8.8.13

Why why love [s1 ep6] (2007) - 換換愛

Huo Da astub Jia Di kaitseks välja ning Yan Shul ei jää muud üle kui lahkuda. Peale seda on Jia Di lohutamatu. Huo Da proovib kõik võimalike tegusi, et tüdruk naerma saada, kuid lõpuks laseb neiul olla ning läheb rõdule ning siis käsib endisel toonil plikal kohale ilmuda, viib ta rõdu äärde ja käsib kõik oma viha välja karjuda. Lõpuks Jia Di seda ka teeb.

Hommikul läheb Huo Da oma sõbra Bo Zi juurde ja nõuab kes oli too isik kes nende majja tuli ning näeb salvestiselt isiku ära. Peale seda läheb poiss oma isa koju, et Huo Yaniga rääkida ning seal tunnistab et Jia Dile meeldib Huo Yan ning et tema enda südames on ja jääb alat Yan Shu. Seda kuuleb ka naine kuid ei suuda keskenduda, sest ei mõista miks teda häirib see, et Huo Yan pööras tähelepanu Jia Dile, sest kogu elu on ju poisi ümber naised keerelnud.

Hou Yan läheb Jia Di kooli ja tõstab ta vägisi autosse ning sõidab minema. Ta vabandab oma käitumise pärast kuid tüdruk ei suuda andestada. Ja lahkub. Samal ajal on Huo Da hullumas, et kus neiu on. Jia Di saab kokku oma onuga, kes on kuskil piisava koguse raha saanud ning lõpuks ütleb onu, et raha andis Huo Yan. Saab läbi aeg kui Jia Di pidi Huo Da käske täitma.

Huo Da kutsub venna enda juurde ja viib ta Jia Diga kohtuma. Esimesena märkab tüdruk et poisi jalg on terve ning siis suunab poiss tüdruku näo venna poole. Kohtumise lõpuks saab Jia Di Huo Yaniga kokkuleppele, et teeb kõik, et Huo Da teeks eksamid ja lõpetaks ülikooli. See plaan ei meeldi aga Huo Dale.

Huo Da: Not everything Huo Yan thinks is correct and neither am I always wrong!

Huo Da: Hurry and yell, you're too gentle keep yelling!
Jia Di: I’ll disturb people so late into the night

Jia Di: Even if I’m a teenage grandma, you're still too childish

Huo Da: Thats my foot. Can’t I keep my foot in a cast forever?
Bo Zi: Of course you can’t

Xiao Nan: Something really came up
Huo Da: What came up?
Xiao Nan: Jia Di was kidnapped.

Jia Di: You are super evil

Huo Da: Everyone goes back to where they came from

Jia Di: If I get him to go to school and make him pass his finals, would that count as an exchange?
Huo Da: What? What does that have to do with me? Why are you dragging me in?

Huo Da: I want you to feel good, let him feel good, let myself feel bad, I must be crazy.

10/8 (olgugi, et Huo Dale meeldib tegelikult Jia Di, siis on ta valmis tüdruku vennaga kokku viima, et too annaks andeks. Uskumatu. Ja see oli ka hea, et Jia Di tahab Huo Yaniga ära leppida ja lubab väikevenna ülikooli lõpetama panna, mmm Huo Da reaksioon- priseless :D ma oleks samasugune :D)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar