24.9.15

When I see you again [s1 ep3] (2015)

An Xi peab veel raha andma Hai Kuole ja too läheb rahale järele. An Xi on aga üllatunud kui mees ei võta rohkem raha, mis paneb Yu Qiani olukorda kus tollel oli õigus ja peamiselt seetõttu et kui Hai Kuo raha vastu võtab, siis pole tal põhjust enam naist vaatamas käia.

Yu Qian teeb plaani kuidas saada maja õigused An Xile tagasi, ta annab naistele ideeks et nad levitaks juttu nagu mees kasutaks An Xid orjana, selle eest et too andis naisele raha võlgade katteks. See muidugi ei meeldi Hai Kuole kes tormab kohe mehega juttu ajama. Nii on Hai Kuo valmis võlast loobuma kui Yu Qian teeb temaga võistluse ja võidab. Yu Qian on nõus aga enne nõuab paberil ametlikult mehe nõusolekut võlast loobumiseks.

Mehed kirjutavad lepingule alla ja võistlus on sibulate korjamine. An Xi teab et Yu Qian on pärit linnast, seega ei usu ta mehe võitu. Pealegi on Hai Kuo sibulakorjamise meister. An Xi hakkab aga meest õpetama aga mees ei taha sellest midagi kuulda. Ta ei vaja treeningut ja pealegi on tal oma tööd vaja teha. An Xi aga läheb mehele järele nõudes treeningut. Mei Wan ja Zhi Lin tulevad naisele appi meest veenma. 

Yu Qian ei anna järgi ja teised lähevad sööma. An Xi lubab vihas mehe nälga jätta aga hiljem toob talle ikka süüa. Peale sööki otsustab meees naisega treenima minna. An Xi selgitab mida mees tegema peab ja mida järgima aga mees on selles päris hea. Samuti ei kuula naine kui mees ütleb et on ennegi sibulaid korjanud. Et aidata treenida pakub An Xi välja et nad võiks oma vahel võistelda. Ja siis meenub mehele, kuidas tüdruk aitas keskkoolis tal sibulaid korjata ja et kus poiss oli see ke neiule nende korjamist alguses õpetas.

Siis aga ühel hetkel märkab mees et Hai Kuo vaatab ja hakkab halvasti naisega käituma ja An Xi saab asjast aru ja annab omalt poolt juurde. Siis tahab Yu Qian naist ära viia aga Hai Kuo ei taha lasta ja An Xi saab viga ning Yu Qian ravib teda sibulaga. Järgmine päev läheb naine vetikaid korjama ja Yu Qian kardab et naine teeb haavale viga ja läheb kaasa. Selle järgi hakkab naine uskuma et Yu Qian polegi nii halb inimene kui ta alguses arvas. 

Hiljem kodus aitab mees naisel sidet vahetada ning Mei Wan saab aru et midagi toimub nende kahe vahel ja jätab nad omavahele. Siis aga muutub olukord nende vahel piinilikult vaikseks ja An Xi püüab juttu üleval hoida aga mees ei tule eriti kaasa. 

An Xi: Can you not make fun of others when they are trying their best?

An Xi: But someone told me that Hai Kuo will defenitely won't take the money. He even wanted me to try. If Jiang Hai Kuo took the money, the nt$8,900,000 would be mine.
Zhi Lin: Wow. That's such a great deal. Where did oyu find it?

Yu Qian: He will definitely appear as long as you work with me.
Zhi Lin: Okay, we will defilitely work with you

Hai Kuo: Come
Yu Qian: You want to talk? Come over here yourself
Da Hu: We'll be more flexible. We'll move

Yu Qian: I didn't think of that, but it sounds like being a demon is pretty good.

An Xi: You know he's a city boy and you purposely picked this kind of country game to make it hard for him.

Yu Qian: I became an office worker because I don't like psysical labor.

Yu Qian: Suddenly trying to fix something and doing something stupid is not how I do things.

An Xi: Is this person calling me stupid?
Mei Wen: He is

Mei Wen: You wouldn't understand. Your name is Zhi Lin, so your IQ is zero.

Yu Qian: Granpha, can I ask you something?
Grandpha: Ah, my grandson who knows everything there is to know, are you asking me a question?

Yu Qian: Even a blackmail letter can be written so poorly.

Mei Wei: I feel like I must have owed you something in my last life. Why am I so happy to do your work for you?
An Xi: Because I'm the boss

An Xi: You don't even know how to do it
Yu Qian: Discovery channel introduced it in their special on Taiwans female divers.
An Xi: Wow.. You won't even let this kind of knowledge slip by?

An Xi: You just appear cold on the outside, while you're actually good at heart.
Yu Qian: I'm actually not as good as you think I am




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar