14.8.13

Devil beside you [s1 ep17] (2005) - 惡魔在身邊

Algab torm ning Ah Meng ja Qi Yue otsivad kohta kus olla. Lõpuks saavad nad ühte hotelli. Ema helistab koju kuid kedagi ei võta vastu ning naisele tuleb vanaema jutt meelde ning tal hakkab paanika nupp tööle. Ning kuna mees peab töö asjus tagasi tulema siis tuleb ema ka koos temaga ning otsib noori kodust.

Ah Meng ja Qi Yue lähevad hotelli kuna rongid ei liigu. Ema helistab tütrele kuid Qi Yue paneb telefoni kinni. Tüdruk tahab koju minna ja emale tõtt rääkida, Ah Meng on vastu kuid laseb Qi Yuel üksi minna, siis otsustab ümber ja nad lähevad koos koju. Kodus ootab ema ning kui selgub et nad olid hotellis siis ema lööb tütart. Ning Qi Yue teatab, et isegi kui nad ei kiida heaks siis ta armastab Ah Mengi ning ema teatab, et peab mõtlema.

Hommikul lepivad ema ja tütar ära ning ema annab oma nõusoleku noorte suhtele kuid kukub kokku. Haiglas selgub, et ema on rase ning isa on super õnnelik, ainult noored ei tea mida teha. Ah Meng räägib isale kuidas asjad on ning plaanib majast välja kolida, isa teatab et siis ei oleks nad ju pere. Qi Yue ütleb emale, et võib nende vanasse korterisse minna kuid ema teatab et ei abiellu Ah Mengi isaga.

Isa ja ema lepivad ära ning noored saavad ka koos olla ning isa tahab et nad kõik ühe katuse all oleks Qing Zi on mures, sest Qi Yue pole peale hotellis viibimist sõbrannale kordagi helistanud ning nüüd ei tea kas Ah Meng tegi midagi või mitte. Aga Qing Zi ja Yuan Yi lähevad nende juurde ja nõuavad, et nad räägiks mis toimub. Hiljem läheb Ah Meng vanaema juurde teatega et armastab Qi Yue'd ning loodab et vanaema mõistab.

Ah Meng: Devil...then devil to the end

Mom: Ahmon, if you make Qi Yue cry, I'll make you pay.

Ah Meng: Aunite said she doesn't want to marry you.
Dad: Impossible
Ah Meng: It's possible. Because I fell in love with Qi Yue
Dad: Stop joking. Today has been exciting enough for me

Yuan Yi: Let's talk about business
Ahmeng: We didn't
Yuan Yi: Don't interrupt

Ah Meng: Good in sports and literature
Yuan Yi: We're not talking about me...but why are you praising me?

Ah Meng: You must be playing basketball with your left hand and writing novels with your right.
Yuan Yi: I..I dont know how to write novels.
Ah Meng: Then how are you so good at making up stories?

Grandma: What kind of torpedo are you giving me this time?
Ah Meng: Grandma..
Grandma: Let me swallow two pills or my heart won't take it

10/7 (Arusaadav, et neist saavad sugulased ja hulluks ei tasu ka minna. Ja miks arvatakse, et kui kutiga hotelli lähed siis kohe tehakse seda? No ma ei saa aru... =) Aga sellegi poolest on lahe sari )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar