21.8.13

Devil beside you [s1 ep18] (2005) - 惡魔在身邊

Tagasi tulles näeb Ah Meng Yuan Yi ja Qing Zi kandmas ühesuguseid riided kodus olles tuleb Qi Yue poisi tuppa ning Ah Meng tõmbab tüdruku voodisse istuma ning paneb pea talle sülle ja jääb magama. Qing Zi ja Yuan Yi veedavad koos toreda ja lõbusa päeva. Vanaema läheb haiglasse ning seal palub Qi Yue ema, et too annaks oma õnnistuse noortele ning vanaema ei taha sellega nõustuda kuid isa suureks üllatuseks on see, et poeg käis vanaema juures ja arvata on, et poiss teeb alati kõik vastupidi vanaema tahtmisele. Isegi kui vanaema pole tema suhtega nõus, ei jäta ta Qi Yue'd maha.

Isa jõuab koju ning minnes noor vaatama näeb, et mõlemad magavad. Hommikul läheb tüdruk duzziruumi kuid ehmatab kui seal on alasti Ah Meng. Tüdruk vajub uksele toetudes uuesti tuppa ning Ah Meng püüab tüdruku kinni. Neile satub peale vanaema kes on sellise käitumise üle vihane.

Qing Zi isa tuleb tüdrukule kooli järgi. Qi Yue ootab Ahmengi alla ning kui poiss ükskord tuleb näeb ta laual kirja, võtab selle ja kortsutab vihaga ning viskab eemale Qi Yue on küsimas miks nii tegi aga Yuan Yi helistab. Kodus olles loeb poiss kortsus kirja ja on pahane. Arvatavasti on see tema emalt. Qi Yue helistab poisile ja teatab, et varsti on ta sünnipäev, mida poiss teha tahaks kuid Ah Meng teatab et ei tähista sünnipäevasid ja lõpetab kõne. Yuan Yi läheb Qing Zi juurde.


Grandma: You think your son would listen to me?

Qi Yue: Unbelievable. I didn't see anything. But.. I should've gotten a better look.

10/6 (Parim koht oligi see duzzi koht aga samas see osa ei jätnud mingit erilist muljet... Aga paneb mõtlema, et miks Ahmeng kirja nii suhtus..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar