26.10.13

Romet ja Julia [s1 ep1] - Kohtumine balkonil (2012)

Toimub avarii, kus viga saab Romet ja tema sõber Rebekka. 10 kuud hiljem on aga Rometil keskkooli lõpp ja tutipidu. Samal ajal on ka Julial tutipidu ning ta teeb sõbrannadega pilti. Rometi õpetaja annab poisile prosüüri IT-eriala kohta.

Rometi kodus peab Artur isale üle kuulamist. Isa jõi kogu majapidamisraha ära. Ema kutsub Rometi Krafmanide majja appi ning annab kutse sissepääsuloa. Julia isal Georg senioril on pidu kuid Julia vanemad hakkavad lahutama ning püüavad õhtul teeselda abielupaari. Georgil on armuke. Julia vend Georg Jun mängib Julia mängukoeraga.

Artur on ikka vihane ning kutsub venna Sergo juurde. Sergo on Arturi parim sõber. Georg aga astub Julia tuppa ning sisse astub ka isa ning teatab et poiss peab õhtul korralik olema. Reigo, Georgi parim sõber, tuleb Georgile järgi.

Artur ja Romet on Sergo juures ning Romet peab Sergo autol seieried tagasi kerima. Siis ilmub kohale ratastoolis Rebekka, kes terve päeva oodanud, et saaks Rometiga tutipeole minna aga siis selgub et Romet ei saa minna ning Rebekka saab vihaseks.

Georg Seniori äriplaanid ei lähe nii hästi nagu tahaks ning nad peavad otsima ideeid kuidas ehitusluba saada. George Junior on Reigoga väljas ning lähevad narkot ostma. Samal ajal on ka Sergol plaan hakata narkoga tegelema ning raha teenida. Nad saavad narkoärikatega kokku ja sinna tulevad Georg ja Reigo ning Sergol, Arturil ja Georgil läheb ütlemiseks. Georg on endast väljas ning võtab paar tabletti enne isa sünnipäeva. Romet jõuab peole emale appi.

Georg on laksu all ning tõmbleb peol ringi. järsku saabub peole juua täis Ave ning soovib oma kallikesele õnne. Ave on aga noor popstaar, kellega Georgil on suhe ja kelle pärast mees tahab oma naisest lahutada. Romet hakkab koju minema. Georg on hullema laksu all. Julia saadab Reigo minema. Romet kohtub Juliaga ning nad ajavad juttu.


Sõbranna: Julia kuule, kui ma ei saa mata eksamil su kõrval istuda, siis ma lihtsalt löön sirkli endale pähe.

Georg: Oppa, sa näed välja nagu jaapani pornostaar, las ma lüpsan sind veidi

Artur: Kuradi vanamees, võiks rahulikult raketikütust juua ja orbiidile lennata

Georg: Isa juubel on mingi kuul- pähe-üritus

Georg: Ou kuule, su kutt tuli, viska huuled torru nüüd

Julia: Ta on rohkem sinu musi kui minu
Georg: Oh, ütlen talle seda, Reiks on geiks. 

Georg: Hopa, ma olen kapis sul praegu ju

Georg: Ta on mu õde, meil pole saladusi, magame kõrvuti hällides

Artur: Sa lubasid pesula veebilehe valmis teha, kaugel see on?
Romet: Kaugel see teie pesula on?

Georg: Ma ei kujuta ette, et ma pean mingis sõjaväes olema, kui sellised bitchid ringi liiguvad

Reigo: Tahad vett ka?
Georg: Jah
Reigo: Vett ei ole
Georg: Mis küsid siis, idikas.

10/7 (Eesti kohta isegi täitsa vaadatav, mulle küll Georg Juniori näitleja ei meeldi aga tema ütlemised on väga head.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar