10.9.15

When I see you again [s1 ep1] (2015)

 Algab sellega et noor kutt Yu Qian on nerd ja teda kiusatakse koolis. An Xi aga edukas ja ilus ning populaarne neiu, kellel on palju sõpru. Yu Qianile meeldib An Xi ning et tüdrukule meelt avaldada, läheb ta metsa trotsides Ingli jõe juurde ja toob neiule pudeliga vett. Aga kui ta selle talle viib, satub ta An Xi viha alla ning tüdruk süüdistab poissi igasugustes asjades ja lõhub pudeli koos veega ära. Põhjus selles et tüdruku vanemad läksid just lahku aga poiss usub kõike mida neiu talle etteheitis.

Möödub 10 aastat ning Yu Qian on edukas ja väga ilus ja stiilne noormees kes oskab inimeste käitumise järgi neid lugeda ing peab ärilistel põhjustel tagasi Pu Lang külla tagasi minema, kus ta 10 aastat tagasi lubas et iial enam oma jalga ei tõsta. Ta võtab oma vanaisa kaasa kuid too ei leia enam oma vanu sõpru sealt.

Yu Qian kohtab An Xi, kes meeleheitlikult püüab oma vanemate hotelli juhtida kuid on  NT$9 millionit Jianh Hai Kuole võlgu ning mees tahab naist endale. Ta kutsub An Xi sööma ning sõbrad valetavad talle et mees tahab basseini ääres kohtuda ning seal ujub aga Yu Qian ning An Xi arvab et tegu on Hai Kuoga ning neil tekib arusaamatus kus An Xi peab Yu Qiani perverdiks.

Järgmine hetk avastavad An Xi ja ta sõbrad et toimuvad võistluse auhinnafond on suurem ja see lahendaks probleemid ning külavanemaga rääkides saavad nad veel osaleda. Järgmine päev on võistlused ning üheks peamiseks züriiliikmeks on Yu Qian. Ta kuulab kõik ära ning teatab et annab nt$50000 igale osalejale välja arvatud An Zi meeskonnale, kes viimasel hetkel liitus ja seda ainult raha pärast, sest tuletab neiule meelde et basseini ääres too lubas et teeb raha pärst ükskõik mida.

Hiljem An Xi jalutab ja vihahoos viskab kivi, kuid just siis sõidab Yu Qian mööda ning tema auto saab pihta. An Xi nõuab mehelt miks too lasi tal alguses loota ja siis lõpuks põrmustas ta lootused ning mees küsib kas neiu ise pole kunagi nii teinud?

Hai Kuo saabub ekskavaatoriga An Xi hotelli ette ja lubab sellest läbi sõita kui naine temaga tunni ajapärast ei abiellu...

Yu Qian: Falling in love alone, and then, getting hurt alone

Grandpa: In the future, lets never come back

An Xi: Let me tell you. If one day you get hit by a flower pot on the street, it was definitely my doing

An Xi: I never thought you may actually be a good person.
Yu Qian: Really?
An Xi: Mhm
Yu Tian: Then it looks like you also have eyes but do not know how to read people.

An Xi: Where did it hit? If there's something broken, I can't afford to pay for it. I'm already nt$9 million in debt.

An Xi: Why do you give others hope in the beginning and then crush it in the end?
Yu Qian: Could it be that you've never given a person hope in the beginning and then crushed it in the end?

An Xi: Yeah, I don't even know who I offended to be struck by lightning like this.

10/8 (Oh.... seee yu qian on ikka hellava ilus kutt.. aga see drama on paras komöödia ja natukene isegi ebareaalne mõnes kohas aga see selleks.. kuniks saab naera ja yu qiani vaadata..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar