27.6.13

TUTVUSTUS: 換換愛/Why why love [Ep1-15] (3.6 - 9.9.2007)

Tänu Devil beside youle ma selle leidsin, kuna vaatasin kus Mike He veel mänginud on :D

FAKTID:
Drama: Huan Huan Ai
Revised romanization: Buzzer Beat - Gakeppuchi no Hero
Hangul: 換換愛
Director: Lin He Long
Writer: Mao Xun Rong 毛訓容, Yang Bi Feng 楊碧鳳, Lai Yi Rong 賴怡蓉
Starring: Rainie Yang, Mike He, Kingone Wang
Network: Chinese Television System (CTS)
Episodes: 15
Release Date: 3 June 2007 – 9 September 2007
Runtime: Monday
Language: Mandarin
Country: Taiwan
Genre: Romance, Comedy, Drama
Format: Television Drama

TUTVUSTUS:
Tong Jia Di on noor neiu, kes rabab tööd teha mitmes kohas, et maksta oma pere võlgasid, vaatamata faktile et Jia Di hoiab igalt poolt kokku, laristab tema vend seeest topelt.

Jia Di ja ta sõbranna Jiang Xiao Nan on ühes "Armastuse telgis" tööl ja Xiao Nan müüb maha pileti kes selle ostab, sellega peab minema Jia Di kohtingule. Salajas on Jia Di armastuseks aga Huo Yan, noor edukas manager, ja tema ongi too õnnelik, kes pileti endale. Ning teise pileti, kus Jia Di peab tegema kõik mida pileti omanik tahab, saab olema Huo Yani õel ja saatanik väikevend Huo Da...

Jia Dil tuleb sünnipäev ja ta sõbranna Jiang Xiao Nan teeb pilti järgmisena mööda minevast kutist, kellelt siis Jia DI peab numbrit küsima, kuid samal ajal kihutavad võidu kaks vend Huo Yan ja Huo Da, ning mõlemad jäävad pildile. Poisid teevad avarii ja satuvad haiglasse, Huo Yan pääseb käeluumurruga aga Huo Dal on jalad murtud ja nüüd peab Jia Di oma piletile vastavalt kuti teenindama. Nad kumbki ei salli teineteist..

Kas Huo Da ja Jia DI saavad õnnelikuks? Kelle Jia Di valib? Mis saab Huo Da tervisest? Aga Huo Yani?

TEGELASKUJUD:

Rainie Yang as Tong Jia Di
Noor töökas üliõpilane kes üritab oma pere võlgasi tagasi maksta.

Mike He as Huo Da 
Noor saatanlik pahandusteotsija, kes laseb ennast koolidest välja visata ja ei huvitu ka oma isa firmast.

Kingone Wang as Huo Ya
Noor edukas ja andekas manager, kes juhib isa firmat ja püüab igal juhul Huo Dast inimest kasvatada ja armub Jia Di'sse.

HETKEID DRAAMAST:


26.6.13

Devil beside you [s1 ep 10] (2005) - 惡魔在身邊

Ah Meng õpetab venda kaklema ja enda eest seisma ning sõbrad aitavad. Need kutid, kes enne Ahrangile kallale läksid, jooksevad minema ning Yang Ping teatab, et Ahrang on täpselt nagu ta vend ning Ahrang on õnnelik, et vend talle appi tuli ja aitas. Qing Zi pidi koos Yuan Yiga kinno minema aga poiss ütleb ära kuna on trenn ning see paneb tüdrukut mõtlema, et poiss ehk ei tahagi tegelikult temaga olla ja otsib põhjusi ning hetkel on sellleks korvpall.

Korvpalli trennid lähevad hästi ning peale trenni otsib Ahrang Qi Yue üles ja vabandab kõige eest mis ta teinud on ning hävitas need videod vennast ja tüdrukust. Trennist tulev Ah Meng märkab kaubikut kust tulevad need tüübid kes Ahrangile enne kallale läksid ning kaitstes venda ja Qi Yue'd astub ise ligi. Poiss saab neist jagu, kuid siis pannakse kubikul gaas põhja ja sõidetakse Ah Mengile otsa. Poiss maandub  hooga vastu seina

Ah Meng on vigastatud ja peaks kodus paranema kuid ta läheb korvpallivõistlusele mängima. Seal teeb isa kino ning taob trumme ja on üliõnnelik, kui näeb Ahrangi, kes tuli mehele ütlema, et ta maha rahuneks,kuid mees kallistab suurest õnnest poega. Yuan Yi helistab Qing Zile ning tüdruk teatab et ei tule. Xiao Cai räägib mis toimub ning vahetult enne mängu algust annab Yuan Yi juhtimise Ah Mengile üle ja jookseb tüdrukut otsima. Samal ajal jälgib eemalt Li Xiang, et kas tõesti Qing Zi petab oma poissi.

Hakkab mäng. Ah Mengil on raskusi mängimisega aga ta saab hakama. Poisi sunnitud liikumist märkab aga Qi Yue ja kui on vaheaeg uurib ta kas poisil on kõik korras. Ah Meng ütleb, et on ning tahab et tüdruk teda suudleks, kuid seepeale teeb tüdruk põsele kiire musi, sest onu ja Ahrang vaatavad mängu. Kuid kui tüdruk poleks seda teinud, oleks poiss mängu pooleli jätnud. Li Xiang näeb kuidas võõras mees viib Qing Zi enda juurde ning märkab Yuan Yi nin poiss jõuab enne kui too mees midagi halba jõuab teha. Yuan Yi tormab tagasi mängu ning Li Xiang veenab Qing Zi'd ka mängu vaatama. Kuna Ahmon on hea, siis vastased blokivad teda ning lõpuks ei jõua poiss enam joosta ja kukub kokku, suust hakkab verd tulema. Ta viiakse minema, ning tema asemele läheb äsja saabunud Yuan Yi.

Mäng läheb edukalt ning suudetakse puntidega järgi minna ning seis on 99:99. Siis on aga Yuan Yi kord pall korvi visata ning hetk enne karjub Qing Zi, et ta vaatab ning kui poiss palli korvi viskab, läheb see sisse. Kõik on õnnelikud ning Ah Meng jalutab haiglast välja. Qi Yue ja Ahrangile see ei meeldi ning kui nad küsivad miks poiss üldse vigastatud on, siis hakkab poiss karjuma ning kõnnib minema. Ahrang annab poisile DVD ning lükkab tüdruku venna juurde. DVD on video tollest õhtusöögi õhtust, kus Ah Meng ja Qi Yue kallistavad. Ah Meng paneb video poole pealt kinni. Yuan Yi viskab palli korvi ning selja tagant viskab Ah Meng ka. Nad mängivad natukene omavahel ning Ah Meng teatab, et poiss peaks tüdrukule tihemini oma tundeid näitama.

Ah Meng kustub Qi Yue endaga koos jõule veetma ning tüdruk otsustab poisile midagi ise jõuludeks teha. Yuan Yi kutsub Qing Zi kohtingule. Qi Yue tahab poisile kindad kududa aga ei ole eriline kuduja, kuid terve päeva selle kallal pusimist ning saab kindad valmis. Yuan Yi ja Qing Zi lähevad kinno ning hiljem saavad nad Ah Mengi ja Qi Yuega kokku ning seal on ka teised. See teeb Qi Yue tuju halvaks, kuna ta lootis et on poisiga kahekesi kohtingul ega arvestanud, et sõbrad võivad ka olla.

Li Xiang: All done?
Yang Ping: Abolutely
Li Xiang: Then get back to practice. Our nice captain is going crazy

Ah Meng: I need to reenergize
Qi Yue: Do you want water? Or sport drink?
Ah Meng: I need.. you to kiss me

Yuan Yi: Using this foolish method to make such a foolish choice.

Qi Yue: Ahmon seems to have wings that can fly. But why do I feel for the first time, his wings are hurt?

Li Xiang: I used to think that among you girls, you were the most mature and independent. I didn’t know when it comes love, you're dumb as a pig.

Li Xiang: Yang Ping, you better not mess up !!

Ahrang: Brother, although playing while injured is really cool, why are you injured?
Qi Yue: Right, how did you get hurt?
Ah Meng: AAAAAAAAAAAHHHHHH!!! So noisy, the nagging is driving me crazy ! And, are you trying to hurt me?

Ahrang: Qi Yue, you don't need to worry too much. He's just shy.

Ah Meng: Because, when its for a girl, the game means nothing

Yuan Yi: Even an important game, I can give up for her.
Ah Meng: ahyi, I’m a guy.. and I’m falling for you, too

Ah Meng: You shouldn't wait until the last minute to show your feelings. If you express them regularly then your girlfriend won’t go menstrual.
Yuan Yi: Your ass. A kid giving me advice?
Ah Meng: Save it. You're only a year older than me

10/9 (Meeldib, et Ahrang heaks muutus ja Ah Mengi haiglast tulek oli parim osa :) nii armsad olid nad kolmekesi ning ega noorem vend nii loll olegi.)

24.6.13

Playful kiss [s1 ep10] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni on meeletult kurb, et Seung Jo majast välja kolis ja ei talle ega kogu perele öelnud, kus ta elab ja töötab. Koolis ei oska ka sõbrannad midagi teha aga Sunbae lubab Ha Ni viia sinna kus Seung Jo töötab kui tüdruk talle söögi välja teeb.

Selgub, et Seung Jo töötab mingis pere restoranis kelnerina. Seung Jo ei luba tüdrukul emale öelda aga Ha Ni ülteb samal õhtul emale. Nii Ha Ni, ema ja Eun Jo lähevad haledalt maskeerituna sinna sööma. Aga enne seda proovis osalise ajaga tööle saada ka Ha Ni aga Hae Ra võttis tema töö ära. Seung Jole ei meeldi, et ema sinna tuli ja ema keelab poisil Hae Ra'sse armumast. Nii hakkab Ha Ni iga päeb seal söömas ja õppimas käima.
 
Ühel õhtul jääb Ha Ni kauaks restorani, et näha kus Eung Jo elab. Tema õnnetuseks lahkub Seung Jo restoranist koos Hae Raga ja nad lähevad ühte majja ja koos liftist üles. Ha Ni süda murdub, sest ta arvab et Seung Jo ja Hae Ra elavad koos. Ta ei räägi kellelegi mis viga, välja arvatud oma sõbrannadele. Ta on 2 nädalat justkui zombie.

Min Ah ja Joo Ri'l saab kõrini ja nad otsivad Seung Jo üles ja käsivad poisil Ha Nile tõtt rääkida, isegi kui see ongi tõsi, et poiss Hae Raga koos elab. Seung Jo otsibki Ha Ni üles ja räägib nii nagu jääks mulje, et Hae Ra ja Seung Jo elavad koos aga tegelikult selgub, et Hae Ra ja Seung Jo on ühele tüdrukule koduõpetajad. Ha Ni on selle üle rõõmus ja teeb shokolaadi mille kavatseb poisile viia.

Ta lähebki restoriani kuid kukub seal kokku ja Seung Jo peab ülemuse käsul tüdruku koju viima. Nad ei saa taksot ja Seung Jo teeb ettepaneku minna tema korterisse, et sealt emale helistada. Ema aga kuuldes, et Ha Ni on Seung Joga ühes korteris, keeldub vihmaga sõitma ning Ha Ni peab Seungi Jo juurde ööseks jääma.



Seung Jo ronib voodisse ja Ha Ni peab põrandale minema, aga siis Ha Ni teatab et tavaliselt on vastupidi ja Seung Jo ronib põrandale. Ha Ni ei julge pimedas magada ning poiss paneb tule põlema, mis sest et ta ei saa valges magada. Siis aga uurib Ha Ni et ega poisil külm ei ole ja ta võib ise põrandal magada. Kuid siis ronib Seung Jo voodisse. Ha Ni on närvis, kuid Seung Jo teatab, et ei kavatse tüdrukule midagi teha, sest ei taha olla selline poeg nagu ta ema tahab ning käsib emale öelda, et midagi juhtus.. ning ütleb, et Ha Ni jääks magama aga kumbki ei suuda uinuda...
 
Joo Ri: It's oh Ha Ni to happily go after him wheter he runs away or doesn't like it

Mom: Don't you even think for falling Hae Ra.

Mom: Ha Ni, aren't you studying too much?
Eun Jo: That could never happen.


Mom: If you feel worse, ask Seung Jo to bring you home.
Eun Jo: If you show that face to our Hyung, he'll probably faint.

Min Ah: You have an IQ of 200 but you can't remember that?
Seung Jo: I immediately erase useless data out of my head you know. Ah, I remember. The two who have the same level of brains as Oh Ha Ni
 
Min Ah: Be a man and tell her the truth.
Seung Jo: Fine. All I have to do is tell her the truth?
Joo Ri: If you're too honest then it'll be bad for Ha Ni so..

Ha Ni: Baek Seung Jo's smell.
Seung Jo: What smell? It's brand new.

10/8 (Ha Ni naiivsus ning Seung Jo kavalus. Mis sa ikka teed. Aga see tüdruk võiks õppida saladusi pidama ning kui ta poissi nii väga armastab siis ta teeks mida poiss paluks ega räägiks kohe välja kus ja mis toimub... Ja maskeerida ema, Eun Jo ja Ha Ni ei oska, ka pime tunneb nad kaugelt ära.)


20.6.13

Kättemaksukontor [s8 ep7]: Varjud minevikust 1 (2012)

Algab sellega et kaks poissi püüavad 1987 aastal kala ning järsku viiakse üks poistest minema.

Rein helistab Fridale ja palub teda ruttu appi, Frida ajab Marioni ja Häidi üles aga Häidi keeldub ning teatab et tal palavik. Rein Pihelgas viiakse aga kuskile kellegi keldrisse. Marion ja Frida lähevad Reinu korterit üle vaatama, seal on kõik segamini. siis aga tuleb sinna Reinu abikaasa Ivi.

Samal ajal nõuab Rein vabadust. Siis aga leiavad Frida ja Marion paberkuuli kaktuste vahelt ning Frida hakkab fantaseerima mis korteriss toimus. Siis selgub et enamus moosi ja taldrikuid loopisid Ivi ja Rein, mitte röövlid ja Rein. Rein nõuab vetsu ning talle tuuakse pott ja vetsupaberirull. Frida soovitab Ivil korterist lahkuda, kuid naine teatab et hotellid on kallid ning Frida kutsub naise Kättemaksukontorisse elama.

Frida läheb vaatab Häidi üle. Kui Häidil palavikku pole siis ähvardab Frida minna preemia kallale, Häidi torkab kraadiklaasi kohvitassi. Siis aga arutavad nad Reinu juhtumit ning Frida arvab et keegi röövis ta kättemaksuks. Frida ja Marion läksid politseisse, Häidi otsib neid ka kohtub Iviga ning märkab naise käest meesteriideid ja pardlit.

Frida ja Marion lähevad Vaseküladele külla Reinu asjus. Kuid nii Riina kui Kalle Vaseküla ei taha 1987 juhtunust rääkida. Frida ja Marion lähevad ühe nõukogude miitlitsa juurde, kes sel ajal töötas ning võib juhtuda, et tema teab mis toimub. Selgub et Vasekülad hoiavad Rein Pihelkat keldris kinni.

Too miilits kelle juurde Frida ja Marion läksid on Holger Reesik, kes räägib siis 1987 aasta juhtunust. 1987 läksid kaks poissi Priit Vaseküla ja Toivo Lippin kalale. Järsku on Priit kadunud, 8 päeva hiljem leiti Priidu laip metsast. Leidja helistas telefoniautomaadist. Too teine kutt töötab nüüd aga fotograafina.

Frida ja Marion lähevad Toivo juurde ning uurivad temalt juhtunu kohta. Frida tahab Toivolt tolle aasta negatiivide koopiad ning Toivo lubab hommikuks pildid valis teha. Samal ajal kuulab Häidi muusikat ja loeb armastusromaane. Frida käsib Häidil Karlile helistada, kuna Rein on röövitud ja Tiit puhkusel. Häidi helistabki Karlile ja palub uurida Priit Vaseküla riideid arhiivis.


Häidi räägib Fridale ja Marionile Ivi käitumisest. Samal ajal on Rein joogijanusse suremas. Toivo aga tegeleb 1987 aasta fotodega. Frida läheb fotodele järgi. Marion ja Häidi loevad armastusromaane. Marion läheb Ivit jälgima. Samal ajal avastab Frida midagi fotodelt. Auto. Samal ajal Marion jälgib Ivit, kes jalutab ringi mingi mehega. Häidi saab autonumbri pildilt teada.

Marion ja Frida leiavad autojuhi ning lähevad talle külla, kuid mees saab vihaseks ja naised lahkuvad. Kodus aga lahkub Ivi ning Frida ja Marion lähevad järgi, kuna Häidi pani jälitusseadme külge. Kuna Ivi parfüüm lõhnab kaugele, siis Frida ja Marion leiavad õige toa kus on Ivi koos Mardiga, härra Hurmuriga, kes ka Fridaga vahepeal jamas. Frida aga toob asjade selguseni Mardi ja Ivi enda majja.

Rein paneb käerauad külge, Riina ja Kalle Vaseküla loevad ette kohtuotsuse, mille mees ja naine ise kokku klopsisid. Nimelt arvavad nad et Priidu tapjat ei leitud just nimelt Reinu pärast üles ja on otsustanud ise asjaga tegeleda. Frida läheb järgmisel hommikul Toivole külla et tuua pildid ära aga mees lebab surnuna maas, kuuliauk peas.

Frida: Kui palavikku pole, lähen preemia kallale.

Häidi: Kasuta delete klahvi ja kustuta ennast ära
Marion: Tõmba endale vesi peale

Häidi: Riias on montekarl...montechristo

Karl: Politsei tegeleb sellega juba, nii et ärge nähke vaeva
Häidi: Mine arhiivi ja otsi üles lapseröövija priit vaseküla omad
Karl: Kuulmisega on probleeme?

Frida: Kuidas su tervis on ?
Häidi: Nagu näha siis väga halb

Marion: Ivi hoiab ühelt mehel ümber kinni
Frida: Ehk on pind konarlik
Marion: Mitte nii konarlik, et suudlema peaks.

Marion: Mis ta on pime?
Frida: Kas sa oled enne pimedat muruniitjat näinud?

Häidi: Kuradi mehed, ma lähen paksuks

Frida: Sa pane oma lõhnadedektor tööle

Marion: Ma tahan lisatasu selle eest
Frida: Koeratoidu näol?

Frida: Mart Mesilane, milline huvitav kohtumine.
Hurmur: Sinu puhul peaks ju sellega arvestama , et sa pidevalt püstolitega ringi kihutad 

10/6 (Pole minu lemmikosa aga saab hakkama. Palju tegelasi ja palju kahtlusaluseid kuid vähe tõendeid)

19.6.13

Devil beside you [s1 ep 9] (2005) - 惡魔在身邊

Qi Yue teeb Ah Mengile süüa, kuid siis tahab teada miks Ah Meng oma venna vastu nii külm on ja miks nad ei suhtle. Ah Meng aga ei taha Ahrangist rääkida ning vihastab ja kõnnib minema. Samal ajal vaatab Ahrang pilti, kus on koos ema ja vennaga ning Ah Meng läheb oma tuppa ja vaatab sama pilti. Ah Rang ei taha enam õppida, kuid plaanib endiselt vanema venna vastu kättemaksu. Selleks peab ta aga venna ülikooli sisse saama. Qi Yue läheb ema tööjuurde ja uurib kas ema teab Ahrangist ja kui palju.

Ah Meng on vihane ning isegi sõbrad ei julge poisiga rääkida, rääkimata Qi Yue. Ah Meng kohtub isa endise assistendiga, kes õpetab Ahrangi ning kes aitas poisil siia kooli saada ja tegutseda. Ah Meng vigastab kätt ning tema käitumine paneb Yang Pingi ja teised muretsema ning poiss tõttab Qi Yue juurde, kes kohe Ah Mengi üles otsib. Poiss ei taha alguses tüdrukust midagi kuulda, kuid lubab oma käe tüdruku salliga kinni siduda. Järsku ilmub nende ette Ahrang. Ah Meng jookseb poisile järgi kui kaotab silmist.

Siis aga räägib Ah Meng Qi Yuele, et tema oli esimene kes vennale haiget tegi, nimelt on Ahrangi kaelal suur arm, mis tuli katkisest vaasist ning poiss oleks äärepealt surnud. Siis hakkavad CD plaadid helkima ja peal on pildid kuidas Ah Meng ja Qi Yue kallistavad. Ning Ahrang lubab kõigile nende suhtest teada anda.

Ah Meng teatab, et ei taha venda kunagi enam näha ning Ahrang saab vihaseks ning tahab telliskiviga venda lüüa, kuid vahetult enne venda kukub maha ja tal on hingamisega raskusi. Ah Meng haarab venna ja ja tormab lähimasse haiglasse. Poiss ja Qi Yue on seal seni kuni Ahrang tuleb teadvusele. Ah Meng ei tunnista, kuid ta on venna pärast mures. Samal ajal kukub Qi Yue kurnatusest kokku ja vennad lepivad ära ning kuuldes tüdruku kokkukukkumisest viib Ah Meng tüdruku koju. Seal keedab suppi ja käsib puhata. Poiste jõulupuid ei valitud, kuid Ah Meng teeb Qi Yuele armsa üllatuse, kuigi alguses tundus tüdrukule, et poiss ei näita iial oma pehmemat poolt.

Ah Meng läheb oma sõpradega Ahrangi kooli ning näevad kuidas teda kiusatakse. Kiusajad näevad lõpuks Ah Mengi ära ning Ah Meng õpetab Ahrangile kuidas vastu hakata ning et ta ei saa koguaeg poissi kaitsta. Yuan Yile aga ei meeldi et poisid taaskord trennist puuduvad ning Qi Yue saab teada kus poisid on.

Qi Yue: Even his closing of the door, I couldn't understand, either. I could only stand stupidly outside, thinking what if ... what if its' a door that... never opens?


Qi Yue: Ahmon, don't wear that expression. When you do, you look as if everybody is your enemy

Ahrang: Why does nothing I do faze you?
Ah Meng: Because nothing's going to change.

Ahrang: Doesn't he hate me?
Assistant: If you'd seen how worried he was, you'd never ask that.

Qi Yue: You ! Me ! What?!


Qi Yue: Did you carry me home?
Ah Meng: How could I carry you all the way home from the hospital?

Ah Meng: You look think, but you're pretty heavy to carry.

Ah Meng: Why are you so hwavy?
Qi Yue: I'm not fat!

Ah Meng: Beacuse of you, for the first time, the devil likes this season.

Li Xiang: She nagged Ahmon into resolving some... high school kid's issues.
Qi Yue: Ahmon went to Ahrang's school?
Li Xiang: They...all...went...

10/8 (Meeldib et nii Ahrang ja Ah Meng lõpuks aru pähe võtsid. Ning et tegelikult hoolib poiss Qi Yuest väga aga oma karmi olekuga ei saa ta seda alati tunnistada ja ei taha ka.)




17.6.13

Playful kiss [s1 ep9] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni ja Seung Jo'l õnnetus tolle mehe käest minema saada. Seung Jo viib tüdruku paadiga sõitma ja teatab, et seal käivad inimesed kes 6 kuu pärast lahku lähevad ja Ha Ni tahab lahkuda. Nad kukuvad vette ja jätavad paadi sinna. Seung Jo toob hamburgereid ja kuivad riided. Hiljem saadab tüdruku koju. Ha Ni on super õnnelik, sest see oli nende esimene kohting.

Bong Joon Gu on oma stiili muutnud ja on nüüd palju ilusam. Aga Ha Ni'l jätkub silmi ainult Seung Jo jaoks. Sunbae ei saanud eile võimalust peale jooksu Hae Ra'le oma tunnetest rääkida ja Ha Ni pakub välja, et tema on Hae Ra ning las mees proovib aga teadagi, et tegemist on Ha Niga ja teised saavad asjast valesti aru. Arvatakse, et Ha Ni petab Seung Jo'd Sunbaega.

Ha Ni tahab poisile asja seletada aga poiss ei kuula teda. Seung Jo vanemad lahkuvad kodust ning Eun Jo jääb üksi venda ootama. Ta sööb pitsat ja joob koolat ning tal tekivad kõhuvalud. Ha Ni läheb Seung Jo majja, et Seung Joga rääkida ja leiab eest Eun Jo. Ta helistab maja numbrilt poisile ja Seung Jo ütleb mida teha ning Ha Ni saab Eun Jo haiglasse. Poiss peab minema opile, üsna pea jõuab ka Seung Jo haiglasse. Ha Ni on shokis, kuid Seung Jo tänab teda. Ka hakkab Ha Ni juhtunu pärast vabandama aga Seung Jo teatab, et Sunbae juba rääkis kuidas asi oli.

Nii käib Ha Ni iga päev Eun Jo'd vaatamas, kuigi poiss on veendunud et tüdruk tuli Seung Jo pärast. Seung Jo hakkab Eun Jo palati kaaslast õpetama ja Ha Ni teeb muidu nalja. Saabub päev kui Eun Jo saab välja. Ha Ni, Seung Jo ja Eun Jo lähevad koju ja seal selgub, et vanemad tegid väikse üllatuse poisi saabumiseks ning Ha Ni asjad on taas majja toodud ja ta jääb uuesti sinna elama. Seung Jo ei näita välja, et ta selle üle rõõmus oleks.

Ha Ni on mures, sest ei tea kuidas saada aru, et kas Seung Jo on temast huvitatud. Min Ah annab idee, et haigutagu, siis saab teada. inglise keele loengus Ha Ni haigutab ja üsna pea haogutab ka Seung Jo. Ha Ni on ülirõõmus aga see kaob peagi, sest ka teised haigutavad.

Ha Ni aitab Seung Jo emal riideid pessu panna ja läheb toob Eun Jo pesu ka ära. Tulles märkab ta Seung jJo voodis ajalehte kus on märgitud eluasemed ja töökohad. Seung Jo tahab majast välja kolida, Ha nNi on õnnetu, sest arvab et poiss lahkub tema pärast, ta on selles kindel, kuigi Seung Jo väidab, et tüdrukuga pole asi seotud. Poisi emale see ka ei meeldi aga isa pole vastu, las poiss proovib.

Ha Ni: But you knew? That we were following you?
Seung Jo: It would be wierd if I didnt know. You're obvious.

Ha Ni: But I hate exams?
Seung Jo: Is there anybody who likes exams?

Joo Ri: To women, if man is far away they want to get closer, if they come towards us, we want to run away..


Sunbae: Did you confess?
Ha Ni: I had written a love letter before.
Sunbae: Letter? Wow, why didn't I think of that? Letter?
Ha Ni: Aigoo.. you should never do that

Ha Ni: My eyes and heart.. I cried so much they nearly melted away

Seung Jo: If you tell me to become a doctor, does that mean I have to become a doctor?
Ha Ni: Yeah, please do it


Ha Ni: ...move out of this house.
Seung Jo: It's true. I'm going to leave this house
Ha Ni: Why?
Seung Jo: What do you mean why? Do I need to get your permission for that too?

10/8 (Ha Ni liiga naiivne käitumine ajab endiselt närvi, kuid ka Seung Jo võiks paremini käituda ja mitte nii külm ja julm olla tüdruku vastu)