3.10.13

Holy Land [s1 final ep4] (2012) - 홀리랜드

Sung Ho mõtleb olukorrale ning mida võiks Kang Yoo edasi teha. Tae Sik külastab Gwang Su'd haiglas, kuid ei saa kudiagi ühendust Kang Yooga. Sung Mi tuleb sõpra vaatama ja saab teada et Kang Yoo ongi too kurikuulus Hunter, kuid enne ta oli lihtsalt keegi kes püüdis olla Hunter, siis nüüd on temast tõeline Hunter saanud, kes peksab kõiki kes ette jääb.

Sung Mi kuuleb sellest ja võtab oma vennaga ühendust, sest leiab et Sung Ho on ainus, kes suudab olukorda muuta, sest ka tema oli ja on samasugune nagu Kang Yoo. Sung Ho ülemus tahab teada mis värk Sung Hol Hunteriga on kuid mees eitab mingit läbikäimist Hunteriga ning saab ülesandeks Hunter kättesaada, sest selline käitumine tänaval ei ole kellelegi hea.

Sung Ho leiab kaks meest, kes on läbipekstud ning seeläbi kohtub ta ka lõpuks Kang Yooga, kellega hakkab kaklema. Mõlemad on väga head ja oskavad hästi ennast kaista. Teised mehed vaatavad pealt.

Sung Ho saab poisist võitu ning kuuldes et tema töö on tehtud ja teised võtavad asja üle, siis peksab ta Kang Yood veel paar korda. Kui Kang Yoo silmad avab, on ta Sung Ho korteris ning mees käsib tal puhata, kuid poiss tahab lahkuda. Ta märkab Sung Ho randmel arme ning tahab teada mis need on aga minestab. Teda ajab üles Sung Mi, kes tuli poisi järel vaatama. Nad ajavad juttu nng Kang Yoo uurib tüdrukult venna armide kohta, tüdruk teab ainult,et vend tahtis lõpetada. et ta ei suutnud asjale lõppu leida ja tahtis lõpetada ning see oli ainus võimalus, kuid kumbki ei tea mida Sung Ho lõpetada tahtis.

O Min Gi toob linna vana sõbra, kelle ülesandeks on Sung Ho'st vabaneda. Kang Yoo jalutab pimedas linnas ringi. Ta ei tea mida teha ja kes ta olla tahaks. Talle tuleb appi Tae Sik, ning aitab sõbral harjutada. Sung Ho kuuleb et tema on uus sihtmärk, sellest kuulevad ka Tae Sik ja Kang Yoo. Sung Ho kakleb ning saab vigastada, siis aga jõuab ta alles õige vastase juurde.

Kuna aga Sung Ho on vigastatud siis ei ole ta parim vastane ja annab alla. Märkamatult on kohale tulnud Kang Yoo ning tahab ise vastasega võidelda. O Min Gi pole algselt nõus aga too vastane tahab kakelda, sest pole õieti ennast saanud näidata. Kaklus küündib kord ühe kord teise kasuks aga üldises võtmes suudab Kang Yoo mehel ära teha ning lööb teda mitu korda pikali.

Peale seda uurib Kang Yoo Sung Holt tema armi kohta randmel ning mees selgitab mis elu ta enne elas ja miks too arm tal siiski on. Peale selle annab ta poisile nõu leida miski muu, mis paneks ta südame kiiremini lööma kui ainult kaklemine.

Peale vestlust jalutab Kang Yoo tänaval ja tunneb taas elust rõõmu ning et on elus...



Sung Ho: My target is Hunter



Sung Ho: Don’t use me as an exuce to give up your life.

Sung Ho: I momentarily forgot that you don't only use your fists anymore.

Kang Yoo: How did something like that happen to someone as strong as you?

Kang Yoo: Why is my heart, that only throbs when I’m fighting, throbbing intensely right now?

Sung Mi: You are a good person, don’t lose yourself.
Kang Yoon: It’s possible that I’m already lost

Sung Mi: Don’t keep trying to find your heartbeat through fighting. There are still many other things that can make your heart beat.

Sung Ho: Isn’t there anything else that makes your heart throb?
Kang Yoo: I don’t know
Sung Ho: Looks like there is something.


Sung Ho: If they're not a friend, then they are your enemy. You either kill or be killed.


10/9 (What? Kaklust ja verd võib näidata aga suits udustatakse ära?? Mismõttes? Okei, tegelikult tore minisari, aga trailer ja pildid tundusid jubedamad. Ning viimane lõpukaklus..oli ka tore, kuid Sung Ho ja Kang Yooni kaklus oli natukene nadi kuid pole hullu. )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar