17.6.13

Playful kiss [s1 ep9] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni ja Seung Jo'l õnnetus tolle mehe käest minema saada. Seung Jo viib tüdruku paadiga sõitma ja teatab, et seal käivad inimesed kes 6 kuu pärast lahku lähevad ja Ha Ni tahab lahkuda. Nad kukuvad vette ja jätavad paadi sinna. Seung Jo toob hamburgereid ja kuivad riided. Hiljem saadab tüdruku koju. Ha Ni on super õnnelik, sest see oli nende esimene kohting.

Bong Joon Gu on oma stiili muutnud ja on nüüd palju ilusam. Aga Ha Ni'l jätkub silmi ainult Seung Jo jaoks. Sunbae ei saanud eile võimalust peale jooksu Hae Ra'le oma tunnetest rääkida ja Ha Ni pakub välja, et tema on Hae Ra ning las mees proovib aga teadagi, et tegemist on Ha Niga ja teised saavad asjast valesti aru. Arvatakse, et Ha Ni petab Seung Jo'd Sunbaega.

Ha Ni tahab poisile asja seletada aga poiss ei kuula teda. Seung Jo vanemad lahkuvad kodust ning Eun Jo jääb üksi venda ootama. Ta sööb pitsat ja joob koolat ning tal tekivad kõhuvalud. Ha Ni läheb Seung Jo majja, et Seung Joga rääkida ja leiab eest Eun Jo. Ta helistab maja numbrilt poisile ja Seung Jo ütleb mida teha ning Ha Ni saab Eun Jo haiglasse. Poiss peab minema opile, üsna pea jõuab ka Seung Jo haiglasse. Ha Ni on shokis, kuid Seung Jo tänab teda. Ka hakkab Ha Ni juhtunu pärast vabandama aga Seung Jo teatab, et Sunbae juba rääkis kuidas asi oli.

Nii käib Ha Ni iga päev Eun Jo'd vaatamas, kuigi poiss on veendunud et tüdruk tuli Seung Jo pärast. Seung Jo hakkab Eun Jo palati kaaslast õpetama ja Ha Ni teeb muidu nalja. Saabub päev kui Eun Jo saab välja. Ha Ni, Seung Jo ja Eun Jo lähevad koju ja seal selgub, et vanemad tegid väikse üllatuse poisi saabumiseks ning Ha Ni asjad on taas majja toodud ja ta jääb uuesti sinna elama. Seung Jo ei näita välja, et ta selle üle rõõmus oleks.

Ha Ni on mures, sest ei tea kuidas saada aru, et kas Seung Jo on temast huvitatud. Min Ah annab idee, et haigutagu, siis saab teada. inglise keele loengus Ha Ni haigutab ja üsna pea haogutab ka Seung Jo. Ha Ni on ülirõõmus aga see kaob peagi, sest ka teised haigutavad.

Ha Ni aitab Seung Jo emal riideid pessu panna ja läheb toob Eun Jo pesu ka ära. Tulles märkab ta Seung jJo voodis ajalehte kus on märgitud eluasemed ja töökohad. Seung Jo tahab majast välja kolida, Ha nNi on õnnetu, sest arvab et poiss lahkub tema pärast, ta on selles kindel, kuigi Seung Jo väidab, et tüdrukuga pole asi seotud. Poisi emale see ka ei meeldi aga isa pole vastu, las poiss proovib.

Ha Ni: But you knew? That we were following you?
Seung Jo: It would be wierd if I didnt know. You're obvious.

Ha Ni: But I hate exams?
Seung Jo: Is there anybody who likes exams?

Joo Ri: To women, if man is far away they want to get closer, if they come towards us, we want to run away..


Sunbae: Did you confess?
Ha Ni: I had written a love letter before.
Sunbae: Letter? Wow, why didn't I think of that? Letter?
Ha Ni: Aigoo.. you should never do that

Ha Ni: My eyes and heart.. I cried so much they nearly melted away

Seung Jo: If you tell me to become a doctor, does that mean I have to become a doctor?
Ha Ni: Yeah, please do it


Ha Ni: ...move out of this house.
Seung Jo: It's true. I'm going to leave this house
Ha Ni: Why?
Seung Jo: What do you mean why? Do I need to get your permission for that too?

10/8 (Ha Ni liiga naiivne käitumine ajab endiselt närvi, kuid ka Seung Jo võiks paremini käituda ja mitte nii külm ja julm olla tüdruku vastu)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar