30.10.13

TUTVUSTUS: 시티헌터/City Hunter [Ep1-20] (25.5 - 28.7.2011)

No ilmselgelt hakkasin ma Lee MinHo pärast seda vaatama  :D

FAKTID:
Based on City Hunter by Tsukasa Hojo
Starring: Lee Min-ho, Park Min-young, Lee Joon-hyuk, Kim Sang-joong, Hwang Sun-hee, Goo Ha-ra, Chun Ho-jin
Country of origin: South Korea
Original language(s): Korean
No. of episodes: 20
Original release: 25 May – 28 July 2011
Hangul: 시티헌터

TUTVUSTUS:
On aasta 1983 ja kaks parimat sõprba Lee Jin-pyo ja Park Moo-yul juhivad koos 21-pealist pommimeeskonda Põhja-Koreasse, kuid asi läheb halvasti ja kogu meeskond saab surma, ainus kes ellu jääb on Jin Pyo. Ta võtab enda kasvatada Moo-yuli poja.

Nüüd aastaid hiljem on Lee Yoonsung edukas noormees, kes elab topeltelu. Ühelt on ta täiesti tavaline kontoritöötaja, teisalt on aga tema kasuisa Jin Pyo ta kasvatanud palgamõrvariks, keda tuntakse kui City Hunteri all. Ja nüüd on Yoonsungi kord maksta kätte Jinpyo tiimi eest.

Kuid siis ühel päeval kohtub Yoonsung kena ihukaitsja Nana'ga ning asjad hakkavad arenema teises suunas kui Jin Pyole meeldiks. Samuti hakkab Nana kahtlustama Yoonsungi ning püüab aru saada mis elu see noormees tegelikult elab.

Kuid mida rohkem Nana uurib ja mida rohkem hakkab ta Yoonsungile meeldima, seda raskem on mehel oma topeltelu elada ja varjata kes ta on.

TEGELASKUJUD:

Lee MinHo as Lee Yoon-sung/Poochai
Noor treenitud City Hunter, kes püüab tabada oma isa tapjaid ning nende eest kättemaksta. Elab topeltelu ning oma tava elus kohtub ta ihukaitsja Kim Na-naga.

Park Min-Young as Kim Na-na
Noor ihukaitsja, kes valdab võitluskunste ning püüab elus hakkama saada, peagi kohtub ta Lee Yoonsungiga ja püüab aru saada kes too selline on.

Lee Joon-hyuk as Kim Young Joo
Tark ja edukas uurija, kes võitleb ebaususe ja võrdõiguslikkuse eest ning püüab samuti City Hunterit püüda.

Kim Sang-Joong as Lee Jin-pyo
Lee Yoon-sungi ainus teada olev tuttav, kes õpetas poissi olema see kes ta on täna. Ta samuti ihkab kättemaksu oma tiimi surma eest ja selleks kasutabki ta Yoon-sungi.

HETKEID DRAAMAST:






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar