähes kella, arvab et jäi hiljaks. Tema seljataga pöörab aga neiu ümber ja on õnnelik, et poiss ikkagi tuli. Alguses ajab poiss tagasi kuid siis annab tüdruk talle musi. Sunbae helistab Hae Rale kõnega, milles tüdruk peab vajutama nuppu, et olla nõus ning poisi õnneks Hae Ra võtab kõne vastu, kuigi tüdruk istub hot dogi söögikohas, ütleb et on sõpradega väljas. Joo Ri poiss tuleb sõjaväest tagasi. Min Ah annab välja oma raamatu ja esitlusel leiab ka tema endale armastuse, Hae Ra läheb Sunbaele sõjaväkke külla hulga maiustustega. Seung Jo ja Ha Ni vanemad on puhkusel ning Seung Jo soovib Ha Nile kauneid jõule.


Min Ah: Hey Jung Joo Ri, if you leave me and start dating, it'll be the end of our friendship

Seung Jo: Hey, Oh Ha Ni, are you touching your husband's wallet already?

Mom: Seung Jo, why do you tease her so much?
Seung Jo: It's fun
 
Ha Ni: If I pass it, let's go on date

Seung Jo: You're in big trouble now. You've totally falled for the magic that is Beak Seung Jo.

Seung Jo: You already saved someone. And killed a mannequin.
 
Seung Jo: Hey, they say the calm cats are the first to climb up the wall. Were you always so quick to move?

10/9 (Armas lõpp. Eriti kuna ka Bong Joon Gu ja Min Ah said lõpuks õnnelikuks ja leidsid kellegi.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar