17.9.15

When I see you again [s1 ep2] (2015)

An Xi meenutab kuidas ta Yu Qiani kiusajate käest päästis ja igatseb kuti järele ega suuda uskuda et isegi pärast 10 aastat pole kutt siiani tema juurde tagasi tulnud. 

Yu Qian kuuleb An Xi olukorda külavanema käest ning kuidas tüdruk rabab 24/7 tööd teha et vanemate hosteli üleval hoida ja võlgu maksta. Ning kuuleb et An Xi on kohe kohe abiellumas Hai Kuoga et võlast vabaks saada ning mees kiirustab kohale ja tal õnnestub pulmad peatada enne kui An Xi oleks allkirja andnud.

Ta annab tüdrukule nt$100 000, mille too annab kohe Hai Kuole et üks kuu edasi elada. An Xi tahab teada mis võimalused on mehele raha tagasi maksta ning kutt ütleb et võta seda kui nädala üüri terve hosteli eest.

An Xile meenub et aken kus Yu Qian on, on katki ning läheb seda parandama. Yu Qian ehmatab kui tüdrukut näeb ja An Xi kukub peaagu trepist alla aga Yu Qian püüab ta kinni ja nad maanduvad voodis. Sel hetkel koputab Zhi Lin uksele ja An Xi ronib Yu Qiani voodisse teki alla peitu. 

Yu Qian läheb haiglasse direktoriga rääkima ja Ya Enil hakkab halb. An Xi viib ta kiirelt haiglasse ning neid märkab Yu Qian, kes teeb kõik et Ya En kiirelt arsti juurde kontrolli saaks. Hiljem kutsub Yu Qian An Xi sööma, kus neiu peab arsti "armukest" mängima ning selles olukorras saab An Xi nii arstilt kui ka arsti naiselt laksu vastu nägu ja Yu Qian tunneb ennast väga halvasti.

Haiglas sponsor Mr.Hu kuuleb kuidas Ya En ühe neiuga printsidest ning tal hakkab halb. Mr.Hu viib neiu kiirelt tagasi haiglasse ja tahab teda voodis sättida kuid neiu juuksed jäävad ta ülikonna nööbi külge kinni, saabunud An Xi saab asjast valesti aru ja kutsub medõe ja hammustab meest. Hiljem vabandab ja aitab mehel vabaks saada.

Mr.Hu läheb Yu Qiani juurde ning Yu Qian arvab ära et tema ülemusel on Pulangi külaga mingi suurem plaan käsil.

An Xi ei mõista mida Yu Qian tahab, ühel hetkel on ta karm ja ebaõiglane ja teisel hetkel armas ja abivalmis ning hooliv. Yu Qian avastab oma külmkapist An Xi tehtud rullid, mille too tegi võistluse jaoks ning ei saa aru kudias need tema külmmkapi said. Hommikul on Yu Qian haiglas ja kutsub An Xi endaga kaasa kui neiu tahab oma hostelit endale täielikult.

Yu Qian: I'm here to help you
Hai Kuo: Help me?
Yu Qian: Woman like her does not deserve your love
Hai Kuo: Who are you to say that of my An Du Du?

Yu Qian: Poking my eyes is considered assault. You'll be jailed for this.

An Xi: In the past someone once told me that some fish will stay at the same place.

Zhi Lin: It seems that it's not easy to get him. Is every man in this world just like the Jade mountain, both high and far?

An Xi: Why am I hiding? This is my hostel

Mei Wen: I was thinking "How come the more I shave, the less there is"? 

An Xi: Wow. This is the best paying job I ever had. I got hit twice and bang-bang! I earned nt$100,000

An Xi: Will you get tetanus from being bitten by me just now?
Mr.Hu:  Are you monkey?

Mr.Hu: If you go on being smart like this, I think I'll even begin to suspect you.

10/8 (Lahe osa aga no see akna koht oli nii ausalt ebareaalne et anna olla... aga dramalandis võib kõike juhtuda nagu näha.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar