25.2.15

Buzzer beat [s1 ep1] - The Power of Love Makes People Stronger!! A Hero on the Brink of Activation!! First Quarter Special Program (2009) -ブザー・ビート~崖っぷちのヒーロー

Sari algab sellega, et Buzzer beati meeskonnal on korvpallivõistlused. Mängus kord juhivad nemad, kord vastased. Aga siis avaneb noorel mängijal Naokil võimalus visata kolmepunktilist, kuid viskab mööda. Samal ajal on noorel andekal viiulimängijal Rikol esinemine kuid ta pole samuti eneses kindel ning lahkub enne lavalt kui mängidagi jõuab hakata.

Riko ja ta sõbranna Mai tormavad bussile ning sellele samale läheb ka Naoki oma  sõbra Shuijga. Kutid astuvad bussist maha ning siis avastab Naoki, et  telefon jäi bussi, selle korjavad üles Riko ja Mai. Õhtul hilja saab aga Naoki treener Kawasaki tüdrukutega kokku, et võtta poisi telefon. Mees armub koheselt Rikosse. Õhtul  toimub võidu tähistamine ning Kawasaki annab Naokile ta telefoni. Enne seda tegi Naoki oma tüdrukule abieluettepaneku ning lepisid kokku, et kui poiss võidab suure võistluse siis nad abielluvad.

Naoki läheb ülemuste jutule, et üle vaadata tema sissetulek. Talle aga ei pakuta suuri summasid ja mees on pettunud, et ei saa oma andeid väljendada nii  nagu tahaks. Samal ajal kolivad uude korterisse Mia ja Riko. Mõlemad töötavad raamatupoes ja sinna tuleb ka Kawasaki ja kustub Riko välja. Naoki võistkonda saabub uus mees.

Riko läheb katsele, kuid sai  esinemisest valesti aru ning too mees kes teda kutsus ei tahagi teda mängimas kuulda vaid lihtsalt  tema välimust ära kasutada, muusikat saab hiljem ise valmis klopsida. Riko vihastab ja lahkub. Ta läheb Mia juurde kes aitab ta korda teha ning poes olev Kawasaki kutsub Mia ja Riko välja.

Toimub uue mehe auks pidu ning Natsuki tahab et Naoki ka sinna tuleks, kuid poiss ei taha minna. Õhtul hilja aga läheb poiss siiski välja ning sõidab mööda sealt kus Yoyogi, uus meeskonna liige,  haaras Natsukist kinni ja teda suudles. Naoki läheb oma tavapärassesse kohta harjutama ja leiab sealt eest Riko viiulit mängimast. Nad räägivad veidi ning tüdrukust saab poisi nö ametlik esimene fänn ning nad lubavad teineteisele kõvasti harjutada, et ennast tõestada ja olla edukad.

Hommikul ärkab Natsuki Yoyogi  kõrval üles. Naoki harjutab palli ning sellepeale ärkab üles Riko kes tormab aknale ja elab poisi korvidele kaasa.

Riko: I've not had a boyfriend for two years. And I have to play Joy of love.

Riko: Are you coach Kawasaki?
Kawasaki: How do you know my name?
Riko: That's what it says on the caller ID
Mai: That's true, you look scary.  Lets take a picture.

Kawasaki: You're just 24, right?
Naoki: I'm already 24.

Riko: Don't laugh like that, this is bookstore.
Mia: Of course I know that, I've worked here for a year now.

Riko: This is the first time I've ever looked at guy and found him beautiful. 

Mia: Don't tell me you went out without any make-up?
Riko: Yes.
Mia: The air on the streets at night is bad for your skin. 
Riko: By the way, I talked to a guy without any makeup on.

Mai: I passed
Riko: Ah! Congratulations! I failed
Mai: No way

Shuji: You have a girlfriend like her with beautiful legs
Naoki: You shouldn't look someone's girlfriend with such your eyes

Yuri: I dislike her little. Because she's a little too perfect
Makiko: That's exactly why I like her for Naoki

Riko: Are we lost?
Mai: We're lost. Totally lost

Riko: I will be your first fan!


10/8 (Tundub huvitav ja tore.. )

18.2.15

TUTVUSTUS: ブザー・ビート ~崖っぷちのヒーロー~/Buzzer Beat [Ep1-11] (13.7 - 21.9.2009)

Tänu Yamashita Tomohisale ma selle leidsin ja kuna siin on ka korvpall :D

FAKTID:
Drama: Buzzer Beat
Revised romanization: Buzzer Beat - Gakeppuchi no Hero
Hangul: ブザー・ビート ~崖っぷちのヒーロー~
Director:  Kozo Nagayama, Masaki Nishiura
Writer: Mika Omori, Shundo Okawa
Starring: Yamashita Tomohisa, Keiko Kitagawa, Aibu Saki
Network: Fuji TV
Episodes: 11
Release Date: July 13 - September 21, 2009
Runtime: Monday
Language: Japanese
Country: Japan
Genre: Sport, Romance
Format: Television Drama


TUTVUSTUS:
Kamiya Naoki on noor professionaalne korvpallur, kuid ta on lühikest kasvu ja ei suuda alati keskenduda, muidu talendikas noormees. Samal ajal noor kena viiuldaja Shrakawa Riko on rõõmsameelne neiu, kelle unistuseks on saada professionaalseks viiuldajaks. Kord Riko leiab aga Naoki kaotatud telefoni ja kohtub Naoki treeneri Kawasakiga, kellele hakkab neiu kohe meeldima.

Riko elab koos oma parima sõbra Maiga, ning Naoki plaanib kihluda oma kauaaegse tüdruku Natsukiga. Kuid kui võistkonda tuleb uus mängija, avastab Naoki peagi et Natsuki petab teda ja nad lähevad kõigi üllatuseks lahku. Naoki saab aga aina lähedasemaks Rikoga ning neiu armub kutti, kuid hetkel kui Naoki on Natsukiga veel koos..

Kas Naoki suudab ennast mängijana tõestada? Kas Riko suudab ennast professionaalseks viiuldajaks harjutada? Ning kas Naoki ja Riko saavad lõpuks koos olla või ei?

TEGELASKUJUD:

Kitagawa Keiko as Shirakawa Riko 
Noor andekas viiuldaja, kelle unistuseks on saada professionaaliks. Armub Naokisse.

Yamashita Tomohisa as Kamiya Naoki
Noor korvpallur kelle unistuseks on ennast mängijana tõestada ja suurde võiskonda saada. Natsuki poisssõber kuid peagi armub Rikosse.

Kanjiya Shihori as Ebina Mai
Riko parim sõber ja korterikaaslane.

Ito Hideaki as Kawasaki Tomoya
Naoki treener, kes armub Rikosse ja tahab naisega koos olla, vaatamata sellele et too Naoki armastab.

Aibu Saki as Nanami Natsuki
Naoki tüdruk, kuid petab teda ja nad lähevad lahku.

HETKEID DRAAMAST:



Orthros no Inu: A devil with Gods hand [s1 ep1] (2009)

Algab sellega et noor mees nimega Aoi Ryosuke tormab politsejaoskonda ja teatab et ta tappis inimese.

Siis minnakse tagasi 8 päeva kus üks noor neiu kuuleb kahte narkodiilerit arutamas ühe neiu surmast. Ta hakkab kartma ja räägib oma õpetajale, kelleks on Aoi Ryosuke, sellest ning too lubab aidata. Seesama neiu kukub trepist alla ja vajub kooma.

Samal ajal üritab naisuurija Nagisa püüda neid samu narkodiilereid kuid üksi satub ta hätta ja järsku ilmub välja Ryosuke ning läbi puudutuse tapab ta ühe diileri ja natukese aja pärast tunnistab ta seda politseis üles kuid keegi ei taha teda uskuda.

Nagisa hakkab asja uurima, kuigi ta on sellest kõrvale tõstetud ja saab teada et on olemas nö Devil hand ja God hand. Üks kutt, kelleks on Ryuzaki Shinji, istub vangis, ning temal on God hand, mis suudab haavu ravida.

Shinji on nõus aitama kui Nagisa toob tema juurde Ryosuke, kuid naine kuuleb jaoskonnas et õpetaja vabastati tõendite puudumise tõttu.

Ryosuke läheb haiglasse ning Nagisha tuleb sinna ja uurib kas too on enne ka tapnud läbi puudutuse. Nagisha viib Shinji juurde Ryosuke ning seal selgub et Shinji tahab näha ainult Ryosuket ning seal suudab Shinji veenda Ryosuket tapma vangivalvurit et Shinji saaks vabaks ning lubab et toob mehe tagasi elule kuid tegelikult pole see võimalik ning Shinjil õnnestub põgeneda..

Nagisa: So you killed him?
Shibata: Hey hey, when was it decided that he killed him?
Nagisa: That's what he said
Shibata: Don't say idiotic things

Ryosuke: My hand is devil hand

Ryosuke: With your power, those people can be saved
Shinji: Saved? I can't even get out of here!

Shinji: It doesn't matter how good am I, bringing back dead person is impossible.

10/8 (Mulle hakkab ryosuke rohkem meeldima...)

15.2.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep6] - A Love Rival!? Love with Lost of Trouble (2013)

On esimene päev Tonan ülikoolis ning alguses ei pea Kotoko muretsema et poisi erialal on mingi tüdruk, kuni nad märkavad kaunist neidu, kes saab Naokiga läbi ning see ei meeldi Kotokole.

Naoki pere ja Kotoko lähevad Kotoko isa restorani kus töötab ka Kin. Hiljem uurib Kotoko uue tüdruku kohta ja see pakub poisile lõbu et tüdruk on kade. Koolis lõuna ajal kohtuvad Kotoko ja Naoki uuesti ning tüdruk tellib sama mis poiss, kuid saab suurema portsu, sest Kin töötab ka seal. Samuti tahab Kotoko liituda sama klubiga, kus Naoki, siis tenniseklubiga.

Nii satub Kotoko tennisetrenni aga ta ei oska seda eriti, Sudo muutub eriti võistlevaks ning Yuko, uus neiu, on samuti väga hea mänigja, Kotoko püüab ka aga ebaõnnestub ja saab palliga piki nägu.

Kotoko isa näeb kui väga tema tütar pingutab, et meeldida kutile, ta püüab tütrega rääkida ja isa arvab et ehk on nad Iride juures liiga kaua olnud ja peaksid välja kolima. Samuti avaldab ta arvamust et lootis samuti et Kotoko ja Naoki hakkavad käima, aga talle ei meeldi absoluutselt kuidas poiss tüdrukuga käitub. Kotkoko on  isaga lõpuks nõus ja lubab tollel uut kodu vaatama hakata.

Kotoko: We kissed but still "no way"?

Kotoko: You already know her full name?
Naoki: I won't forget if I  her it once.

Naoki: You can't think without saying things out loud?

11.2.15

TUTVUSTUS: オルトロスの犬/Orthros no Inu [Ep1-9] (24.7 - 25.9.2009)

FAKTID:
Drama: Orthros no inu
Hangul: オルトロスの犬
Director:  Mishiro Shinichi
Writer: 
Starring: Hideaki Takizawa, Ryo Nishikido
Network: TBS
Episodes: 9
Release Date: July 24 – September 25, 2009
Runtime: 54 minutes
Language: Japanese
Country: Japan
Genre: Suspense, supernatural,
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Mulle meeldis see poster ja lugu ise on ka üsna hea aga jäi jällegi aja tõttu pooleli. AGa räägib siis heast ja kurjast jumala käest. Üks on Ryuzaki, kes vigastatud katsudes terveks ravib aga on introvertne ja tumeda poolega ja teiseks on Aoi Ryosuke, kellel on deemoni käsi, kes suudab inimesi tappa neid lihtsalt puudutades, kuid ise on lahke ja hea kui ingel. Kuid need kaks ei tohiks kunagi kokku saada aga läbi uurija Hasebe Nagisa nad saavad, sest üks vigastab ja teine parandab ja see toob kaasa suure sõja, milleks isegi jumalad valmis pole.

TEGELASKUJUD:

Hideaki Takizawa as Shinji Ryuzaki

Shinji on jumala käega, mis parandab siis inimesi lihtsalt puutuse abil, kuid ta on isikuselt vaikne ja kinnine mees, kes ei soovi ennast inimestele näidata.

Ryo Nishikido as Ryosuke Aoi

Ryosuke on aga seevastu deemoni käega, ehk siis kõik inimesed keda ta kasvõi korra puutub, sureb, aga ta ise on lahke ja heasüdamlik noormees.

HETKEID DRAAMAST:




Full house Take 2 [s2 final ep16.2] (2012)

Hwa Ming viib venna Hiinasse ning poissi saadab Man Ok. Tae Ik tuleb full house ning ning käsib Man Okil asjad kokku panna ja viib tüdruku vanaisa juurde ning lõpuks ei jää Man Okil muud üle kui leppida ning suudab kuidagi ka vanaisaga ära leppida. Tae Ik, Go Dong ning Hwang kolivad vanaisa juurest välja..

Siis aga tahab tüdruk minna jooksma kuid järsku on ta ees Tae Ik ja viib tüdruku Full house. Seal käsib tüdrukul minna oma tuppa ja panna selga see mille tüdruk voodile unustas. Man Ok on aga kindel et viis kõik riided minema.

Seal on õhupallid ja karbis ilus sinine kleit. Nad söövad õhtust ning Man Ok teeb nalja ning Tae Ik hakkab teda taga ajama. Kang Hwi saadab Man Okile lindistuse ning uurib mis neil toimub. Man Ok saadab vastu, et kõik on hästi. Take 2 on populaarne, kuigi Go Dong üritab Kang Hwi stiili järgi teha ja see Tae Ikle ei meeldi. Hwang on uue juhina edukas ning vanaisal on palju uusi õpilasi. Man Ok ise aitab vanaisal tunde anda ning käib ise ka ilusti disaini õppimas.

Tae Ik teeb sõbrale üllatuse ja läheb Hiinasse külla. Toimub Take 2 esinemine ning Man ok tuleb uue kostüümiga sest Tae Ik polnud rahul. Aga kui Man Ok uurib miks see siis tal ikka seljas on siis Tae Ik ei vasta. Algab esinemine ning kui on teine laul, tuleb järsku lavale Kang Hwi. Man Ok saab üllatuse osaliseks. Ka Go Dong on rõõmus vana sõbra taasnägemise üle.

Toimub järel istumine Full houses ning Han Ga Rim tahab Kang Hwiga pilti teha. Tae Ik viib Man Oki jalutama ning teatab et tüdruk on tema tüdruk nüüd. Siis uurib et kas Man Okile ei tule see maja tuttav ning lõpuks meenub talle, et väiksena käidud selles majas ning kohatud ka üht väikest poissi kellel oli kassiallergia, selgub et see oli Tae Ik ja Man Oki esimene kohtumine ning nad jalutavad Full houses ringi...


Man Ok: Kang Hwi-nim?
Tae Ik: Not Kang Hwi-nim, but Tae Ik-nim
Man Ok: Tae Ik, what brings you here?
Tae Ik: What brings me here? This is actually my house.

Man Ok: If grandpa gets angry, he is really scary
Tae Ik: Why did you rebel against him when you knew that`?

Man Ok: Indeed, my bed is the best

Tae Ik: You asking me to sleep in a tent?

Kang Hwi: If it is you, you can make Man Ok happy

Tae Ik: Go to the room change and come out.
Man Ok: I took all my clothes home, so there aren't any here
Tae Ik: Then what is that thrown on top of the bed?

(to Kang Hwi) Man Ok: You heard about Take 2, havent you? Go Dong has become really cool. There is one problem though. Go Dong imitates you too much 

Man Ok: My friend, Han Se Ryeong, my enemy for life

Tae Ik: What? A guest has come but you arent even looking?

Go Dong: Can you see me?
Kang Hwi: I see you fine. Who told you to copy sir me!'s fashion?

Man Ok: Again, you are being fussy for no reason!

Tae Ik: I am going to take a walk with my girl!

10/9 (Nii armas lõpp... kõik lepivad kõigiga ära.. aga see esinemise koht oli parim)



10.2.15

Hi! School Love on: Favor? It breaks my heart when I can't do it! [s1 ep12] (2014)

Seulbi ja Woohyun on mures Sungyeoli pärast kes pole koolis ja ka Jihye ei tea kus poiss on kuna too tuli hommikul kodust välja. Sungyeol on aga raamatukogus arvutis. Sinna tulevad ka kiusatavad ning üks neist Cheonsik helistab Woohyunile et Sungyeol on seal. Woohyung ja Jihye lähevad kohale aga juba on vahepeal Jaeseok lasknud Sungyeolil tulla ühte kohta, et tõestada kes neist tõeline juht on. Ehk siis Jaeseok peksab Sungyeoli läbi.

Appi tormab Seulbi ja Sungyeol kaitseb Seulbit kui Jaeseok tüdrukut lüüa tahab. Jaeseok teeb Sungyeolist ja Seulbist pilti ja saadab Woohyunile. Woohyun leiab nad pargist, kus Seulbi aitab Sungyeolil haavu puhastada ja Seulbi teeb Sungyeolile selgeks et talle meeldib ainult Woohyun ning Sungyeol on ainult sõber. Woohyun lööb Jaeseoki selle eest et too lõi Sungyeoli.

Koolis kirjutab Yena tahvli Sungyeoli ja Seulbi kohta täis ja Youngeun püüab seda ära puhastada aga Sungyeol tuleb klassi, Youngeun vaidleb Yenaga. Üks kutt tahab Seulbi trepist alla lükata aga Woohyun hoiatab tüdrukut ja too kutt kukub ise alla. Siis tuleb kehalise õpetaja ja näeb üles löödud näoga Jaeseoki ja Sungyeoli ning too kutt, Sungyeol, Jaeseok ja Woohyun peavad kehalise saali koristama.

Üks neiu annab Seulbile ingli raamatu ja Jaeseok näeb kuidas Seulbi ranne helendab ja tahab tüdruku kohta uurima hakata. Sungyeol saadab Seulbile sõnumi ja tahab kokku saada aga neiu ei lähe ja mõni tund hiljem läheb koos Woohyuniga, Sungyeol ootab endiselt ja tal on palavik.

Woohyun hoolitseb Sungyeoli eest ning hommikul näeb Sungyeol Seulbi kätt helendamas. Sungyeol kutsub Woohyuni ja Seulbi õhtusöögile ning uurib Woohyunilt tema ema kohta, samas kui teab et Jihye on Woohyuni ema. Hiljem otsib Jihye endiselt kaeleakeed mis on Sungyeoli käes ja too nõuab Jihyelt kas Woohyun on tema poeg. 

Sungyeol läheb kooli ja valab oma viha korvpalli vastu välja ja ei märka et keegi võtab ta telefoni. Selleks on Jaeseok. Seulbi saab sõnumi et Sungyeol on luku taga ja Sungyeol et Seulbi on luku taga ning nad tormavad kohale. Samal hetkel pannakse nad aga kahekesi luku taha ja Jaeseok annab sellest Woohyunile teada.

Sungyeol tahab Seulbi endale saada ega suuda leppida et Seulbile meeldib Woohyun. Woohyun saabub ust avama ming Seulbi käsi hakkab helendama. Kuid enne kui Sungyeol midagi küsida saab, lööb Woohyun ukse lahti. Woohyun arvab et asja taga on Sungyeol ning lööb teda ja viib Seulbi minema.

Jihye läheb Masooki hauale ja tunnistab seal et ei saa Woohyunile öelda, et on tema ema. Seda kuulevad sinna tulnud Woohyun ja Seulbi.

Kisoo: Does Seulbi have magic powers?

Woohyun: Sungyeol really is worthy of being my friend

Woohyun: What? Are you jealous?
Kisoo: Yes, I'm jealous. You said you only had me!
Woohyun: It's only cute when Seulbi gets jealous.

Jihye: Sungyeol asked if he could transfer schools
Seulbi: Transfer?
Jihye: It seems having a crush on you is to much for him

Woohyun: It's okay to confess your love in a quiet way. But the response should be direct and loud. That way the other person will hurt less

Seulbi: He's worse than cinderella's stepmother.

Guy: It's something wierd with this guy. It's like he wants to get beaten to death.

Other guy: We have rules too. We don't hit women or babies.

Seulbi: Are you trying to transfer because of me?
Sungyeol: Are gonna look up on me then? You only look up on Woohyun and you want me to stay?

Woohyun: Don't look back at any other guy!

Woohyun: Choi Jaeseok, you turned my friend's handsome face into something ugly like yours!-

Jaeseok: What exactly is Lee Seulbi? A prostitute? With magic powers?
Woohyun: You want to know? She's my girlfriend.

Kisoo: Why do I suffer because of your scandal?
Woohyun: Because we're friends
Kisoo: Call your other friend. I don't do love triangles. I do only leads.

Woohyun: What's going on? Ms.An was so worried.
Sungyeol: She worried about me?
Woohyun: Do you think she was worried about me?

Seulbi: In dramas, love triangles are so entertaining, but in real life they aren't

Woohyun: Should we find a cure for puberty? We'd get mega rich!
Seulbi: Wow! Your business mind is growing.
Woohyun: What do you want when we get rich?
Seulbi: I just need you

Woohyun: Looks like I'm going to lose this punk
Seulbi: Sungyeol probably knows how you feel

Woohyun: You are really bad, you know? You don't even allow me to get angry. And I can't even hate you

Sungyeol: Don't you have anything to say me?
Jihye: What?
Sungyeol: I heard your son is the same age as me

Sungyeol: I'm letting you go, you jerk

10/8 (kuigi sungyeol on paras ass, siis ma tahaks teda siiski kallistada ja olla tema poolt.. ta saab siin ikka parajalt peksa koguaeg.. aga tõde on lõpuks väljas ja  woohyun sai teada kes ta ema on.)