17.10.13

Ma boy [s1 ep1] - Who are you? (2012)

Jang Geu Rim on noor neiu kelle unistuseks on saada edukaks lauljaks. Ta on koos populaarse Taejooniga laval kuid siis äratab bussijuht ta üles ja selgub et see on ainult uni... Geu Rim läheb uude kooli ja satub kohe tackle rühmaliikmetega kokku ning need peavad teda luuseriks. Klassis peab tüdruk ennast tudvustama aga klass naerab tema kohta. Selgub et Geu Rim on Taejooniga samas klassis ning siis tuleb Irene.. kõigi poiste unistuste tüdruk... Taejoon tundub et on ka Irenest huvitatud... Geu Rim tutvub Ji Sooga ning saab temaga sõbraks.

Irene manageril on probleeme saamaks Irene üksikusse tuppa, ta peab kellegiga tuba jagama.. ja siis selgub tõde.. polegi mingit Irene.. vaid tegemist on tüdrukuks riietunud poisiga kelle nimi on Hyun Woo ning et läbi lüüa peab ta tüdrukut teesklema.. ja tema toakaaslaseks pole keegi mu kui Geu Rim. Hyun Woonil on pildistamine Irenena ja ta on nagu täielik naine.. Hyun Woo harjutab ning manager ja abiline toovad süüa. Siis aga saab manager kõne et keegi Sooji on taaskord jooksus ja neil on kiirelt ilusat asendust vaja ja selleks peab hakkama Hyun Woo.. ta tehakse taaskord naiseks kuid poisile see eriti ei meeldi...

Hyun Woo kogub Irenena aina populaarsust.. Irene toimetatakse aga pildistamiselt enne minema kui keegi temaga rääkima hakkab, üks ajakirjanik aga plaanib Irene paljastada.. Hyun Woo on pesema minemas kui Geu Rim vetsu tahab. Ka keeldub Hyun Woo Taejooni kinki avamast ja annab selle lahkelt tüdrukule ära. Too paneb selle sees olnud pluusi selga ja jääb magama.. Hyun Woo ei saa magada ja hiilib aknast välja. Ta läheb kuttidega trenni.

Järgmine päev lõunal aga Ji Soo uurib tüdrukult et kes ta on, et ta sai vahetusõpilasena kooli ning ka Irene kohe oma toanaabriks. Ji Soo räägib et Irene ei räägi kellegagi, isegi mitte õpetajatega ning Geu Rim on kindel et Irenega on midagi kahtlast. Siis aga jookseb ta Taejoonile otsa.. see ei meeldi tackledele ning nood viskavad Geu Rimile vett näkku ning käsivad poisist eemale hoida.

Siis aga ilmub kohale Taejoon ja tackle lahkub. Siis märkab poiss Geu Rimi seljas Irene kingitust ja selgub et see pole esimene kord kui Irene ta kingituse ära põlgab. Hyun Woon on kurb kuna ei saa oma grupiga minna võistlusele ning ackle-Irene fanclub, arvab et asi on tema toakaaslases ning võtavad tüdruku õhtul ette. Hommikul ehmub Hyun Woon nähes märgade juustega Geu Rimi ning tüdruk tahab Irenega vaherahu sõlmida, kuid poiss ei ütle midagi ja lahkub. Siis püüab Irene kinni Taejoon ning kutsub tüdruku välja ja seda näeb ja kuuleb too ajakirjanik.

On muusikatund ning Taejoon laulab ning mängib klaverit ning järgmisena esineb Geu Rim. Taejoon on üllatnud kui hea tüdruk on ning kutsub ta välja. Siis aga näitab et Taejoon palub tüdruk oma tüdruksõbraks ja kohtingule ning selgub et Geu Rim mõtles ise selle välja, tegelikuses aga palub poiss tüdrukul välja uurida mida võiks Irenele meeldida..

Nii hakkabki Geu Rim Irene asjades tuhnima ja leiab tantsuajakirjad ja vihiku. Samal ajal saabub Hyun Woo pikalt võttepäevalt ning assistent käsib puhkama minna, sest järgmine päev peab ta vara tõusma. Geu Rim leiab vihikust Hyun Woo pildi ning arvab et tegemist on ehk Irene vennaga, samal ajal astub Hyun Woo tuppa ning näeb maas pilti, haarab selle ja läheb tantsustuudiosse. Manager käsib tal aga magama minna, kuid poiss keeldub tüdrukuga edasi tuba jagamast. Geu Rim ootab väljas Irenet ning mingid kaks tüüpi tulevad ligi ega lase tüdrukul minna. Järsku tuleb appi Hyun Woo ning tüdruk tänab teda, poiss püüab oma nägu varjus hoida. Koolis on kehalise tund ning Taejoon ei saa Irenelt silmi, Geu Rim lehvitab Taejoonile ning tackled on marus ja sihivad teda palliga, Geu Rim ei jää alla ja viskab neile palliga vastu pead tagasi.

Siis aga sihivad tackled tagasi aga Geu Rim astub eest ning pall lendab Irene suunas aga siis astub Taejoon ette. Geu Rim läheb teda vaatama ning ei oska uurimuse kohta muud öelda kui et Irenele meeldib tantsida. Hyun Woo harjutab tantsu kõvasti ning hiilib ühikasse. Ta võtab mütsi koos parukaga peast aga õnneks Geu Rim magab.

Öösel tõuseb Hyun Wool palavik ning Geu Rim ärkab ja tahab õpetaja kutsuda aga Hyun Woo hoiab teda kinni ning kukub voodist välja. Tõustes aga kukub ta parukas peast ning Geu Rim hoiab kutti püsti ning mõistab et too on poiss ja see sama kes pildil. Siis vajub Hyun Woo istuma ning Geu Rim tahab karjuma hakata aga Hyun Woo hoiab tüdruku suud kinni.




Hyun Woo: There are so many pretty girls at this school, why does it have to be her?

Manager: If you shared a room with Big Bang, wouldn't you look through their stuff too?

Hyun Woo: I'm just a loser who cant even pass auditions to become a trainee.


Geu Rim: Should I call teacher?
Hyun Woo: No
Geu Rim: Forget it ! This is an emergency situation and someone's dying here !

10/9 (Pagan.. mul hakkab Taejoonist kahju, ta ju ei tea, et too on poiss.. :D aga ta on nii ilus.. nii poisi kui ka tüdrukuna :D lõpp oli hea)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar