10.6.13

Playful kiss [s1 ep8] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni on kurb peale välja kolimist ja plaanib Seung Jo unustada igaveseks. Seung Jo ema on depressioonis ja tahab, et Ha Ni tagasi koliks aga Seung Jo isegi ei tunnista, et ka tema on kurb tüdruku lahkumise pärast.

Koolis loodab Ha Ni, et ei kohtu poisiga aga kohvikusse minnes vaadatakse teda imelikult ja põhjus on selles, et Bong Joo Gu pani sildi üles, et Seung Jo jättis Ha Ni maha. Ha Ni on vihane ja läheb tennisetrenni, sest teab, et Seung Jo ei käi seal tihti, kuid sel päeval on ta seal.

Seung Jo ei taha minna tennisetrenni MT, kuid Sunbae teeb ettepaneku mängida üks round ning kui Seung Jo võidab ei pea ta minema. Aga paaris nii, et Seung Jo on Ha Ni'ga paaris ja Sunbae Hae Ra'ga. Arvata on, et Seung Jo kaotab. Ta käsib Ha Nil trenni tegema hakata, sest tahab uut mängu ja see on nädala pärast MT viimasel päeval. Seung Jo ema tahab Ha Ni majja tagasi ja on väga õnnelik kui kuuleb, et lõpetamise õhtul Seung Jo ja Ha Ni suudlesid.

Trennis aga hilinevad Seung Jo, Hae Ra ja Ha Ni. selle eest käsib treener Ha Ni köögis toimetada. Seung Jo käsib kiiremini teha kuid Ha Ni palub poisi appi. Poiss teebki söögi valmis. Peale sööki kutsub Hae Ra Seung Jo välja ja tunnistab, et poiss meeldib talle. Ha Ni hiilis järgi ja ka Sunbae, kellele Hae Ra meeldib. Nad jäävad vahele ja Seung Jo tirib Ha Ni trenni.


Ha Ni vigastab jalga ja Seung Jo jätab uue mängu ära ja viib tüdruku koju. Seung Jo ja Hae Ra lähevad kinno. Sinna tulevad ka Sunbae ja Ha Ni. Nad ei lase Hae Ral pead Seung Jo õlale panna ja Ha Nil saab kõrini ega taha enam Seung Jo järgi hiilida. Ta jookseb ühele mehele otsa ning rikub ta ülikonna. Suure vaidluse peale tulevad ka Seung Jo ja Hae Ra kohale. Sõbrad loevad kolmeni ja Seung Jo haarab Ha Ni käest ning Sunbae Hae Ra käest ning jooksevad erinevatesse suundadesse...


Bong Joon Gu: Father, we eat and breathe together both up and downstairs. If it's not being together the what is it?

Min Ah: Do you think you won't run into him when you go to the same school?

Seung Jo: Thank you Oh Ha Ni. Thanks to you, ever since the day I was born this is the first time I ever lost.

Eun Jo: For the time being, dad said to split up some of the house chores
Seung Jo: Really?
Eun Jo: Hyung, you have the cleaning, diswashing and cooking
Seung Jo: What? I'm doing it all?
Eun Jo: Should a young kid like me have to do it?


Ha Ni: Does it make any sense?
Seung Jo: When did you ever know what makes sense or not?
Seung Jo: Keep your eyes on balls.
Ha Ni: No matter how hard I try I keep closing my eyes, so I can't see, what can I do?


Hae Ra: So I'm going to tell Seung Jo this time. It should be okey, right?
Ha Ni: Why are you asking me?
Hae Ra: I'm not sure. I keep feeling like I'm taking candy from a baby.

10/9 (Nii armas, et tegelikult Seung Jo siiski hoolib tüdrukust, isegi kui too ainult jama kokku suudab keerata. See tennisemäng ja õppimine oli hea :) Ning nii armas, et kutt aitas Ha Ni koju, kui too jalga vigastas.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar