31.10.13

Ma boy [s1 Final ep3] - Ma boy (2012)

Hyun Woo tahab minna ja aitada Geu Rimi väljaviskamisest. Geu Rim keeldub ütlemast selle poisi nime ning teda ähvardab väljaviskamine. siis saabub Taejoon ning võtab Hye Ri kaasa ning teatab direktorile et tema päästis Geu Rimi aga ei tahtnud et keegi sellest teaks, kuna on kuulus... Hye Ri kiidab takka ning direktor on rõõmus et asi niimoodi lahenes ega pea Geu Rimi välja viskama. saabub Hyun Woo ning Taejoon teatab talle et tema päästis Geu Rimi ning seepeale Hyun Woo lahkub Irenena.. Taejoon mõistab asjast nii, et Irene on usub et kutt päästis Geu Rimi ning on seega kade. Hye Ri teatab Geu Rimile et ei teinud seda niisama nign tüdruk hoitku eemale, sest kiusamine ei lakka. Geu Rim tänab neid kahte ja läheb Irenele järgi..

Irene sõidab mienma ning õhtul ootab Geu Rim poissi ühikasse aga poissi pole. siis ronib ta aknast välja ja läheb teda otsima. ta leiab Hyun Woo ingil istumas ja too on kurb/masenduses. selgub et ta tunneb ennast halvasti sest tema pärast oleks tüdruk koolist välja visatud. Geu Rim püüab poisi tuju tõsta ja tahab et poiss talle tantsimist õpetaks. tantsustuudios teatab ta poisile et tantsust tuleb rõõmu tunda ja mitte võidelda sellega.

Irene manager annab paparatsiole ta kaamera tagasi nig kui mees on lahkumas jookseb ta kokku Hyun Wooga aga poiss keerab kiirelt ringi ja lahkub. Taejoon ei saa aru miks Geu Rim temaga ühendust pole võtnud ning uurib seda tüdrukult, too vastab et ta telefon on endiselt katki, kuna see kukkus tal vette..

Taejoon kingib Geu Rimile uue telefoni nng sama plaan on ka Hyun Wool aga siis saab ta teada et Taejoon jõudis ette. Taejoon saadab Geu Rimile sõnumi ning kade Hyun Woo vastab sellele. järgmine päev saabub Taejoon kooli pikade juustega.. see pakub kõigile nalja. Taejoon kutsub Irene välja ning paparatso teeb pilti ning Irene fännklubi liikmed arvavad et too on ka fänn. Taejoon kustub peale seda Geu Rimi muusiakli vaatama ning märkab siis Irene ja jookseb talle järgi. hiljem hoiab Hyun Woo vannituba hõivatuna ning Geu Rimil hakkab kiire. Hyun Woo on selgelt armukade, et tüdruk Taejooniga välja läheb.

Geu Rim läheb välja ja juhtub kokku Hyun Woo autojuhiga nng kuuleb tollelt et Hyun Wool on sünnipäev. nüüd mõistab tüdruk miks poiss tahtis et too talle helistaks kui kohtumine Taejooniga läbi on. enne kui ta muusikalile jõuab teatab tüdruk Taejoonile et peab minema sõbra sünnipäevale ning Taejoon on vihane et kes too sõber on temast tähtsam. Hyun Woo ei taha aga oma sünnipäeva tähistada ning talle ei meeldi uudis et Geu Rim teab et on ta sünnipäev.



Geu Rim stab kingid ja teeb ettevalmistusi peoks. Ta läheb stuudio katusele ning unustab telefoni alla. autojuht paneb katusekorruse ukse kinni. Hyun Woo märkab Taejooni ning hiljem püüab Geu Rimi kätte saada aga tüdruk ei vasta. siis saab ta Taejoonilt sõnumi et Geu Rim läks sõbra sünnipäevale ja on üksi. Hyun Woo tormab stuudiosse ja leiab eest magava Geu Rimi. poiss on tüdruku peale pahane et tootelefonile ei vastanud ja üldse niimoodi üksiseal oli. järksu aga teatab Geu Rim et poissmeeldib talle ja et poisi sünnipäev on Taejoonist igaljuhul tähtsam. ning tahab lahkuda aga Hyun Woo haarab ta käest ja kallistab tüdrukut...

siis aga lähevad nad oma esimesle kohtingule... neil on üsna torening tüdruk hoiab poisile tema tantsudebüüdil pöialt. on märgata Hyun Woo arengut ning ta manager teatab et enam poleIrenet vaja ja Hyun Woo saab ise olla tema ise.siis aga tuleb too paparatsio ning teatab etteab et Irene on poiss ning mangeril ei jää muud üle kuilõpetada kõik Irene plaanid ningseega peab poiss ka koolist lahkuma. saabubkiteade et Irene jätab kooli isiklikel põhjustel pooleli ning see on kõigile uudiseks.. kaGeu Rim ei saa aru miks.

Irene f'nnid lähevad stuudiosse uurima agaassisent ei ütle midagi ning saabub too paparatsi. Irene fännid tunnevad ta ära ja saavad asjast valesti aru. nad ühinevad Taejooni fännitaridega ning arvavad et too papratsi plaanis Taejooni ja Irenest pilte maha müüa ning teevadmehele kambaka ning võtavad tolle kaamera. kuna nad ei suuda leppida et piltidel on Taejoon ja Irene siis nad parem ei vaata jakustutavad kõik pildid, teadmata et seal on Irene ja Hyun Woo pildid... Geu Rim püüab Hyun Woole helistada aga poiss ei vasta...

möödub aasta ning Taejoon püüab Geu Rimi enda tüdrukuks meelditada ga tüdruku südames on endiselt Hyun Woo, kugii pole poisist terve aasta midagi kuulnud... siis aga kuuleb ja näeb ta telekast et Hyun Woo on nüüd populaarse bändi Ma boy juht ning et ta on tema koolis. kõik kogunevad vaatama ning Irene fännid ei suuda mõista miks nende süda kiiremini lööma hakkab kui nad Hyun Wood näevad.

Hyun Woo märkab Geu Rimi ning kutsub tüdruku endaga kaasa. ta vabandab et tuli nii hilja tagasi aga teatab et on tüdrukuga samas koolis. nad kallistavad ja lepivad ära...



Taejoon: Is she jealous because she thinks that I really saved Jang Geu Rim?

Geu Rim: Not Irene but you Hyun Woo
Hyun Woo: You at least know my name?
Geu Rim: Huh? Was it Hyun Woo? Am I wrong? Was it Gyun Woo?

Geu Rim: Is it fun to dance "correctly" like solving math problems? If it's really fun, the results don't really matter.

Taejoon: Give me your phone.
Geu Rim: My phone? It's broken because I dropped it in the water.
Taejoon: That's why you didn't call even when you wanted to.

Geu Rim: Taejoon is more attentitive than I thought he'd be.

Taejoon: Is this what adults call "cheating"?

Geu Rim: Why did you open the door so suddenly?
Hyun Woo: You told to open it
Geu Rim: So... Oh right.. I need to wash up

Manager: You should have a birthday party. I even bought a cake and put it in the office.
Hyun Woo: Is a birthday so special? I'm tired so I'll rest.

Taejoon: Gosh really.. what kind of friend is more important than the idol star Taejoon??

Hyun Woo: From now on.. if your eyes wander towards Taejoon, you're dead.

Taejoon: Geu Rim, don't be like this, let's start dating.
Geu Rim: You're being really annoying. I don't want to get killed by your fans

10/9 (Nii armas tegelikult..ja kui Hyun Woo teaks et tänu nendele fännidele ta saladus ei tulnudki välja ja ta sai oma debüüdi siiski teha. ja lõpp oli siiski nii armas. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar