24.10.13

Ma boy [s1 ep2] - Heartbeat (2012)

Geu Rim saab teada et Irene on tegelikult poiss. Geu Rim tahab sellest direktorile rääkida ja siis mõtleb kuidas poissi mõnitama hakatakse ning hoiab suu kinni. Direktor lubab tüdrukut tema unistuse täitumisel aidata ning on rõõmus et tüdruk toakaaslasega sobib. Koolis teatab õpetaja et nende klass esineb tuleval festivalil, Irene pole koolis ning peale kooli läheb Geu Rim Irene agentuuri ja assisent püüab Hyun Wood peita aga poiss teatab et tüdruk teab kõike. Geu Rim lubab saladust hoida kui poiss teeb seda mida tüdruk tahab.

Hiljem teeb ta reeglid ning siis astub vannitoast Hyun Woo särgis välja ja tüdruk on shokis. Kuid jääb poissi vaatama.. Järgmine päev koolis püüavad Ackled Irene kinni ning tema tagant tuleb Geu Rim kes viib poisi minema.

Geu Rim püüab kõigest väest aidata Hyun Wool tema saladust hoida aga poisile tundub nagu tüdruk tahaks et tema saladus tuleks välja. See et Geu Rim aina Irenega koos on, ei meeldi Irene fännklubile ja jääb ette ka Taejooni fännklubi tüdrukutele. Taejoon püüab aga Irene saada festivalil oma tantsuparteriks ning üks paparatsi ajab Irene ja Taejooni taga ning Irene assisent ja autojuht avastab mehe.

Hyun Woo hiilib välja aga seal ootab teda Geu Rim, kes tahab poisile väljaskäimised keelata, muidu tuleb saladus välja. Poiss viib tüdruku tantsusaali ning hiljem ajavad nad juttu. Selgub et Geu Rim oli raskelt haige ning temast sai Taejooni fänn siis, kuna poisi lood aitasid tal terveneda ja ükspäev käis Taejoon isegi haiglas kohal.

Tackle ja ackled saavad kokku ja on nõus tegema koostööd, et Taejoon ja Irene festivalil koos tantsida ei saaks. Hyun Woo annab Geu Rimile täiesti uue MP3 mängija ning Geu Rim teatab et on unistanud päevast kui saaks Taejooniga lava jagada.

On väljasõit ning Taejoon otsib Geu Rimi üles, nad peavad harjutama festivaliks, aga kahekesi kuna Irenel on kiire töögraafik. Tackle ja ackle mõtlevad välja plaani et Geu Rimist lahti saada. Tüdrukud tulevad hiilgavale plaanile.

Nad lähevad Geu Rimi juurde vaherahu tegema ja annavad lepituseks joogipurgi. Geu Rim on kahtlev ega joo seda aga siis tuleb Taejoon ja joob.. selles joogis oli kõhulahtisti ning poisil hakkab halb. Geu Rim aitab ta voodisse ja kutsub abi. Poiss palub fännidel olla Geu Rimi taustatantsijad ning Geu Rim läheb üksi lavale. Ta on super hea. Samal ajal tegeleb Irene manager paparatsioga ning Irene ei jõua enam õigeks ajaks kohale.

Tackle omad ei saa aru miks Geu Rimil halb pole. Hye Ri avastab et käevõru on kadunud ning läheb seda otsima. Irene fännid aga saatsid sõnumi et Geu Rim läheks saali, sinna läheb käevõru otsima aga Hye Ri. tuled pannakse kustu ja uks lukku. Siis ilmub mingi kuju ning tüdruk karjub meeleheitest, teda kuuleb Geu Rim ning aitab tüdruku välja ja lohutab teda, ackled saavad aru et hirmutasid valet tüdrukut.

Geu Rim aitab Hye Ri tema tuppa. Samas ootab tüdruk Hyun Woo kõne, kuid võtab siis MP3 ja läheb jalutama. Basseini äärde tulevad ka tackle tüdrukud ja lükkavad Geu Rimi vette. Hyun Woo saabub ning otsib tüdrukut. Ta leiab ta basseinist ning Geu Rim ei saa veest välja. Hyun Woo päästab ta ning aitab tüdrukul rahuneda. Seda näevad tackle tüdrukud ja paparatsi. Hyun Woo saadab Geu Rimi tuppa ning hommikul levib kõikidele pilt Geu Rimist ja Hyun Woost. Tüdruk kutsutakse direktori jutule ning nad pärivad mis juhtus ja kellega tegu. Pilt jõuab ka Taejoonini ja Hyun Wooni..




Geu Rim: What situatuin calls for a man to be a woman?

Geu Rim: You have to do whatever I say.
Hyun Woo: What?

Geu Rim: Don't talk so carelessly. He is a special person to me.
Hyun Woo: Special my ass


Hyun Woo: What? A guy is prettier than you?


Geu Rim: You dance like you fighting.

Tackle: Oh my mistake..steak..steak would be delicious right now.

10/9 (Oh sa nugis... hea et varsti tõe teada saaab :D Mul vist jäi vahele see koht kus Geu Rimi telefon katki läks, sest minu teada kukkus ta MP3 vette ja mitte telefon....)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar