26.6.13

Devil beside you [s1 ep 10] (2005) - 惡魔在身邊

Ah Meng õpetab venda kaklema ja enda eest seisma ning sõbrad aitavad. Need kutid, kes enne Ahrangile kallale läksid, jooksevad minema ning Yang Ping teatab, et Ahrang on täpselt nagu ta vend ning Ahrang on õnnelik, et vend talle appi tuli ja aitas. Qing Zi pidi koos Yuan Yiga kinno minema aga poiss ütleb ära kuna on trenn ning see paneb tüdrukut mõtlema, et poiss ehk ei tahagi tegelikult temaga olla ja otsib põhjusi ning hetkel on sellleks korvpall.

Korvpalli trennid lähevad hästi ning peale trenni otsib Ahrang Qi Yue üles ja vabandab kõige eest mis ta teinud on ning hävitas need videod vennast ja tüdrukust. Trennist tulev Ah Meng märkab kaubikut kust tulevad need tüübid kes Ahrangile enne kallale läksid ning kaitstes venda ja Qi Yue'd astub ise ligi. Poiss saab neist jagu, kuid siis pannakse kubikul gaas põhja ja sõidetakse Ah Mengile otsa. Poiss maandub  hooga vastu seina

Ah Meng on vigastatud ja peaks kodus paranema kuid ta läheb korvpallivõistlusele mängima. Seal teeb isa kino ning taob trumme ja on üliõnnelik, kui näeb Ahrangi, kes tuli mehele ütlema, et ta maha rahuneks,kuid mees kallistab suurest õnnest poega. Yuan Yi helistab Qing Zile ning tüdruk teatab et ei tule. Xiao Cai räägib mis toimub ning vahetult enne mängu algust annab Yuan Yi juhtimise Ah Mengile üle ja jookseb tüdrukut otsima. Samal ajal jälgib eemalt Li Xiang, et kas tõesti Qing Zi petab oma poissi.

Hakkab mäng. Ah Mengil on raskusi mängimisega aga ta saab hakama. Poisi sunnitud liikumist märkab aga Qi Yue ja kui on vaheaeg uurib ta kas poisil on kõik korras. Ah Meng ütleb, et on ning tahab et tüdruk teda suudleks, kuid seepeale teeb tüdruk põsele kiire musi, sest onu ja Ahrang vaatavad mängu. Kuid kui tüdruk poleks seda teinud, oleks poiss mängu pooleli jätnud. Li Xiang näeb kuidas võõras mees viib Qing Zi enda juurde ning märkab Yuan Yi nin poiss jõuab enne kui too mees midagi halba jõuab teha. Yuan Yi tormab tagasi mängu ning Li Xiang veenab Qing Zi'd ka mängu vaatama. Kuna Ahmon on hea, siis vastased blokivad teda ning lõpuks ei jõua poiss enam joosta ja kukub kokku, suust hakkab verd tulema. Ta viiakse minema, ning tema asemele läheb äsja saabunud Yuan Yi.

Mäng läheb edukalt ning suudetakse puntidega järgi minna ning seis on 99:99. Siis on aga Yuan Yi kord pall korvi visata ning hetk enne karjub Qing Zi, et ta vaatab ning kui poiss palli korvi viskab, läheb see sisse. Kõik on õnnelikud ning Ah Meng jalutab haiglast välja. Qi Yue ja Ahrangile see ei meeldi ning kui nad küsivad miks poiss üldse vigastatud on, siis hakkab poiss karjuma ning kõnnib minema. Ahrang annab poisile DVD ning lükkab tüdruku venna juurde. DVD on video tollest õhtusöögi õhtust, kus Ah Meng ja Qi Yue kallistavad. Ah Meng paneb video poole pealt kinni. Yuan Yi viskab palli korvi ning selja tagant viskab Ah Meng ka. Nad mängivad natukene omavahel ning Ah Meng teatab, et poiss peaks tüdrukule tihemini oma tundeid näitama.

Ah Meng kustub Qi Yue endaga koos jõule veetma ning tüdruk otsustab poisile midagi ise jõuludeks teha. Yuan Yi kutsub Qing Zi kohtingule. Qi Yue tahab poisile kindad kududa aga ei ole eriline kuduja, kuid terve päeva selle kallal pusimist ning saab kindad valmis. Yuan Yi ja Qing Zi lähevad kinno ning hiljem saavad nad Ah Mengi ja Qi Yuega kokku ning seal on ka teised. See teeb Qi Yue tuju halvaks, kuna ta lootis et on poisiga kahekesi kohtingul ega arvestanud, et sõbrad võivad ka olla.

Li Xiang: All done?
Yang Ping: Abolutely
Li Xiang: Then get back to practice. Our nice captain is going crazy

Ah Meng: I need to reenergize
Qi Yue: Do you want water? Or sport drink?
Ah Meng: I need.. you to kiss me

Yuan Yi: Using this foolish method to make such a foolish choice.

Qi Yue: Ahmon seems to have wings that can fly. But why do I feel for the first time, his wings are hurt?

Li Xiang: I used to think that among you girls, you were the most mature and independent. I didn’t know when it comes love, you're dumb as a pig.

Li Xiang: Yang Ping, you better not mess up !!

Ahrang: Brother, although playing while injured is really cool, why are you injured?
Qi Yue: Right, how did you get hurt?
Ah Meng: AAAAAAAAAAAHHHHHH!!! So noisy, the nagging is driving me crazy ! And, are you trying to hurt me?

Ahrang: Qi Yue, you don't need to worry too much. He's just shy.

Ah Meng: Because, when its for a girl, the game means nothing

Yuan Yi: Even an important game, I can give up for her.
Ah Meng: ahyi, I’m a guy.. and I’m falling for you, too

Ah Meng: You shouldn't wait until the last minute to show your feelings. If you express them regularly then your girlfriend won’t go menstrual.
Yuan Yi: Your ass. A kid giving me advice?
Ah Meng: Save it. You're only a year older than me

10/9 (Meeldib, et Ahrang heaks muutus ja Ah Mengi haiglast tulek oli parim osa :) nii armsad olid nad kolmekesi ning ega noorem vend nii loll olegi.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar